Ütközésvédelem, ütközésvédők

Látványosan nagy munkabiztonság: a különböző ütközésvédők erőteljes színeikkel jól láthatóan jelzik a veszélyes területeket és sarkokat. A „jobb félni, mint megijedni'' elvét követve professzionálisan előzheti meg a költséges javításokat és karbantartásokat, emellett hatékonyan védheti munkatársait, berendezéseit és szállítóeszközeit.

A Ütközésvédelem, ütközésvédők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Axelent, Ampere Rack Mammut, Ampere.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Szín
Relevancia szerint
Modell száma: 166

Ütközésvédelem – ütközésvédő szögvasak, védőkengyelek, terelőoszlopok és sok másHa hiányoznak a megfelelő lezárások, már a kisebb incidensek is komoly következményekkel járhatnak. Az ütközésvédő berendezések gondoskodnak arról, hogy az állványok szállítóeszközökkel, villás emelőkkel vagy targoncákkal való ütközés után állva maradjanak. Így egy egyszerű kormányzási hibából nem lesz anyagi károkkal és személyi sérülésekkel járó komoly baleset. A kaiserkraft bel- és kültérre való védőberendezések széles választékát kínálja. A biztonság ugyanis elsődleges jelentőségű.Hogyan működnek az ütközésvédő berendezések?A lezárások és jelölések célja a balesetek megelőzése. A fekete-sárga színű ütközésvédő berendezések is betöltenek figyelmeztető funkciót, ugyanakkor elsősorban korlátok között tartják a károkat, ha a figyelmeztetések ellenére bekövetkezik a baj. Egy rácsavarozható talplemezzel rendelkező acél ütközésvédő még a nehéz szállítóeszközökkel való ütközéseknek is ellenáll. A kaiserkraft kültérre való ütközésvédő berendezései tűzihorganyzott és porszórt bevonattal rendelkező acélból készülnek, így bármilyen időjárás esetén megőrzik hosszú élettartamukat.Legyen szó akár kültérről, akár beltérről, az ütközésvédők számos funkciót töltenek be. Függően a felszerelés helyétől megakadályozzák az állványrendszerek összedőlését, a drága gépeken keletkező károkat vagy a csövek és a vezetékek sérüléseit. Minden esetben megelőzik a magas következményes költségeket, valamint a részt vevő személyek sérüléseit.


Milyen típusú ütközésvédő lehetőségek rendelhetők a kaiserkraft-tól?Az ütközésvédők különböző kivitelekben rendelhetők. Mégis melyik a megfelelő? Kezdjük az alapfelszereltséggel. Az állványsarkokra való ütközésvédő szögvasak a raktári tárolás fontos részét képezik. Végtére is az olyan területeken, ahol szabadon közlekednek a szállítóeszközök, a fix állványok védelme törvényi kötelesség – sárga-fekete színben és legalább 30 cm-es magasságban. Az állványvédőkorlát-készletek pedig ideális kiegészítést jelentenek.
Ha területeket, oszlopokat, rakodórámpákat vagy gördülő kapukat szeretne biztosítani, a kaiserkraft-nál rendkívül stabil ütközésvédő terelőoszlopokat, védőkengyeleket és ütközésvédőket talál, amelyek kifejezetten a csövek védelmét szolgálják. A figyelmeztető- és védőprofilok a legkülönbözőbb helyeken rögzíthetők: átjáróknál, falakon, ajtókon vagy berendezéseken, valamint akár egyenetlen felületeken is. Így a szükséges mértékben alakíthatja ki ütközésvédelmét.
Hogyan csökkentik a rugalmas ütközésvédő berendezések a gépeken keletkező károkat?
A beépített rugós elemeknek köszönhetően ütközés esetén az ütközésvédőben a kengyelek enyhén elmozdulnak, később pedig visszaállnak a kiindulási helyzetbe. Ez csökkenti az érintett járművön keletkező sérüléseket. A polimeralapú műanyagból készült rugalmas ütközésvédő kengyelekkülönleges előnye, hogy nincs szükség ütközés után javításra vagy cserére. Az ütközésvédő beálló görgői is mozgásba lendülnek, ezzel a rájuk ható erők egy részét elterelik.Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen segítünk Önnek a bel- és kültéri területek biztonságának fokozásában.