Márka
+
Magasság [mm]
+
260
260
1300
1300
-
Szélesség [mm]
+
410
410
850
850
-

Platós kocsik

Csomagok, aktakupacok, nehéz áruk és gépek – Ön hogyan oldja meg ezeknek a tárgyaknak a szállítását? Egy KAISER+KRAFT szállítókocsival. Remélhetőleg. Ha nem, akkor ennek is eljött az ideje, ugyanis rugalmas, erős és mindig kéznél lévő szállítási segítőt kap. A különösen nehéz esetekre pedig elektromos modullal ellátott szállítókocsit is kaphat nálunk.

A Platós kocsik kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Kongamek, EUROKRAFTpro, HelgeNyberg, QUIPO, PRESTAR, EUROKRAFTbasic, ZARGES.

Legkeresettebb
Modell száma: 135
Nézet:
Szállítókocsik stabil platóval
A szállítókocsik a legkülönbözőbb célokra használhatók, fő céljuk azonban mindig ugyanaz: a tárgyak elszállítása az egyik helyről a másikra. A szállítókocsik és a platós kocsik is eltérő anyagokból készülhetnek és különböző teherbírással rendelkezhetnek. Legyen szó akár nehéz terhekről, akár szokványos terhekről, nálunk bármely esetre a megfelelő szállítóeszközöket találja. A platós kocsik kiválóan alkalmasak az áruk, a ládák és a tárolók üzemen belüli szállításának megkönnyítéséhez. A szállítandó tárgyak típusának megfelelően a szállítási segítők megtalálhatók különböző teherbírásokkal, hogy még a különösen nehéz tárgyak is megterhelés nélkül mozgathatók legyenek. A teherbírás mellett a rakfelület mérete is változó, és az igényeknek megfelelően választható meg. A szállítóeszközök és kocsik értékes szolgálatot tesznek a raktárakban és az eladóhelyiségekben, és még az ügyfelek számára is kényelmes segítséget nyújtanak a bevásárlásnál. Akár bevásárlókocsiként, akár italoskocsiként vagy üzemi eszközként – a szállítókocsik mindenütt használatosak, ahol tárgyak mozgatására van szükség.

A szállítókocsik felépítése
Az egyszerű, kisméretű, összecsukható platós kocsiktól kezdve a nehéz raktári kocsikig a KAISER+KRAFT szállítóeszközök és kocsik kategóriában különböző kivitelek széles választékát kínálja. Különböző rakfelületek, valamint erős és hosszú élettartamú anyagok gondoskodnak a szállítókocsik kiváló minőségéről. A szállítási segítők problémamentes mozgatásáról egy tolófogantyú gondoskodik, amely az antisztatikus bevonatnak köszönhetően stabil fogást biztosít. A KAISER+KRAFT-nál kapható szállítókocsik némelyik változatánál megtalálható kiegészítő homlokfal bármilyen típusú áru biztonságos szállítását teszi lehetővé. A platós kocsikra természetesen nagy teherbírás jellemző. Akár 900 kg-os vagy még nehezebb áruk is szállíthatók velük. Az állítható magasságú rakfelülettel rendelkező modellek ergonomikus munkavégzést tesznek lehetővé. A hőre lágyuló gumiabroncsok halk futást eredményeznek még egyenetlen talajon is. A beálló és a fékezhető görgők garantálják, hogy a kocsi még nehéz teherrel is könnyedén kormányozható és megállítható legyen. A körben futó ütközésvédőnek köszönhetően az erős szerkezet még stabilabb, és esetleges ütközésnél elkerülhetők a sérülések. A rakfelület csúszásmentes bevonata biztosítja a rakományt, és megakadályozza az elcsúszását vagy az elvesztését.