Haszonanyaggyűjtők

Kényelmes hulladékszelektáló rendszer: A szelektív hulladékgyűjtők lehetővé teszik az újrahasznosítható anyagok, például az üveg, a papír, a külső csomagolás vagy akár a biológiai hulladékok elkülönített kezelését. A szemeteszsákokhoz használt stabil keretektől a 4 rekeszes, bedobófedéllel és zárt belső tartállyal rendelkező hulladékgyűjtőkig a KAISER+KRAFT oldalon mindent megtalál, amire vállalatánál a szelektív hulladékgyűjtéshez szüksége lehet.

A Haszonanyaggyűjtők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: VAR, Rubbermaid, rothopro, EUROKRAFTpro, Hailo, EUROKRAFTbasic.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
250
250
1220
1220
-
Relevancia szerint
Modell száma: 119

Szelektív hulladékgyűjtők az előírásoknak megfelelő hulladékkezeléshezNem kifejezetten fenntartható, ha az összes üzemi hulladék egyetlen szemetesbe kerül. Erre nyújtanak megoldást a szelektív hulladékgyűjtők. Ezek az erőforrás-takarékos és szabályszerű hulladékkezelés vállalati előfeltételei. Akár beltérre, akár kültérre, akár irodába, akár raktárba: szelektív hulladékgyűjtőink széles választékában biztosan megtalálja a vállalatán belüli sikeres újrahasznosításhoz megfelelő modellt.Szelektálja könnyedén a hulladékot – egyetlen hulladékgyűjtővelAz olyan praktikus funkciókkal, mint a pedálos mechanizmussal, a lengőfedéllel vagy az ergonomikus magasságban lévő bedobónyílással ellátott szelektív hulladékgyűjtőkkel a hulladék szétválasztása különösen egyszerű. A különböző színű fedelek azt is jelzik, hogy a papír, a műanyag, az üveg vagy a szerves hulladék melyik tárolóba való. Annak megakadályozására, hogy a hulladék véletlenül rossz szemetesbe kerüljön, speciális bedobónyílásokkal ellátott tartozékokat is kínálunk.A papír, maradékhulladék vagy műanyag gyűjtésére szolgáló tartályoktól a kompakt kombinált megoldásokig, mint például a 3 rekeszes gyűjtőállomással rendelkező szelektív hulladékgyűjtők, számos modellt kínálunk. Szelektív hulladékgyűjtőink változattól függően rendelkeznek szemeteszsákokhoz használható rögzítéssel vagy kivehető belső tárolóval. Így a kiürítés ugyanolyan kényelmes, mint a szemét kidobása.Szelektív hulladékgyűjtők beltéri és kültéri használatraA KAISER+KRAFT hulladékgyűjtői különböző anyagokból készülnek. Míg a masszív, műanyagból készült modellek beltéri használatra alkalmasak, a rozsdamentes acélból készült szelektív hulladékgyűjtők kül- és beltéri hulladékszelektáló rendszerként is megállják a helyüket.A horganyzott acélból készült modellek tűzgátló hatásúak, ütésállóak és szagzáróak. Mindemellett kialakításuk is egyedülálló: a modern IML-technológiával készült szelektív hulladékgyűjtők elegáns fémhatású külsőt kaptak, valamint ellenállnak a horpadásoknak és az ujjlenyomatoknak.Nem biztos benne, hogy az egyenként beszerezhető szelektív hulladékgyűjtők vagy a kompakt hulladékszelektáló rendszerek jelentik-e a megfelelő megoldást az Ön vállalata számára? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek.Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Szeméttároló konténerek | Pedálos hulladékgyűjtő vödör | Fali hamutartók | Padlótisztítás | Iratmegsemmisítők | Teknőbillentők | rothopro szelektív hulladékgyűjtők | rothopro hulladékgyűjtők