Irodába való hulladékgyűjtők és hamutartók

Hulladék kültéren? Elő sem fordulhat! Szerelje fel kültéri területeit hulladékgyűjtőkkel és hamutartókkal, és már nem is okoz gondot a szemét!

A Irodába való hulladékgyűjtők és hamutartók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: VAR, FLORA, PROCITY, Rubbermaid, eurokraft pro, Kongamek, Gmöhling, Justrite, Hailo, helit, rothopro.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
340
340
1800
1800
-
Relevancia szerint
Modell száma: 310

Hulladékgyűjtők és kültéri hamutartókHa szép idő van, akkor a legkellemesebb a pihenő a szabadban. De hova tegyük a rágógumi csomagolását vagy a cigarettacsikket? A kaiserkraft hulladékgyűjtőivel és hamutartóival a kültéri létesítmények és a közösségi területek is egész évben tisztán tarhatók.A kaiserkraft kültéri hulladékgyűjtő és hamutartó választékaA dohányzósarkokban, a padok mellett vagy a pihenőhelyeken folyamatosan keletkezik hulladék. Annak érdekében, hogy az rögtön a megfelelő tárolóba kerüljön, különféle hulladékgyűjtők és kültéri hamutartók között válogathat a kínálatunkban, kezdve a nagy méretű szeméttárolókkal. Szemeteszsáktartóink felállíthatók vagy helytakarékos módon a falra rögzíthetők, akárcsak a hamutartóink. Ezek elérhetők feltűnésmentes fali hamutartóként dohányzósarkok számára, karcsú hamutartó oszlopként a bejárati területekre és saját tetővel ellátott álló hamutartóként nem védett felállítási helyekhez. Vagy üthet két legyet is egy csapásra, és választhat hamutartóból és szemetesvödörből álló kombinált hamutartót.Egyébként annak érdekében, hogy a kültéri terület nemcsak tiszta, hanem biztonságos is legyen, a kaiserkraft minden hamutartója tűzálló is. A tűzgátló hatású modellek leszámolnak a kellemetlen dohányfüsttel.Közvetlen hulladékszelektálás a környezetvédelem érdekében – a megfelelő hulladékgyűjtőkkelA megfelelő hulladékgyűjtőkkel a szelektív hulladékgyűjtés ugyanúgy történik kint, mint bent. A fedéllel vagy különböző színű szemeteszsákokkal ellátott szelektív hulladékgyűjtők egy pillantás alatt egyértelművé teszik, melyik tárolóba kerül az egyéb hulladék, és melyikbe a papír. A görgős szállító alvázak megkönnyítik a hulladékkezelést. Ha a hulladékgyűjtők használata ellenére takarítási akció szükséges, akkor sincs ok arra, hogy a takarítók a vállukon cipeljék a szemeteszsákokat. Végtére is rendelkezésre állnak a szemétszállító kocsijaink és hulladékfogóink. Velük pillanatok alatt és utólagos hátfájdalom nélkül is elvégezhető a takarítás.Amennyiben a kaiserkraft kínálatában lévő egyéb takarításhoz kapcsolódó termékekre is kíváncsi, fedezze fel nagy választékunkat a takarító felszerelések kategóriában.