Konferenciaasztalok

A tudás és az értékek, a lángelme és a karrierek, valamint a pihenés és a visszavonulás találkozik itt össze a nagyobb koncentráció érdekében. A tárgyalóasztalok nagyobb helyet nyújtanak a munkához, valamint teret adnak az új ötleteknek és a beszélgetéseknek. Már csak a megfelelő székek hiányoznak, és kész is a tárgyalója!

A Konferenciaasztalok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTbasic, Paperflow, EUROKRAFTpro, Tojo.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 82

Tárgyalóasztalok: a megfelelő hely a fontos beszélgetésekhezA gazdaság és az emberiség történetének legnagyobb döntéseinél mindig egy univerzális asztal állt a középpontban. A tárgyalóasztalok végtére is a fontos tárgyalások, az intenzív munkafázisok és a nagy prezentációk központi elemét képezik. Érdemes a kiválasztásnál néhány kérdést alaposan átgondolni, ám nem csak ebből az okból.Mire használjak tárgyalóasztalt?Míg a nagy méretű tárgyalóasztalok a megfelelő megjelenéssel elsősorban a konferenciateremben kapnak helyet, érdemes elhelyezni kisebb modelleket is a vállalat más területein.Így a munkatársak összejöhetnek projektmegbeszélésekre, vagy akár a büfében is folytathatnak beszélgetést. A masszív, de könnyű anyagok révén a használók a tárgyalóasztalokat igény szerint átalakíthatják vagy összeállíthatják. Ez különösen a görgős modellekre igaz.Egyébként az univerzális asztalok neve nem véletlen, gyakorlatilag bárhol használhatók, ahol megbeszéléseket vagy ötletelést kell folytatni. Nem utolsósorban érdemes szemináriumokon, konferenciákon, rendezvényeken és megbeszéléseken is tartani néhány asztalt, amelyek a kívánt ülőhelyek szerint egymás mellé rendezhetők.Mire érdemes ügyelni a tárgyalóasztalok kiválasztásánál?A tárgyalóasztalok szimbolikája jelentős. Méretükkel, kiváló minőségű megjelenésükkel és alakjukkal azt sugallják, hogy fontos döntéshozók ülnek köréjük. A lényeg a részletekben rejlik. Az asztal méretének tökéletesen igazodnia kell a helyiséghez, a helyet érdemes nagylelkűen, de nem túlzóan nagylelkűen kalkulálni.A megjelenés tekintetében nincs nagy játéktér: elegánsnak és stílusosnak kell lennie, ami könnyedén megvalósítható kiváló minőségű asztallapokkal és tetszetős kialakítású vázakkal.Az asztal alapvető alakja is sokatmondó: a kerek és ovális modellek kollegiális együttműködésre utalnak, és intenzív munkával járó megbeszéléseken hasznosak. A klasszikus téglalap alak hierarchiáról árulkodik, de előadásokhoz és prezentációkhoz is jól alkalmazható.Ha a kiválasztási kritériumokat átgondolta, és megszületett a döntés, ne feledkezzen meg a megfelelő rakásolható és konferenciaszékekről sem.Keressen bennünket, tanácsainkkal szívesen állunk rendelkezésére.