Golyósgörgős asztalok

Egyszerűen helyezze a szállítandó árut a golyós görgős asztalra, és máris ellenőrizheti, felcímkézheti, elforgathatja vagy átirányíthatja azt. Ezek a munkafolyamatok görgős golyós asztalokkal egyszerűbben és gyorsabban elvégezhetők.

A Golyósgörgős asztalok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Gura, Schulz Stanztechnik.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Hossz [mm]
500
500
1000
1000
-
Relevancia szerint
Modell száma: 21

Golyós görgős asztalok – optimális szállítástechnika nagyobb rugalmassággalHa kartonokat, alkatrészeket vagy küldeményeket kell a raktárban vagy a szerelési csarnokban A-ból B-be szállítani, a gyors és zökkenőmentes szállításhoz elengedhetetlenek az átgondolt szállítórendszerek. A legjobb, ha erőkifejtést sem igényelnek. Ha a görgős pályákat és társaikat a kaiserkraft kínálatának rugalmas golyós görgős asztalaival egészíti ki, a szállítórendszer gyakorlatilag minden irányba működtethetővé válik. Megmutatjuk, hogyan tökéletesítheti a golyókkal a folyamatait.Mikor érdemes golyós görgős asztalokat használni?A golyós görgős asztalok kiegészítő elemként funkcionálnak a görgős pályák, a szállítószalagok és a szállítástechnikai kínálatunk további termékei mellett. Feladatuk egyszerű és nagyszerű: ahelyett, hogy egy szállítandó árut csak egy irányba mozgatnának, a munkatársak a darabot a külön felszerelt golyókon bármelyik irányba eltolhatják az adott szinten. Ez akkor lehet előnyös, ha nemcsak a távolságok áthidalása, hanem az áruk feldolgozása is része a munkának:  • A golyós görgős asztalok megkönnyítik a küldeményezésre vagy tárolásra váró nehéz csomagok címkézését.

  • A munkatársak a nehéz alkatrészeket optimálisan beigazíthatják a következő feldolgozási folyamatnak megfelelően – például a gépbe való adagolás előtt.

  • Többdimenziósan kialakított szállítórendszer esetén a golyós görgős asztal tökéletes köztes darab a csomópontokban és az elágazásoknál.

  • A golyós görgős asztal egyéni munkahelyként megkönnyíti a szerelést.


A befektetés akkor is megéri, ha a szállítás az Ön vállalatánál mellékes kérdés, de a szerelés vagy az árufeldolgozás központi szerepet játszik. A golyós görgős asztalok ebben az esetben az optimalizált munkafolyamat-logisztika elengedhetetlen elemeinek számítanak:  • Lerövidítik a szerelési és feldolgozási időket.

  • Optimálisan hozzáigazítják a munkahelyet a munkatárshoz – és nem fordítva.

  • Integrálhatók görgős pályákból és hasonlókból álló rendszerbe, így csökkentik a szállítás időtartamát, és minimalizálják a szállítórendszerhez szükséges helyigényt – végtére is segítségükkel a sarkok is kényelmesen megoldhatók.


Milyen feltételek vonatkoznak az árukra a golyós görgős asztalokon?Mivel a golyós görgős asztalok a görgős vagy a kis görgős pályákhoz hasonlóan a mechanika és a fizika kölcsönhatásán alapulnak, az áruknak meg kell felelniük meghatározott követelményeknek, hogy a lehető legkisebb súrlódással mozogjanak a görgős asztalon.A legfontosabb követelmény a szállítandó áru alja, amelynek tisztának, száraznak, keménynek és stabilnak kell lennie. Csak így használható ki optimálisan az egyes görgők pontterhelése, és így hozhatók optimálisan mozgásba.Ha egy áru nem felel meg a követelményeknek, a kaiserkraft kínálatából rendelhet rakásolható tárolókat vagy akár nyitott tárolódobozokat is, amelyek teljesítik ezt az alapvető feltételt.Hogyan integrálhatom a golyós görgős asztalokat a meglévő szállítórendszerembe?A kaiserkraft modulok formájában kínál golyós görgős asztalokat, így Ön egyedileg választhatja meg a szállítórendszer szükséges méretét és irányát. Kínálatunkban alapvetően változatokat talál a könnyű görgős és a kis görgős pályák kiegészítéséhez, valamint a nehezebb áruk szállításához való kivitelek is megtalálhatók görgős pályák kiegészítéséhez.A pályákhoz hasonlóan a szállítandó áruk tömege és mérete a két legfontosabb kritérium. A legnehezebb áru tömege az egyes golyók szükséges teherbírásához fontos. Ezt a tényezőt a következőképpen számíthatja ki:A legnehezebb szállítandó áru tömege : 3 = az egyes golyós görgők szükséges teherbírásaA méretek tekintetében a legjobb a legkisebb szállítandó áruból kiindulni. Az áru aljának minden ponton legalább három golyósorral kell egyidejűleg érintkeznie, hogy a pontterhelés folyamatos mozgássá váljon.Mivel mindkét tényező szorosan összefügg, minden termék oldalán igyekszünk megkönnyíteni Önnek a választást. Kattintson egy meghatározott osztásra (azaz golyótávolságra), és az algoritmus automatikusan megmutatja Önnek az optimálisan illeszkedő tömeget. Ezt módosíthatja is. Ha nincs lehetséges kombináció, az algoritmus visszaugrik az optimális beállításra.Emellett a kaiserkraft-nál bármikor rendelhet külön golyós görgőket az asztal karbantartásához vagy speciális felületi igényekhez való átalakításához. A rugalmasság még tovább növelhető, ha a normaméretektől eltérő egyedi gyártmányokat és golyós görgős szegmenseket kér. Ezzel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot.