Fóliahegesztő készülékek, kartondobozok lezárása

Fedél lezár, mehet a fólia: a csomagolás területén a fóliahegesztő készülékek elengedhetetlenek, mivel segítségükkel a fóliatasakok és a zsugorfóliák gyorsan és könnyedén méretre vághatók és lehegeszthetők. Nem maradt más hátra, válassza ki mielőbb a megfelelő modellt!

Az Ön szűrőjének beállítása
  Terméktípus
  Megfelelő anyag
  Max. fóliavastagság
  Hegesztési varrat max.
  Használható
  Felhasználási mód
  Bruttó ár
  Nettó ár
  Relevancia szerint
  Modell száma: 10

  Portól védett csomagolás egyszerűen: fóliahegesztő készülékek  Védelem a szennyeződésektől és praktikus csomagolás a szállításhoz és tároláshoz – a fóliatasakok ideálisak a fontosabb apróságok tárolására. A legjobb, hogy a kaiserkraft fóliahegesztő készülékeivel a saját igényei szerint különböző méretű és vastagságú, személyre szabott átlátszó tasakokat készíthet. Ilyen egyszerű: a végtelenített fóliazacskók különböző szélességűre és vastagságúra vághatók és hegeszthetők a vágógép egyszerű lenyomásával. Zárja le a tasakot – és kész.
  Fóliahegesztő készülékek kisszériás és ipari gyártáshoz  Milyen mértékben szeretne fóliatasakokat gyártani, és hogyan találja meg a megfelelő modellt? A kaiserkraft kínálatában megtalálhatók a praktikus rövid használatra vagy ipari termeléshez használt fóliahegesztő készülékek is. Nézze meg alaposan: a tasakok tervezett mérete és tartalma a döntő. A fólia vastagsága határozza meg a teherbírást, a fólia szélessége pedig a tasakok térfogatát. A vastagabb végtelenített fóliazacskón hegesztéskor erősebb varratok képződnek, mint a vékonyabb fólián. A vásárlásnál ezért a kívánt tasak, valamint a varrás magassága alapján döntsön.  Fóliahegesztő készülékeink széles választéka a 200 mm-es feldolgozási szélességű belépőszintű modelltől az ipari sorozatgyártásra szánt nagy teljesítményű, 620 mm-es varratszélességű modellig terjed. Válasszon 2 vagy 3 mm-es hegesztési varratmagasságot, majd vágja és zárja le a végtelenített fóliazacskót 2 x 0,2 mm vastagságig. A készüléktípustól függően olyan praktikus funkciók könnyítik meg a munkát, mint az ergonomikusan kialakított fogantyú, a mágneses zár vagy az állítható hegesztési és hűtési idő.  Hasznos kiegészítőkre lenne szüksége? A végtelenített fóliazacskóhoz való lecsévélővel még gyorsabban hegeszthet. Vagy mit szólna egy praktikus, lábvezérlést biztosító pedálhoz? Így az egyik keze szabadon marad – a még hatékonyabb munkavégzés érdekében.
  Tiszta rálátás a csomagolásra  A kaiserkraft oldalán végtelenített fóliazacskókat, zsugorfóliákat, légbuborékos fóliákat vagy habosított fóliákat is talál – tulajdonképpen mindent, ami a csomagolóanyagok területéhez tartozik. Vannak még egyéb kívánságai? Mondja el nekünk, szívesen segítünk Önnek.  Ezek a termékek is érdekesek lehetnek az Ön számára:  Tűzőkészülékek | Töltőanyag | Zsugorfóliák | Digitális mérlegek | Pántológépek | Végtelenített fóliazacskók | MAUL mérlegek | HSM pántolószalagok