Monitortartók, táblagéptartók

Mindannyian tudjuk: a helyes testtartás kulcsfontosságú munka közben. Monitor- és táblagéptartóinkkal az elméletet átültetheti a gyakorlatba.

A Monitortartók, táblagéptartók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Dataflex, DURABLE, Fellowes, Tarifold.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Szín
Relevancia szerint
Modell száma: 45

Monitortartók és táblagéptartók – Pozicionálja képernyőjét a megfelelő módonVannak, akik minden reggel teknőssé változnak. Pontosabban, a fejtartásuk változik meg, amint leülnek a képernyő elé. Magára ismert? Ne aggódjon. Monitor- és táblagéptartóinkkal sikerül visszaváltoznia. Meglátja, megéri.
A képernyőtartók biztosítják az egészséges fejtartástA teknősök számára természetes, hogy előre nyújtják a fejüket. Az embereknél ez előbb-utóbb problémákhoz vezet, a nyakfájástól és a fáradtságtól kezdve a porckorongsérvig. Persze ezektől eltekintve is elég kimerítőnek tűnik a képernyő előtt teknősként végzett munka.


Orvosolja a problémát a gyökerénél. Az állítható képernyőtartókkal a megfelelő pozícióba helyezheti monitorát vagy táblagépét, így munka közben állva vagy ülve is dolgozhat. A megfelelő távolság a szemet is védi. Ez nem garancia arra, hogy 100 évig fog élni, de csökken a fájdalom és az elhasználódás kockázata.
A képernyőtartók további előnyeiA falra vagy sínrendszerre szerelhető, forgatható karokkal ellátott képernyőtartóknak köszönhetően nemcsak a fejét tudja majd egyenesen tartani, hanem íróasztalán is több hely marad. Ráadásul további lehetőségek nyílnak meg – például, ha tervezőként gyakrabban kell nézőpontot váltania.A különböző programokat és több információt megjelenítő két monitor használata megkönnyíti a munkát. Ha nincs hely egy második monitor számára, kombinálja a kis és a nagy képernyőt.A megfelelő állvánnyal ellátott, padlóra rögzíthető táblagéptartó viszont ideális prezentációkhoz. Így nem kell a táblagépet a kezében tartania, mindkét kezét szabadon használhatja az előadáshoz.
Rögzítés, rugalmasság, anyag – tippek a táblagép- és monitortartók kiválasztásáhozA képernyőtartók kiválasztásakor először is tegye fel magának a kérdést: Hová szeretné a tartót felszerelni – falra, asztalra, sínrendszerre? Vagy Önhöz a padlóállvány illik a legjobban? Ebben a kérdésben döntő szerepet játszik a munkahelye és a közvetlen környezete.Gyakran előnyös, ha a képernyőtartók minden irányban állíthatók, nem csak felfelé és lefelé. Különböző anyagokból készült tartókat is kínálunk, a műanyagtól az alumíniumon keresztül az acélig. A stílusos, modern formatervezés már csak hab a tortán.További kérdése van az egyes monitor- és táblagéptartók közötti különbségekkel kapcsolatban, vagy segítségre lenne szüksége a választásban? Sürgősen kell elintézni valamit? Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek a tökéletes munkahely kialakításában.