Tasakok

Tasakok és csomagolások a legkülönfélébb felhasználási célokra – itt mindent megtalál a csomagoláshoz, a töltéshez, a prezentációhoz és a szállításhoz: a praktikus simítózáras tasakoktól kezdve a talpas tasakokon át a buborékfóliás tasakokig és a csőfóliákig. Vásároljon csomagolótasakokat itt, online áruházunkban!

Csomagolótasakok: multitalentumok sokoldalú csomagolási célokraA csomagolótasakok a jolly jokerek a csomagolás terén: használhatók alkatrészek komissiózásához, áruk frissen tartásához vagy rendteremtéshez, és mindenekelőtt a szállítás közbeni biztonságról is gondoskodnak.Milyen tasakok és csomagolótasakok léteznek?Nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra és a minőségre – de a kényelmes kezelésre is. Széles kínálatunkban a klasszikus standard tasakok mellett újrahasznosított anyagokból, bioműanyagból vagy papírból készült fenntartható alternatívák is megtalálhatók:  • A visszazárható simítózáras tasakok optimális védelmet nyújtanak a por és a nedvesség ellen kis alkatrészek és pótalkatrészek, tartozékok, dokumentumok, textíliák vagy élelmiszerek számára. Feliratmezővel ellátott tasakokkal az egyértelmű címkézésnek köszönhetően a tartalom gyorsan azonosítható. A simítózárnak köszönhetően termékei gyorsan és légmentesen lezárhatók. Tökéletes légi utazáshoz is!

  • A nyitott lapos tasakok ideálisak komissiózáshoz, csoportosításhoz és tároláshoz. A lapos tasakok gondoskodnak a rendről a raktárban, por elleni és felületvédelemként szolgálnak, és gyorskötözővel vagy ragasztószalaggal pillanatok alatt lezárhatók. A 25 µm fóliavastagságú könnyű tasakok ideálisak kis alkatrészek és pótalkatrészek tárolására, valamint élelmiszerek adagolására. Az 50 µm fóliavastagságú lapos tasakok dokumentumok, bőráruk és textíliák csomagolására, védelmére és bemutatására használhatók. A 100 µm vastagságú tasakok kiváló por és nedvesség elleni védelmet nyújtanak a raktárban lévő érzékeny áruk számára.

  • Az élelmiszer- és hőszigetelő tasakokkal biztosítható a hűtési lánc fenntartása az élelmiszerek, gyógyszerek és egyéb érzékeny áruk stabil hőmérsékleten való szállítása érdekében.

  • A buborékfóliás tasakok optimális védelmet nyújtanak az ütődésre érzékeny áruknak szállítás és raktározás során. A 3 rétegű LDPE fóliából készült tasakok kiváló párnázást biztosítanak a lapos tárgyak, például a keretek vagy a notebookok számára. Több terméket csomagol egy dobozba szállításkor? A 2 rétegű buborékfóliás tasakokkal egyszerre több küldemény is elküldhető.

  • A papírtasakok modern és fenntartható megoldást jelentenek élelmiszerek, fűszerek vagy termékminták csomagolására és tárolására. Erős tömbös vagy kereszt alsó résszel rendelkeznek, és szakadásálló erősített papírból készülnek, így nehéz zöldségekhez és gyümölcsökhöz is alkalmasak.

  • Különböző hosszúságú és geometriájú áruk esetén a fóliahegesztő készülékekkel használható csőfóliák megkönnyítik a pontos illeszkedésű csomagolást.

  • A kartondobozok vagy a rácsos tárolók kibélelésére szolgáló oldalsó hajtású zsákok és dobozbélések optimalizálják bármilyen mennyiségű szállítandó áru szállítását.


Csomagolótasakok vásárlása: Hogyan válasszam ki a legjobb tasakot?Ez elsősorban a csomagolási helyzettől függ: az élelmiszerekre és a friss árukra jogszabályi előírások vonatkoznak, és nem minden fóliatasak használható az esetükben. Általánosságban azonban elmondható, hogy ha a terméknek szennyeződés, nedvesség vagy ütődések elleni védelemre van szüksége, a fóliás alternatívák használata ajánlott. A papír csomagolótasakok viszont ízlésesen néznek ki, és fenntarthatóságot és környezettudatosságot sugallnak a vásárlónak.Általában az illeszkedés pontossága a legfontosabb jellemző. A kis alkatrészek nem csúszhatnak el a tasakban, és nem károsíthatják a csomag egyéb tartalmát. A fontos dokumentumokon DIN-tasakokban nem lesznek hajtásnyomok. A buborékfóliás tasakok csak akkor tudják megfelelően ellátni légzsákként a feladatukat, ha pontosan illeszkednek a csomag köré.Annak érdekében, hogy árui egyaránt biztonságosan és költséghatékonyan érkezzenek meg, a csomagolás témájában tippeket és trendeket gyűjtöttünk össze Önnek. Ha további kérdései vannak, forduljon hozzánk bizalommal.