Levélládák

A levélládák értelméről és céljáról valószínűleg nem kell magyaráznunk. A méretről, az anyagról és a formatervezésről azonban már sokkal inkább. Milyen legyen az Ön új postaládája? Nemesacélból vagy acéllemezből készüljön? Ferde vagy egyenes legyen a teteje? Lekerített vagy inkább szögletes legyen? Nagy vagy standard méretre van szüksége? A lehetőségek száma végtelen. Nézzen körül, és válassza ki a kedvencét.

Az Ön szűrőjének beállítása
Relevancia szerint
Modell száma: 14

Levélládák – biztos hely a postája számáraÖn pontosan tudja, hogy a levélládák nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy Ön gyorsan és biztonságosan megkaphassa a küldeményeit. Tudta azonban, hogy a levélládákra előírások is vonatkoznak, amelyek feladata a kézbesítők és a címzettek életének megkönnyítése? Gondolkozott már azon, hogyan egyszerűsítheti egy levélláda a postai logisztikát? Nézzük meg közelebbről!
A megfelelő időben a megfelelő címzettnél – mindez a levélládánál kezdődikHa vállalata kültéri területeire új levélláda beszerzésén gondolkozik, akkor a döntésben nem csak az anyagnak, a méretnek és a színnek kell szerepet játszania. Érdekesebb annak megfontolása, hogy nem éri-e meg többféle modellt rendelnie.Ennek az előnyei kézenfekvők: ha az egyes részlegekhez levélládákat állít fel, és honlapján ezeket az egyes részlegeket postai címként adja meg, akkor megtakarítja az időigényes válogatást és szétosztást. Ha a kézbesítőt beavatja a rendszerbe, akkor téves kézbesítés sem fordul elő. Ez különösen akkor sikerül jól, ha a részlegek levélládáihoz különböző színeket használnak. Az egységes megjelenésről az azonos alak gondoskodik. Milyen jó, hogy a kaiserkraft webáruházában a modellek többnyire több színben kaphatók.Érdemes lehet továbbá, ha a levelekhez beszerzett standard modellek mellett nagy méretű, második rekesszel is ellátott változatokat is telepít a terjedelmes küldemények számára. Így a kézbesítőnek nem kell a küldeményeket begyömöszölnie a postaládába, nem megfelelő helyre lerakni vagy valahol leadni.
Vonatkoznak előírások a levélládákra és a postaládákra?Jó tudni: a DIN EN 13724, az ún. postaládaszabvány biztosítja, hogy a kereskedelmi forgalomban kapható szokásos postaládák hozzájáruljanak a kézbesítési logisztika zökkenőmentes folyamatához. Többek között a következő előírások érvényesek:  • C4 méretű boríték gyűrődés- és sérülésmentes befogadása

  • Nagyfokú időjárás és korrózió elleni védelem a kültéri használathoz (száraz küldemények esetén is)

  • Minimum 40 mm rakatolási magasság (vagyis sok hely a sok postának)

  • Betörés ellen masszív kialakítás


Ha további kérdései merülnek fel a kaiserkraft kínálatában szereplő, kültéri területek felszerelésére szánt levélládákra vonatkozóan, akkor lépjen velünk kapcsolatba.