Konferenciaasztalok

Válasszon konferencia asztal kínálatunkból hogy munkhelyi megbeszéléseit a lehető legkényelmesebbé tehesse! A tárgyalóasztalok nagyobb helyet nyújtanak a munkához, valamint teret adnak az új ötleteknek és a beszélgetéseknek. Már csak a megfelelő konferenciaszékek hiányoznak, és kész is a tárgyalója!

A Konferenciaasztalok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft basic, Paperflow, eurokraft pro, Tojo.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 83

Tárgyalóasztalok: a megfelelő hely a fontos beszélgetésekhez
A gazdaság és az emberiség történetének legnagyobb döntéseinél mindig egy tárgyalóasztal állt a középpontban. A tárgyalóasztalok végtére is a fontos megbeszélések, az intenzív munkafázisok és a nagy prezentációk központi elemét képezik. Éppen ezért érdemes a kiválasztásnál több szempontot is alaposan átgondolni.
Mi lesz a tárgyalóasztal funkciója?
Míg a nagy méretű tárgyalóasztalok a megfelelő megjelenéssel elsősorban a konferenciateremben kapnak helyet, de érdemes kisebb modelleket a vállalat más területein is elhelyezni.Ez lehetőséget ad a munkatársaknak gyors projekt megbeszélésekre, sőt kisasztalaink interjúk készítésére is tökéletesek. A masszív, de könnyű anyagok révén a tárgyalóasztalokat igény szerint átalakíthatja és összeállíthatja.
Egyébként az univerzális tárgyalóasztalok neve nem véletlen, gyakorlatilag bárhol használhatók, ahol megbeszélésekre vagy ötletelésre van szükség. Nem utolsósorban érdemes szemináriumokon, konferenciákon és rendezvényeken is tartani néhány asztalt, amelyek a kívánt ülőhelyek szerint egymás mellé rendezhetők.
Mire érdemes figyelni a tárgyalóasztalok kiválasztásánál?
A tárgyalóasztalok szimbolikája jelentős. Méretükkel, megjelenésükkel és kiváló minőségükkel azt sugallják, hogy fontos döntéshozók ülnek köréjük. A lényeg a részletekben rejlik. A konferencia asztal méretének tökéletesen igazodnia kell a helyiség méretéhez, a helyet érdemes nagylelkűen kalkulálni.
A megjelenés tekintetében nincs nagy játéktér: a tárgyalóasztaloknak elegánsnak és stílusosnak kell lenniük, ami könnyen megvalósítható kiváló minőségű asztallapokkal és tetszetős kialakítású vázakkal.
Az asztal alapvető formája is sokatmondó: a kerek és ovális modellek közös együttműködésre utalnak, és intenzív munkával járó megbeszéléseken hasznosak. A klasszikus téglalap alakú konferencia asztalok hierarchiáról árulkodnak, de előadásokhoz és prezentációkhoz is jól alkalmazhatók.
Ha a kiválasztási kritériumokat átgondolta, és megszületett a döntés, ne feledkezzen meg a megfelelő tárgyaló székekről sem. Tökéletesítse konferencia termeit továbbá előadói falakkal,


vetítő táblákkal valamint a kaiserkraft prezentációs kiegészítőinek valamelyikével.