Jelölések

A professzionális címkék és matricák segítségével megfelelő jelölésekkel és jelzésekkel gondoskodhat a zökkenőmentes hétköznapokról. És nemcsak a törvényi előírások betartását biztosíthatja így, hanem a rendezett és jól megszervezett munkát is. Ennyire egyszerű.

Az Ön szűrőjének beállítása
Terméktípus
Magasság [mm]
10
10
2000
2000
-
Szélesség [mm]
8
8
1000
1000
-
Relevancia szerint
Modell száma: 120

Jelölések és matricák: egyértelmű jelölés, egyértelmű biztonság!Egyszerű a képlet: minél több személy, részleg és terület van az Ön vállalatában, annál összetettebbek a szervezeti folyamatok és a biztonsággal szembeni követelmények. A vállalat jól átgondolt kialakításához ezért nélkülözhetetlenek a jelölések és a matricák. Ezeket használva néhány szóval és még kevesebb emberi beavatkozással kommunikálhatja a fontos dolgokat.
Figyelmeztetés, lezárás, terelés: hova helyezzük el a jelöléseket és a matricákat?A lezárások és jelölések nélkülözhetetlenek minden olyan helyen, ahol az ügyfelek, a munkatársak vagy a látogatók letérhetnek a biztonságos útról, vagy ahol gyorsan szeretnének megtalálni egy adott terméket.Ezért szerepel a kaiserkraft webáruházában számos termék a raktári termékkínálatban is, mivel a raktár esetében sok biztonsági és folyamattényező lép kölcsönhatásba.Ezért az Ön számára is nélkülözhetetlenek azok a jelölések és matricák, amelyek megmutatják a legbiztonságosabb és leggyorsabb utat egy adott termékhez. Ez az állványsorok kitáblázásával és kódolásával kezdődik, és a legapróbb termékek szortírozásával és feliratozásával végződik a tárolókban és a nyitott tárolódobozokban.Minél pontosabban adja meg a jelöléseket azzal kapcsolatban, mely utakra és területekre lehet belépni vagy behajtani, annál jobb. Az ideiglenes elemek, mint például a szalagok és a lezárószalagok ugyanolyan fontosak, mint a fixen telepített küszöbök és biztonsági lezárások.Ha szeretne többet megtudni a témával kapcsolatban, akkor forduljon az Üzembiztonság című tanácsadónkhoz!
A tökéletes logisztika titka: hol van szükség terelőrendszerre?Ha azt szeretné, hogy termékei mindig célirányosan jussanak el A-ból B-be, akkor a szállítási lánc minden résztvevőjének pontosan tudnia kell, minek, hová és milyen sorrendben kell eljutnia – akkor is, ha a termék nem jól látható rakásolható tárolókban van.A kínálatunkban szereplő küldeményes és dokumentumtartó tasakok itt ugyanolyan fontos szerepet játszanak, mint minden egyes címke, amellyel egyértelműen feliratozhatja az árukat. Mivel a tökéletes logisztika titka valóban az egyértelmű, kétséget kizáró szervezés.Bármikor szívesen állunk rendelkezésére, ha segíthetünk, keressen bennünket.