Szennyfogó szőnyegek

A szennyfogó szőnyegek megkötik a szennyeződést és a nedvességet. Így tiszta és száraz bejárati területet biztosítanak vállalatánál – és csökkentik a csúszásveszélyt. A beltéri használatra tervezett szennyfogó szőnyegektől az üzleti és ipari használatra szánt lábtörlő szőnyegekig: a kaiserkraft oldalon biztosan talál megfelelő modellt – nézzen szét most!

A Szennyfogó szőnyegek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: NOTRAX, COBA.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Szélesség [mm]
385
385
2000
2000
-
Relevancia szerint
Modell száma: 93

Szennyfogó szőnyegek: kisebb a csúszás és a szennyeződések bejutásának kockázataAz irodák, valamint a köz- és ipari létesítmények gyakran nagy forgalmat bonyolítanak le. A szennyfogó szőnyegek megakadályozzák, hogy a szennyeződés és a nedvesség növelje a csúszásveszélyt a beltérben. A lábtörlő szőnyegek megtisztítják a nedves és piszkos cipőtalpat, és így csökkentik a szennyeződések bejutását. Megmutatjuk, milyen típusú szennyfogó szőnyegek léteznek, és milyen anyagokból készülnek.A lábtörlő szőnyegek típusai és anyagaiAkár kültéren, akár az előcsarnokban vagy az eladótérben: a szennyfogó szőnyegek felszívják a szennyeződést és a nedvességet. Így nagyobb biztonságot nyújtanak, és csökkentik a tisztítási költségeket. A csúszásmentes borítással ellátott lábtörlő szőnyegek különösen praktikusak, mivel nem csúsznak. Az antisztatikus polipropilénszálakból készült modellek vagy a kefés funkcióval ellátott tűfilc lábtörlő szőnyegek hatékonyan tisztítják még az erősen szennyezett cipőtalpat is.A gumiból készült perforált szennyfogó szőnyegek vagy a PVC-ből készült fényálló változatok viszont különösen időjárásállóak. Egyes szőnyegpadlók akár 60 °C-on is moshatók és szárítógépben is száríthatók – az egyszerű és higiénikus tisztítás érdekében. Ezen kívül különböző kivitelben kaphatók szennyfogó futók is. Ez lehetővé teszi, hogy olyan lábtörlő szőnyegeket válasszon, amelyek illeszkednek vállalata dekorációjához.


Emellett kiegészítheti lábtörlő szőnyegeit a kaiserkraft ipari szőnyegeivel és lábtámaszaival.Szennyfogó szőnyegek különböző felhasználási helyekreAttól függően, hogy hol szeretné használni a lábtörlő szőnyeget, különböző modellek közül választhat. A Decalon® szálból készült modellek például beltéri használatra alkalmasak. A masszív gumihátlap azt is biztosítja, hogy a lábtörlő szőnyeg ne csússzon. A süllyesztett szőnyegkeretekhez a tartós természetes szálakból álló kókuszrost szőnyeg mint hatékony cipőtörlő kifejezetten jó választás.Kültéri használatra viszont a csúszásmentes gumiból készült gyűrűs gumiszőnyegeket ajánljuk. Időjárásállóak, ellenállnak az esőnek és még a hónak is. Kültérre a PVC-ből készült időjárásálló és UV-álló szennyfogó szőnyegek is szintén alkalmasak. Az iparban használatos szennyfogó szőnyegek akadálymentes szennyeződésgátat jelentenek a járművek számára, és csökkentik a raktárakba és hasonló helyekre kerülő szennyeződések mennyiségét. A kaiserkraft különösen strapabíró modelleket kínál.


A munkahely tisztasága érdekében továbbá fedezze fel takarító felszerelések kategóriánkat ahol többek közt talál lapátokat, seprűket valamint felmosókat is, hogy az előterek tisztán tartása igazán egyszerű legyen.Valami különlegeset keres, vagy segítséget szeretne a választásban? Vegye fel velünk a Vegye fel velünk a kapcsolatot.. Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek.