Egymásra rakható székek, konferenciaszékek

Hogy ne legyen kényelmetlenség a megbeszélésen: a konferencia székeknek kényelmesnek, ergonomikusnak és strapabírónak kell lenniük. És ha mindemellett még jól is néznek ki, akkor garantáltan gyorsan utat találnak a kosarába.

A Egymásra rakható székek, konferenciaszékek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Topstar, eurokraft pro, Dauphin, interstuhl, eurokraft basic, TrendOffice.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Vázkivitel
Relevancia szerint
Modell száma: 70

Konferencia székek és tárgyalószékek – a titkos fegyver a legjobb döntésekért
Sok megbeszélés esetén számolhatunk hosszan elnyúló beszélgetésekre. Annak érdekében, hogy biztosíthassa az ehhez szükséges nyugalmat a munkatársak és a konferencia résztvevői számára, rendeljen megfelelő konferencia székeket és tárgyalószékeket a kaiserkraft kínálatából! Itt bemutatjuk Önnek, miért érdemes mellettünk döntenie.Miért fontos, hogy a résztvevők kényelmesen üljenek a konferencián?
A kényelmes és ergonomikus ülés az íróasztal esetében szinte már természetes. Megbeszélésen vagy konferencián is fontos szerepet játszik azonban, itt a lényeg ugyanis, hogy a hallgatóság felfoghassa, feldogozhassa és megválaszolhassa az elmondottakat, és a végén döntés szülessen.
Ez pedig csak akkor működik, ha a résztvevők figyelme nem lankad, például fájó hátuk vagy kényelmetlen, korlátozott ülő testtartásuk miatt. Minél hosszabb ideig érzi a test magát jól és kényelmesen megtámasztva, annál tartósabb a figyelem és a koncentráció. A konferencia székeknek és a tárgyalószékeknek éppen ezért kell különösen kényelmesnek és ergonomikusnak lenniük, főleg nagy hatású megbeszéléseken vagy konferenciákon.
Ehhez nem csak a megfelelő párnázás vagy az ülőfelület megfelelő kialakítása tartozik hozzá. A tárgyalószékeknek könnyedén eltolhatónak is kell lenniük, például azért, hogy a konferenciaasztalnál végzett munka, valamint a prezentációval vagy előadással zajló rész között kényelmesen elmozdíthatók legyenek.