Elosztók

Különböző készülékek egyidejű áramellátásához: Egy elosztóval egy áramforráshoz akár tizenhat készüléket is csatlakoztathat. Ez különösen praktikus az irodában, ha számítógépeket, nyomtatókat és hasonló eszközöket kell helytakarékosan egy munkaállomáshoz csatlakoztatni. A speciális többhelyes elosztók és áramellátó állomások viszont ipari területeken is hasznosnak bizonyulnak . A műhelyi elosztóktól a többhelyes biztonsági elosztókig – fedezze fel a változatos kínálatot a kaiserkraft webáruházban!

A Elosztók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Brennenstuhl, Treston, ANKE, RAU.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Kábelhossz
Relevancia szerint
Modell száma: 26

Elosztók – összegyűjtött áramellátásNélkülözhetetlen segítőtársak: az elosztók megkönnyítik a mindennapi munkát a különböző iparágakban. Akár íróasztaloknál, akár munkaállomásokon – számos tevékenységhez több olyan eszközre van szükség, amelyek egyszerre igénylik az áramellátást. A steril helyiségekben való használatra készült, rozsdamentes acélházzal ellátott többhelyes elosztóktól a kültéri munkákhoz szükséges áramellátó állomásokig: az elosztók választéka széleskörű.Sok modell rendelkezik főkapcsolóval, amellyel egyszerre tudja lekapcsolni az összes, hálózatra csatlakoztatott eszközt. Ezenkívül a kínálatunkban található többhelyes elosztók túlfeszültség elleni védelemmel is rendelkeznek. Ez megakadályozza, hogy a csatlakoztatott eszközök túlfeszültség miatt károsodjanak. Ez például akkor fordulhat elő, ha villám csap bele egy távvezetékbe.Az elosztók tisztításaSzeretné a többhelyes elosztókat biztonságosan tisztítani? Akkor a következő pontokat vegye figyelembe.Mobil elosztók tisztítása  1. Először válassza le a többhelyes elosztót az áramforrásról, így elkerülheti a potenciálisan veszélyes áramütést.

  2. Ezután leveheti a felső borítást, és letörölheti. Egyes modellek erős szennyezettség esetén mosogatógépben is moshatók. Kérjük, olvassa el a termékleírást.

  3. Ha az eltávolított ház teljesen megszáradt, újra felcsavarozható. Fontos: Az elosztó azon része, amelyen keresztül bekapcsoláskor áram folyik, soha nem érintkezhet folyadékkal.


Fixen telepített elosztók tisztítása  1. Az elosztó tisztítása előtt távolítsa el az áramforrás biztosítékát.

  2. Feszültségmérő eszközök segítségével meggyőződhet arról, hogy a többhelyes elosztóban nincs több áram.

  3. Miután megbizonyosodott arról, hogy az elosztóban nem folyik áram, eltávolíthatja a külső házat, és letörölheti.

  4. A mobil elosztókhoz hasonlóan itt is a következő érvényes: A háznak teljesen száraznak kell lennie, mielőtt visszacsavarozza az elosztóra.


Vásároljon többhelyes biztonsági elosztótA hosszabbítókábelektől a többhelyes elosztókig és kábeldobokig – kínálatunkban megtalálja a megfelelő modelleket. Akár a munkapad, akár az íróasztal meghosszabbításaként, az elosztók sokféleképpen használhatók. Ha bármilyen kérdése van a termékkategóriával kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Munkahelyi lámpák | ESD szőnyegek | Kábelkezelés | Műhelypultok | Szerszámkocsik | Íróasztalok