Léghűtő készülékek

Nem számít, milyen meleg van odakint, munkatársai tiszta fejjel tudnak dolgozni. Hűtőegységeink gondoskodnak erről: split klímaberendezések, mobil klímaberendezések és párologtató hűtőberendezések.

A Léghűtő készülékek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: TCL, GREE, Master.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Méret
Relevancia szerint
Modell száma: 12

Hűtőegységek – a hőfelhalmozódásnak ezennel végeNyugodtnak maradni – néha könnyebb mondani, mint megtenni. Ha a munkaterületeken forró levegő gyűlik össze, a test és az elme gyorsan elfárad. Hűtőegységeink megakadályozzák ezt.
A ventilátor alternatívájaA legfontosabb különbség a hűtőegység és a ventilátor között, hogy a hűtőegység csökkenti a hőmérsékletet, míg a ventilátor keringeti a levegőt. A jó klímaberendezések nem korlátozódnak a hűtésre. Télen párátlanításra, szellőztetésre és fűtésre is használhatók.A kaiserkraft oldalán a következő kategóriák hűtőegységeit találja:

  • A split klímaberendezések két egységet tartalmaznak egyben. A beltéri egység elpárologtatja a hűtőközeget a helyiségben. A kültéri egység a helyiségből kivont hőenergiát a kültérre bocsátja.

  • Egy blokkból áll klímaberendezések: Kompakt és mobil hűtőegységek. A kültéri egység helyett egy elszívó légtömlő található, amelyet például egy nyitott ablakon keresztül vezetnek ki a szabadba, vagy fali átvezetéssel csatlakoztatnak.

  • Párologtató hűtőberendezések: A párologtató hűtőberendezések csapvízzel párásítják a speciális szűrőket, és a lehűlt levegőt ventilátorral osztják szét a helyiségben. Megfelelő választás nagy helyiségek hűtéséhez.


Eddig minden rendben. A kérdés mindössze az, hogy mikor melyik hűtőegység a megfelelő választás.
Hol és mikor melyik hűtőegységre van szükségeA hűtőegységek kiválasztásakor döntő tényező, hogy mit szeretne hűteni. Különálló irodák vagy más munkaterületek számára a split klímaberendezés jó választás, mivel egész évben kellemes munkahelyi klímát biztosít. Mivel csendes, olyan helyekre is alkalmas, ahol maximális koncentrációra van szükség. Az egy blokkból álló klímaberendezések előnye, hogy mobilak és azonnal használatra készek. A zajszint azonban magasabb. Nagy, nyitott vagy szellőztetett csarnokokban párologtató hűtőberendezéseket ajánlunk. Nem igényelnek környezetkárosító hűtőfolyadékot, olcsón üzemeltethetők és azonnal használhatók.További kérdései vannak a hűtőegységekkel és a beltéri klímával kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot. Örömmel segítünk Önnek a következő lépésben.