Platós kocsik

Csomagok, aktakupacok, nehéz áruk és gépek – Ön hogyan oldja meg ezeknek a tárgyaknak a szállítását? Egy kaiserkraft platós kocsival. Remélhetőleg. Ha nem, akkor ennek is eljött az ideje, ugyanis rugalmas, erős és mindig kéznél lévő szállítási segítőt kap. A különösen nehéz esetekre pedig elektromos modullal ellátott platós kocsit is kaphat nálunk.

A Platós kocsik kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, HelgeNyberg, MATADOR, PRESTAR, B.PRO.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 138

Platós szállítókocsi – fordulékony és sokoldalúNem árt, ha az új munkaerő keskeny és fordulékony? Vagy jobban kedveli a masszivitást? Nálunk mindkét fajta platós kocsit megtalálja, legyen szó akták vagy tartályok és hordók szállításáról. Mégis, milyen különbségek vannak? Olvasson tovább, és megtudja.Hol érdemes platós kocsit használniAz emelőlap, görgők és fogantyúk egyszerű kombinációja teszi a platós kocsikat sokoldalúan használhatóvá a raktárban, a gyártási területen és az adminisztrációs részlegen egyaránt. Fordulékonyságuk miatt igen népszerűek. Golyóscsapágyazott görgőiknek köszönhetően a kaiserkraft platós kocsijaival a folyosón a manőverezés és irányítás egy álom.Könnyű vagy nehéz, lehajtható vagy falakkal felszerelt – tippek a választáshozAz irodai papírok szállításához keres platós kocsit? Ebben az esetben mi egy kisebb és könnyebb, aluminiumból készült modellt ajánlunk. A lehajtható fogantyú és a kerekek minimalizálják a helyigényt a tárolásnál. Egyszerűen csak összehajtja, beállítja az ajtó mögé, és kész.
Az új platós kocsit a raktárban szeretné nehéz egymásra rakható tárolók vagy alkatrészek szállítására használni? A mi nagy teherbírású platós kocsijaink több, mint egy tonna súlyt képesek elbírni. A komissiózáshoz ideális modellek a két polcos bevásárlókocsik: a felső szinten a könnyebb tárgyakat, az alsó szinten a nehezebbeket szállíthatja. Ez a modell természetesen bevásárláshoz is alkalmas, viszont lehet jobban jár, ha a bevásárlókocsit nem viszi mindig magával a boltba.
Ha szeretné elkerülni, hogy a könnyebb tárgyak leessenek a kocsiról, nálunk falakkal felszerelt platós kocsikat is talál, igény szerint kettő, három vagy akár négy fallal. Így a szállítandó áruk biztonságban a kocsin maradnak. Nincs kedve húzni? Az elektromos modullal felszerelt platós kocsit távirányítóval kényelmesen irányíthatja, bárminemű erőkifejtés nélkül.Tömörgumi vagy levegő? Különbségek a görgők közöttEgy ilyen platós kocsi egész nap talpon marad, pardon, görgőkön. A megfelelő görgők, illetve kerekek szerepe kulcsfontosságú. Igazi univerzális megoldás a tömörgumi abroncs, amely rosszabb talajviszonyok mellett is gördülékeny utat eredményez. Ezzel szemben a légtömlős abroncsoknál előnyt jelent a csapódásgátló, amely az érzékeny áruknak további védelmet biztosít. Rendelhetők: poliuretánból és poliamidból készült, különösen ellenálló görgők.Hasznos extra kiegészítő a kettős fék, amely minden oldalról biztosítja, hogy a kocsit ne guruljon el.Extra kívánságai vannak?Ossza meg velünk bátran! A kaiserkraft csapata a maximális hatékonyságot generáló egyéni megoldásokra specializálódott. Ez nemcsak a szállítóeszközökre és kocsikra vonatkozik, hanem az Ön üzemének többi felszerelésére is.