Dugókulcsok

Legyen szó akár húzásról, akár lazításról, a dugókulcsok erős kombinációt képviselnek. Annak érdekében, hogy a munkatársak teljes mértékben profitálhassanak az eszközökből, dugókulcsok széles választékát kínáljuk a hatlapútól egészen a TORX®-ig.

A Dugókulcsok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: KS Tools, VIGOR.

Dugókulcsok – csak helyezze fel, és mehet is a munkaA status quóval való elégedetlenség sokszor forradalmi találmányokhoz vezet. A legjobb példa erre Joseph Johnson amerikai mérnök és munkatársa, William Seidemann. Elegük lett az autóipar által igényelt számos különböző csavarkulcsból, ezért 1920-ban gyorsan kifejlesztették a dugókulcsot. A mai napig hálásak vagyunk nekik ezért.Egyszerű alapelv, nagy hatásA három a bűvös szám, kezdve a dugókulcsok előnyeivel:  • Lazítani tudják a nehezen hozzáférhető helyeken lévő csavarokat és anyákat.

  • A bites dugókulcsot csak egyszer kell felhelyezni. Ez kíméli a csavart.

  • Az akkumulátoros csavarhúzóval ellentétben dugókulccsal nincs túlhúzás.


Pontosabban szólva van egy negyedik előny is: sok klasszikus szerszámhoz hasonlóan a dugókulcsoknál sincs semmi sallang. Minden, amire szükség van, az a megfelelő dugókulcs, esetleg egy toldattal kiegészítve. A munkavédelmi kesztyűk pedig megakadályozzák, hogy a csavarozás nyomot hagyjon a kézen.Tippek a méret kiválasztásáhozA dugókulcsok hüvelykmérete arról tájékoztat, melyik dugókulcs a megfelelő. És milyen munkákhoz alkalmas:  • A 1/4'' méret elsősorban kisebb javításokhoz és nagyon nehezen hozzáférhető helyekhez alkalmas.

  • A 1/2'' méret ezzel szemben kerékcseréhez és számos, nagyobb gépeken végzett munkához a megfelelő választás.

  • Pont a kettő közötti méretet keresi? Válasszon 3/8'' modellt.


A hüvelykméret tisztázása után még döntenie kell a kivitelről. A kaiserkraft kínálatában nemcsak belső hatlapú, hanem TORX®, 5 lapú csillagprofilú, tizenkétlapú és számos további modellt is talál. Minden termék számos különböző méretben, külön vagy praktikus készletekben. A fentiek mellett ügyeljen a termékleírásra is, ha ütvecsavarozót szeretne. Fontos az is, hogy a dugókulcs kézi vagy gépi használatra alkalmas-e.Ha már erre jár: vessen még egy pillantást a további kéziszerszámaink nagy választékára is. A fogóktól kezdve a hajlított kulcsokig számos termék várja. A szerszámok és a feláras tartozékok könnyen elérhető tárolásához pedig szerszámkocsikat, műhelypultokat és munkapadokat talál a kínálatunkban. Ne feledkezzünk meg a csavarkulcsokról és a bitekről sem, valamint kiemelnénk még a szerszámkészleteket is azok számára, akik a szerszámaikat szívesebben vásárolják csomagban. Vannak még kérdései? Forduljon hozzánk bizalommal.