Fülvédők

Tessék? Ha időben kezd megismerkedni a fülvédőkkel, később kevesebbet kell visszakérdeznie, és többet hozhat ki az életből. A kaiserkraft kínálatában megtalálja a megfelelő fülvédelmet.

A Fülvédők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Uvex, MOLDEX, 3M.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
SNR érték
Relevancia szerint
Modell száma: 24

Fülvédelem: biztonságban a zajjal szembenNémetországban minden 7. felnőtt ember nagyothalló, és sokan meg tudták volna akadályozni ennek kialakulását. Például fültokjainkkal és füldugóinkkal. Ezek megbízhatóan csendet teremtenek, és megvédik a fülét a káros frekvenciáktól.A fül fokozottabb védelmet igényel a többi érzékszervnélGyakran akkor vesszük észre, milyen érzékeny a fülünk, ha sípolást vagy nagy zajt hallunk. És lehet, hogy ekkor már késő. Ugyanis már egy hosszabb ideig fennálló csekély zajterhelés is helyrehozhatatlan halláskárosodást okozhat. Ide tartoznak az olyan zajterhelések, amelyek például gyártócsarnokokban, építkezéseken vagy szerelési munkáknál gyakoriak.Szerencsére a fül védelme nem bonyolult. Mindössze a megfelelő fülvédőre van szüksége ehhez.A kaiserkraft kínálatában különböző kivitelekben talál fülvédőket:


  • Füldugók

  • Fültokok

  • Fejpántos füldugók

A fenti fülvédőtípusok közös jellemzője, hogy csökkentik a zajszintet. A csökkentés átlagos mértékét az úgynevezett SNR-érték adja meg.Fontos, hogy munkahelyen a fülvédelem nem önkéntes kérdés. 80 decibeles zajterheléstől kezdve a munkaadónak biztosítania kell fülvédőket, 85 decibeltől pedig a munkavállalók kötelesek használni őket.Dugó vagy tok? – A fülvédők különbségeiA poliuretán füldugók kicsik, kényelmesen viselhetők és jól kombinálhatók más védőfelszerelésekkel, például védőszemüveggel. Hallásvédő állomás kialakításával lehetőséget ad a munkatársaknak, hogy bármikor gyorsan fülvédőhöz jussanak.A fültokok akkor ideálisak, ha a munkahelyen nem tartósan, hanem rövid ideig van zaj. Egyszerűen fel- és levehetők, nem kell a füljáratba vezetni őket, mint a füldugóknál. Hasonló igaz a fejpántos hallásvédőkre is.Vannak még kérdései? Forduljon hozzánk. Ügyfélszolgálatunk bármikor áll rendelkezésére. Tekintse meg a többi munkavédelmi termékünket is, így a szemvédőket, a fejvédőket és a légzésvédőket.