Egymásra rakható székek, konferenciaszékek

Hogy ne legyen kényelmetlenség a megbeszélésen: a konferenciaszékeknek kényelmesnek, ergonomikusnak és strapabírónak kell lenniük. És ha mindemellett még jól is néznek ki, akkor garantáltan gyorsan utat találnak a kosarába.

A Egymásra rakható székek, konferenciaszékek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Topstar, MAYER, EUROKRAFTpro, Dauphin, EUROKRAFTbasic, interstuhl, TrendOffice.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Vázkivitel
Relevancia szerint
Modell száma: 104

Konferenciaszékek és tárgyalószékek – a titkos fegyver a legjobb döntésekértSok megbeszélés esetén számolhatunk hosszasan elnyúló beszélgetésekre, mivel a résztvevők gyakorta ragadnak meg egy részletkérdésnek tűnő témánál. Ezzel nincs is gond, ugyanis sokszor az ördög éppen a részletekben rejlik. Annak érdekében, hogy biztosíthassa az ehhez szükséges nyugalmat a munkatársak és a konferencia résztvevői számára, rendeljen megfelelő konferenciaszékeket és tárgyalószékeket a KAISER+KRAFT kínálatából! Itt bemutatjuk Önnek, miért érdemes mellettünk döntenie.Miért fontos, hogy a résztvevők kényelmesen üljenek a konferencián?A kényelmes és ergonomikus ülés az íróasztal esetében szinte már természetes. Megbeszélésen vagy konferencián is fontos szerepet játszik azonban, itt a lényeg ugyanis, hogy a hallgatóság felfoghassa, feldogozhassa és megválaszolhassa az elmondottakat, és a végén döntés szülessen.Ez pedig csak akkor működik, ha a résztvevők figyelme nem lankad, például fájó hátuk vagy kényelmetlen, korlátozott ülő testtartásuk miatt. Minél hosszabb ideig érzi a test magát jól és kényelmesen megtámasztva, annál tartósabb a figyelem és a koncentráció. A konferenciaszékeknek és a tárgyalószékeknek éppen ezért kell különösen kényelmesnek és ergonomikusnak lenniük, főleg nagy hatású megbeszéléseken vagy konferenciákon.Ehhez nem csak a megfelelő párnázás vagy az ülőfelület megfelelő kialakítása tartozik hozzá. A székeknek könnyedén eltolhatónak is kell lenniük, például azért, hogy a konferenciaasztalnál végzett munka, valamint a prezentációval vagy előadással zajló rész között kényelmesen elmozdíthatók legyenek.Hogyan választhatom ki a tökéletes konferenciaszékeket és tárgyalószékeket a KAISER+KRAFT kínálatából?Kínálatunk a reprezentatív konferenciatermekbe való, kivételesen kiváló minőségű vendégfotelektől a kifejezetten helytakarékos, csarnokok vagy szemináriumi termek rugalmas felszerelését célzó rakásolható székekig terjed. A kiválasztáshoz mindenképpen vegye figyelembe a konferenciaszéken és a tárgyalószéken való ülés jellemző időtartamát és gyakoriságát is. Ezenkívül fontos a környezet, amelyben a székeket használni kívánja.Más szóval: váróban való rövid tartózkodásra vagy előadás során passzív figyelésre más feltételek vonatkoznak, mint a döntő jelentőségű megbeszélésekre a vezetőségnél.Szívesen segítünk Önnek a kiválasztásban, és összeállítottunk egy prezentációval kapcsolatos tanácsadó oldalt is, amelyen az előadásokra vonatkozóan is találhat tippeket.