Speciális árukhoz való állványok, abroncsállványok

Hova kerüljenek az abroncsok, a hordók vagy a kannák? Szokványos állványról szó sem lehet. Ehelyett: Önnek speciális árukhoz való állványra van szüksége! Nálunk megtalálja a keresett terméket. Tálcás állvány, abroncsállvány, hordótartó állvány, kannatartó állvány − speciális állványaink tökéletes tárolóhelyet biztosítanak speciális áruinak.

A Speciális árukhoz való állványok, abroncsállványok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: hofe, eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
1750
1750
5100
5100
-
Relevancia szerint
Modell száma: 17

Speciális árukhoz való állványok és abroncsállványok: probléma egy szál sem!Nem minden áru tárolható és szortírozható olyan egyszerűen, mint a ládák vagy a raklapok. Bizonyos termékekhez egy kis plusz biztonság, valamint egészen specifikus méretű és tulajdonságú, speciális alapszerkezet szükséges. Speciális árukhoz való állványaink megfelelnek a veszélyes anyagok kezelésére vonatkozó szigorú feltételeknek, és gond nélkül megoldják a tárolási problémákat – például az abroncsok esetén.Milyen speciális árukhoz való állványok vannak?Az abroncsállványok kifinomult megoldást jelentenek az autójavító, a márkakereskedő- és más műhelyek számára. A speciális vázakon az abroncsok és a felnik anyagkímélő módon, áttekinthetően és mindenekelőtt biztonságosan tárolhatók. A roskatag abroncstornyoknak búcsút inthet. Különböző kivitelek közül választhat, emellett igénytől és modelltől függően bővítheti is a termékeket.Különböző tálcás és hordótartó állványokat is talál kínálatunkban, amelyek elengedhetetlenek a veszélyes anyagok állványokon történő biztonságos tárolásához. A tálcás állványok megakadályozzák a kiömlő folyadékok okozta incidenseket és szennyeződéseket. A hordó- vagy a kannatartó állványok teljesítik a munkavédelem speciális követelményeit, amelyek mindkét tárolási változatnál megtalálhatók.Mit kell nyújtaniuk az állványoknak veszélyes anyagok esetében?A veszélyes folyadékok állványokon történő tárolására engedélyezett tartályokat, tárolókat és hordókat megfelelően biztosítani kell. Ehhez speciális vázakkal rendelkező állványok találhatók, amelyek az egyes hordókat álló vagy fekvő helyzetben tárolják, és egyidejűleg a folyadékok hordóból való kivételét is biztonságosabban teszik lehetővé.Fontosak még a megfelelő felfogótálcák is, amelyeknek az áttöltéskor vagy a tároláskor esetlegesen kiömlő folyadékokat kell visszatartaniuk. Ezek vagy már megtalálhatók az adott állvány szállítási terjedelmében, vagy az állványméretekhez megfelelő terméket külön rendelheti meg tőlünk.Speciális árukhoz való állványaink nagyrészt hordótartó vagy kannatartó változatban is választhatók. A kannákhoz való kivitel előírás szerinti rácsrostéllyal rendelkezik tárolófelületként. Természetesen minden kanna- és hordótartó állvány megfelelően biztonságos anyagból készül. Az állványok bevizsgáltak, és engedélyezettek a GHS 1 – 3 vízveszélyességi osztályba tartozó gyúlékony, valamint a GHS 1 – 4 vízveszélyességi osztályba tartozó vizekre veszélyes folyadékokhoz. Pontosabb adatokat az adott termék oldalán talál.Kínálatunkban a szivárgáskezeléshez és a veszélyes anyagok biztonságos üzemi kezeléséhez további termékeket is talál. Kérdések esetén állunk rendelkezésére személyesen.