Daruk

A daruk a műhelyek, raktárak, a gyártás és az összeszerelés nélkülözhetetlen részei. Nem csoda: ezek a sokoldalú emelőberendezések könnyedén emelik és mozgatják a nehéz terheket. Fedezze fel a megbízható, különböző teherbírású mobil és helyhez kötött portáldarukat, műhelydarukat, valamint más kiváló minőségű darumodelleket a kaiserkraft oldalán – az alumínium portáldarutól a forgatható műhelydaruig.

A Daruk kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Vetter, Thern, Eichinger, eurokraft pro, eurokraft basic.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Villaágállítási tartomány
Relevancia szerint
Modell száma: 119

Daruk a raktárba, valamint a gyártás és a szerelés területére
Megbízható és stabil: a portáldaruk a nehéz tárgyak emelésének és mozgatásának igazi specialistái. A webáruházunkban található műhelydaruk akár 3 000 kilogramm súlyt is képesek mozgatni – függetlenül attól, hogy szerszámokat, gépeket vagy alkatrészeket emelnek. A daruk kialakítása beltéri használatra különösen előnyös.A portáldaruk mellett a kínálatunkban szinte minden alkalmazási területre mobil és helyhez kötött daruk széles választékát találja:


  • Mobil portáldaruk alumíniumból vagy acélból

  • Oszlopos és fali forgódaruk, lengődaruk

  • Műhelydaruk

  • Ellensúlyos daruk

  • DaruvillákA kínálatunkban szereplő darukat darukezelői engedély nélkül is üzemeltetheti.
Portáldaruk, műhelydaruk, forgódaruk: hogyan találjuk meg a megfelelőt?
Az, hogy melyik daru a megfelelő, a tervezett felhasználásától függ. Ha nehéz és terjedelmes rakományokat szeretne mozgatni korlátozott területen, a portáldaruk jó választásnak bizonyulnak. Négy támaszos, kereszttartós szerkezetük nagy munkaterületet és stabilitást biztosít. A görgős portáldaruk még könnyebben mozgathatók. Jól alkalmazhatók a változó helyszíneken végzett javítási és összeszerelési munkákhoz. A szerelőcsarnokokban és raktárakban a nagy teherbírású de kis tömegű daruk így kényelmes munkavégzést biztosítanak.
A műhelydaruk szintén mobilak és szűk helyeken is használhatók. A kompakt, kis darukat nem kell a falra szerelni, mégis biztonságosan állnak. A portáldarukkal ellentétben a műhelydaruknál csak egyetlen, tartóval ellátott oszlopról van szó, ezért elhelyezésük nagyon helytakarékos.
A forgódaruk több munkafázist kombinálnak: emelés, forgatás és áthelyezés. Ezek a daruk például akkor használhatók, ha több terméket kell egy szállítószalagról egy másikra emelni. Korlátozott belmagassággal rendelkező helyiségekbe alacsonyabb, kompakt szerkezetű oszlopos forgódarukat is talál kínálatunkban.
Üzletünkben a portáldaruk, műhelydaruk és forgódaruk mellett emelőasztalok, gépemelők, valamint villás és ollós emelőkocsik széles választékát találja. Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a választásban.