Daruk

Tudta, hogy a „daru'' szó tulajdonképpen az ógörög darumadár szóból származik? A madárhoz hasonlóan a daruk is a magasban szárnyalnak − felemelnek vagy a magasban helyeznek át nagy és súlyos tárgyakat. Megbízható és biztonságos darumegoldásokat kínálunk Önnek mobil vagy helyhez kötött kivitelben különböző teherbírásokkal.

A Daruk kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Vetter, Thern, Eichinger, EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic.

Márka
Terméktípus
Villaágállítási tartomány
Relevancia szerint
Modell száma: 154

Daruk a raktárba, valamint a gyártás és a szerelés területére



Ha a daru szót hallja, rögtön egy építkezés jut az eszébe? Nekünk elsőként a praktikus forgó-, portál- és műhelydaruink ugranak be. Végtére is a zökkenőmentes munkafolyamatokról gondoskodnak a szerelő- és raktárcsarnokokban, emellett darukezelői képzettség nélkül is kezelhetők.



Miben tűnnek ki daruink?



Daruink egy dologban egyeznek nagy méretű rokonaikkal: specialisták a nehéz tárgyak emelésében és áthelyezésében. Legyen szó szerszámokról, gépekről vagy alkatrészekről, a KAISER+KRAFT kínálatában megtalálható daruk akár 3000 kilogrammos terheket képesek a fáradtság jelei nélkül mozgatni, ráadásul akár több százszor a nap folyamán.



Csekély tömegük előnye elsősorban beltéri használat esetén mutatkozik meg. Nemcsak darukezelőre nincs szükség hozzájuk, hanem kisebb helyen is el tudják végezni munkájukat. Ha pedig végeztek a munkával, számos esetben akár el is távolíthatók.



A kínálatunkban megtalálható daruk



Sokféle daru létezik, és ez éppen úgy igaz az építkezéseken használt darukra, mint a műhelyi használatra készült darukra. A KAISER+KRAFT kínálatában mobil és helyhez kötött darukat talál szinte bármilyen felhasználási célra:



  • Mobil portáldaruk alumíniumból vagy acélból

  • Oszlopos és fali forgódaruk

  • Műhelydaruk

  • Ellensúlyos daruk


A javasolt darukivitel elsősorban attól függ, mit szeretne tenni vele.



Így találhatja meg a megfelelő darut



A felhasználás helye és célja döntő jelentőségű. Ha a darut fix helyen szeretné használni, helyhez kötött megoldást javaslunk. A görgős portáldaruk eltolhatók vagy elhúzhatók. Kiválóan alkalmasak változó helyen történő javítási és szerelési munkákhoz.



A forgódaruk több munkafázist kombinálnak: emelés, forgatás és áthelyezés. Akkor használatosak például, ha több terméket kell egy szállítószalagról egy másikra emelni. Fali forgódaru kivitelben nem foglalnak helyet a padlón, és bármilyen magasságban rögzíthetők. Korlátozott belmagassággal rendelkező helyiségekbe alacsonyabb, kompakt szerkezetű oszlopos forgódarukat is talál kínálatunkban.



A nehéz ládák, dobozok és más tárgyak mindennapos emeléséhez és szállításához sokoldalú eszközként műhelydarut javaslunk. Ha a tárgyakat minél jobban meg szeretné közelíteni, ellensúlyos darut válasszon. Ha a szállítani kívánt tárgy raklapon van, mindkettőt egyszerre szállíthatja anélkül, hogy daruról targoncára kellene váltania. Ehhez mindössze egy daruvillára van szükség.



Az alábbi termékek is megtalálhatók kínálatunkban az emelési és szállítási tevékenységekhez



A különböző kivitelű daruk mellett webáruházunkban további emelőgépek és emelőkészülékek széles választéka is megtalálható, kezdve a villás emelőkocsiktól a miniemelőkön át egészen a targoncákig. Termékeink megrendelése szaktanácsadást is magában foglal. Forduljon hozzánk bizalommal, ha segítségre van szüksége a kínálatunkkal kapcsolatban.