UPLINER 2.0

Műszakilag optimalizált UPLINER 2.0
Az UPLINER 2.0 modellt elektromosan állítható íróasztalként műszakilag úgy optimalizáltuk, hogy 4 egyedileg elmenthető magasság fix memóriahelyen tárolható. Arról, hogy az UPLINER-modellek hogyan teszik kényelmesebbé az íróasztalnál végzett munkát, itt olvashat.

A UPLINER 2.0 kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 15
Az UPLINER 2.0 – mert a jó ötleteket megéri továbbgondolni
Az UPLINER 2.0 az elődmodell konzekvens továbbfejlesztése. Számos hasznos funkciót megörökölt, amelyek elengedhetetlenek az ergonómia szempontjából tökéletesen berendezett munkahelyhez. Egy egészséges irodai munkahelyről nem hiányozhat egy állítható magasságú íróasztal. Az UPLINER 2.0 és előde az elektromos magasságállíthatóság révén emelkednek ki. A magasság állíthatósága szükséges feltétel ahhoz, hogy az íróasztal igazítható legyen az egyéni igényekhez és a testmagassághoz. Ez az állítható magasságú íróasztal így tehát ülés és állás közben egyaránt használható. Az UPLINER íróasztalok a sokoldalú felhasználási lehetőségek révén a VARIETY csoportba tartoznak. Az előddel ellentétben az UPLINER 2.0 esetén már négy szint tárolható el, így különböző ülésmagasságok és különböző állásmagasságok menthetők, majd állíthatók be egyetlen gombnyomással. Az UPLINER íróasztal a beépített motorokkal önállóan, 35 mm/s emelési sebességgel mozog a kívánt magasságig. A munkaasztal 625 mm és 1275 mm között állítható. Az íróasztal rendkívül erős és hosszú élettartamú. Egyrészről a gyors elhasználódás ellen a motor fokozatos indítása és leállítása, valamint az ütközésvédelem véd, másrészről a váz és a keret erős acélja garanciát jelent a hosszú élettartamra. A sarokíróasztal statikus teherbírása ezáltal max. 150 kg, a szögletes alakú íróasztal statikus teherbírása pedig max. 100 kg.

Az UPLINER 2.0 – a megfelelő kivitel kiválasztása
Legyen szó akár szögletes íróasztalról vagy sarokasztalról, az UPLINER 2.0 elődmodelljéhez hasonlóan a világosszürke, a bükk-dekor és a juhar-dekor színnel vizuálisan jól integrálható a különböző irodai környezetekbe. A tiszta színek, a letisztult vonalak, a szögletes emelőoszlopok és a lapos talpak révén az UPLINER asztalra puritán stílus jellemző. Az íróasztal ezüst asztallábakon áll, amelyek kiváló minőségű és alkalmazkodó képes kinézetet kölcsönöznek az UPLINER-nek. A munkaasztalt alapkivitelben kihajtható kábelvezető tálcával szállítjuk, így az irodában még az asztal alatt is rend uralkodhat a kábeldzsungel helyett. Az UPLINER íróasztal tehát hozzájárul a vizuálisan ízléses irodai dizájnhoz, és javítja a munkatársak jó közérzetét, amikor a munkahelyükön tartózkodnak. Egy további fontos plusz pont az UPLINER 2.0 mellett a gyártási folyamat. Az íróasztal FSC-termék (Forest Stewardship Council®), így olyan minősített faanyagból készül, amely felelős erdőgazdálkodásból származik.