Veszélyesanyag-tároló konténerek

Túl kevés egy egész veszélyesanyag-raktárhoz, túl sok egy egyszerű veszélyesanyag-tároló állványhoz? Akkor az Ön veszélyes folyadékai egy veszélyesanyag-tárolóban vannak a legjobb helyen. Ezekben ugyanis nemcsak az agresszív, vizekre veszélyes folyadékokat tárolhatja az előírásoknak megfelelően, hanem választhat a különösen helytakarékos vagy a különösen könnyen kezelhető depók közül, amelyek felnyitható tetővel, szélesre nyitható és zárható ajtókkal rendelkeznek, valamint több, szivattyúval is felszerelt hordó számára is elegendő helyet biztosítanak. Veszélyes anyagok kompakt tárolása: veszélyesanyag-tároló konténerek vagy veszélyesanyag-depók beltéri és kültéri használatra – nézzen utána most, vagy akár egyből meg is rendelheti!

A Veszélyesanyag-tároló konténerek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: LaCont, eurokraft pro, eurokraft basic.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Szélesség [mm]
940
940
6915
6915
-
Relevancia szerint
Modell száma: 70

Veszélyesanyag-depók és veszélyesanyag-tároló konténerek: miniraktárak maximális biztonsággalA veszélyes anyagok tárolásánál a biztonság és a komfortos használat elválaszthatatlanul összekapcsolódik. Ezért tárolják a különféle anyagokkal megtöltött hordókat, kannákat vagy IBC-ket veszélyesanyag-tároló depókban és konténerekben. Itt a legmagasabb szintű biztonsági követelmények együtt járnak az egyszerű és biztonságos kezeléssel.Mit kell tudni a veszélyesanyag-tárolókról?A veszélyesanyag-tároló depók vagy veszélyesanyag-tároló konténerek mindenre kiterjedő megoldást jelentenek a veszélyes anyagok korlátozott helyen történő, előírásszerű tárolására. Egy veszélyesanyag-raktárat fel kell állítani, el kell határolni a többi munkaterülettől, valamint számos biztonsági intézkedést is meg kell tenni, míg a veszélyesanyag-tároló depó kiszállítás után azonnal használatra kész. Különböző modelleket rendelhet hordókhoz, tartályokhoz vagy IBC-khez, és számos változat közül választhat:  • Veszélyes anyagokhoz való konténerek és tárolók vizekre veszélyes anyagok, agresszív vegyszerek vagy gyúlékony anyagok tárolására

  • A vállalat telephelyén belüli kül- és beltéri tároláshoz

  • Különböző zárható ajtóváltozatok a rendelkezésre álló hely függvényében

  • Modelltől függően gyúlékony folyadékok aktív és/vagy passzív tárolására alkalmas

  • Komfortfokozatot növelő elemekkel, például töltőállvánnyal, felhajtórámpával, felhajtható tetővel stb.


A veszélyes anyagok konténerekben vagy műanyag depókban történő tárolása ideális megoldás olyan vállalatok számára, amelyeknél meghatározott számú tartály van használatban, valamint költségtakarékosságra és hatékonyságra szeretnék optimalizálni a veszélyes anyagok kezelését és tárolását.Melyik közeghez milyen veszélyesanyag-tároló való?Kérjük, kínálatunk minden termékénél vegye figyelembe a közegekhez való alkalmasságra és a GHS-kategóriákra vonatkozó információkat. Általában a veszélyesanyag-tároló anyagából lehet következtetni arra, hogy milyen közegekhez alkalmas.  • A műanyagból készült veszélyesanyag-tárolók korróziómentesek, időjárásállók, és alkalmasak vizekre veszélyes közegek és vegyi anyagok tárolására.

  • A horganyzott acélból készült veszélyesanyag-tároló konténerek gyúlékony és vizekre veszélyes anyagok tárolására alkalmasak. Itt is figyelembe kell venni a használat helyén érvényes, aktív és passzív tárolásra vonatkozó információkat.


A tárolókra és a tartályokra vonatkozó címkézési követelményeken felül a szivárgások kezelésére is meg kell tenni a szükséges óvintézkedéseket, és a tároló összes tartozékának használhatóságát is rendszeresen ellenőrizni kell. Szükség esetén a felfogótálcákat és hasonló tartozékokat ki kell cserélni.Veszélyes anyagok előírásszerű tárolására vonatkozó információk című anyagunkban további részleteket is talál. Kérdéseire személyesen is szívesen válaszolunk. Forduljon hozzánk bizalommal!