FINO

FINO csodatárhely
A Fino irodabútor-sorozat csodatárhelyként a különösen jól szervezett irodák elengedhetetlen része. A tisztán strukturált munkafolyamatok a praktikus szekrényekkel sikeresen megvalósíthatók.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Terméktípus
Fenntarthatóság
Magasság [mm]
590
590
2004
2004
-
Relevancia szerint
Modell száma: 26
Fino – állítható magasságú íróasztal és a helyiséggel csodát tévő szekrényfal
A Fino modell a lenyűgöző faliszekrény-rendszerrel gondoskodik az iroda megfelelő rendezettségéről. A Fino irodai szekrény három polcos szekrény változatban, három különböző iratszekrénymérettel, beépíthető ruhásszekrénnyel és beépíthető redőnyös szekrényekkel rendelhető. Rend a lelke mindennek, ezért a Fino szekrények hengerzárral zárhatók. Különösen a szekrényfalrendszerhez rendelhető meg kiegészítőleg az összeszerelési szolgáltatás, amely tartalmazza a szekrényfal kiszállítását, összeszerelését, valamint a csomagolás ártalmatlanítását. Igény esetén kiegészítő pultszekrényekkel és tolóajtós szekrényekkel biztosítható még több tárolóhely. Természetesen megtalálható a Fino szekrényekhez illő állítható magasságú íróasztal is. A munkaasztal magassága 680 és 760 mm között állítható. Így az asztalmagasság a testmagassághoz igazítható, ami elősegíti az optimális ülő testtartást. A kábelek függőlegesen a levehető panelek mögé, vízszintesen pedig a felhajtható kábeltálcába helyezhetők, ezáltal letisztult kép várja, amikor belép a Fino bútorok közé. Az íróasztalhoz illően ez az irodabútor-sorozat guruló kisszekrényt is kínál két lehetséges változatban függő irattartóval vagy anélkül. A Fino guruló kisszekrény kihúzás elleni védelemmel rendelkezik, szállítása pedig fogantyúkkal és görgőkkel történik. A Fino sorozattal nagyon nagy terű irodák is stílusosan berendezhetők, és mindenféle szekrény- és asztalmodellel tökéletesíthetők. Ezért tartozik a bútorsorozat a SELECT csoportunkhoz – itt van választási lehetősége. A Finóval a lehető legnagyobb tárolóhely garantált.

Fino irodabútorok fenntartható erdőgazdálkodásból
A Fino bútorok FSC-tanúsítvánnyal rendelkező irodabútorok, ami azt jelenti, hogy a feldolgozott anyagok fenntartható erdőgazdálkodásból származnak. Az FSC-bútorok kiváló minőségűek és környezetbarátok. Fino irodabútorokkal nemcsak munkatársai, hanem a természet és a vállalati kép iránti felelősségtudatát is kimutathatja. A Fino irodabútor-sorozattal mind a vállalati fenntartható intézkedések, mind a stílusos dizájn tekintetében tudatosan mutathatja be vállalatát a külvilágnak. Ha tehát üzleti partnerek és ügyfelek is belépnek irodáiba, elegáns dizájnnal és renddel üdvözölheti őket.