Asztal alá állítható bakok és görgős bakok

Nem elég nagy a munkaállomása? Semmi probléma! Választékunkban talál álló bakokat és görgős bakokat is. Ezek a sokoldalúan használható segítőeszközök megkönnyítik a mindennapi műhelymunkát, amikor körülményes és nehéz alkatrészekkel kell dolgoznia, például csövekkel, lemezekkel és más hosszú tárgyakkal.

A Asztal alá állítható bakok és görgős bakok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, Kongamek.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Teherbírás

Álló és görgős bakok: megfelelő választás az optimális munkavégzéshezA nagy, nehéz és szokatlan méretű munkadarabok kihívást jelentenek az optimális megmunkálás szempontjából. Kivéve persze akkor, ha az álló és görgős bakok mellett dönt. Velük egy személyre szabott munkaállomást hozhat létre, ahol gyakorlatilag bármilyen dologgal precízen és kényelmesen foglalkozhat.Milyen munkafázisokhoz hasznosak az álló és a görgős bakok?A munkadarabok gépekkel történő helyes megmunkálásának fontos előfeltétele a pontos csatlakozás és az optimális beállítás. Ez azonban hosszú áruk vagy szokatlan méretű munkadarabok esetében gyakran nem könnyű. Az eloszló erők és az állandóan pontosan lemért pozíció problémája görgős és álló bakokkal ellensúlyozható.Az optimális súlyeloszlás érdekében egyenként pozícionálhatók, és biztosítják, hogy például egy fadeszka mindig vízszintesen maradjon. A tartók megakadályozzák a csövek elmozdulását.Amikor kézzel kell dolgozni ilyen darabokon a műhelyben és az iparban, az álló és görgős bakok olyan rugalmas munkapadként funkcionálnak, ahol nem kell aggódni az egészséges munkamagasság vagy a munkadarab biztonságos alátámasztása miatt. Sehol sincs túlnyúlás, és festés közben minden oldalról el lehet érni egy falapot – méghozzá kényelmes pozícióban.Hogyan javítják a munkafolyamatot a görgős és álló bakok?Az egyik legfontosabb tényező az álló és görgős bakok használatakor a munkatársak egészsége. A magasságban állítható modellek a munkadarabot hozzák közelebb a munkatársakhoz – és nem fordítva. Így nekik kevesebbet kell hajolniuk, és optimális testtartással végezhetik a feladataikat.Az egyébként nagyon könnyen gurítható árukat, például a csöveket, egy tartóban lehet rögzíteni, így nem kell többé körülményesen biztosítani. A gépek megközelítéséhez vagy a nagyméretű alkatrészek elhelyezéséhez a munkatársaknak nincs szüksége erőre. Ez az előny még nagyobb, ha emelőgépeket és emelőkészülékeket is használ, és azzal helyezi fel az árut a bakokra.Végül, de nem utolsó sorban az álló bakok a rendeltetésszerű használaton túl is rugalmasan alkalmazható berendezésekként szolgálhatnak. Használhatja őket például a következő céges partin, egy nagy büféasztal rögtönzéséhez. Fedezze fel modern megoldásainkat a zökkenőmentes mindennapi munkavégzéshez most! Ha segítségre van szüksége, egyszerűen lépjen velünk kapcsolatba!Ezek a termékek is érdekesek lehetnek az Ön számára:Tálcás kocsik | Padlórácsok | Vágógépek | Zsákszállító molnárkocsik | Kulcstároló | Mennyezeti ventilátorok | EUROKRAFT munkapadok | MAUL munkahelyi lámpák