Zuhanásgátló védőeszközök

Mindazoknak, akik nagy magasságban dolgoznak: Védje magát és munkatársait! Online áruházunkban mindent megtalál a leesésvédelem és a leesésgátló eszközök témakörében a kisipar, ipar és mentőszolgálat szakemberei számára. Olvasson tovább, és tudjon meg mindent, amit az leesésvédelemről tudni kell.

Az Ön szűrőjének beállítása
Terméktípus
Függesztőszemek
Bruttó ár
20688
20688
1277620
1277620
-
Relevancia szerint
Modell száma: 21

Leesésgátló eszközök: felfogóhevederek, leesésvédelem és hasonló termékekHa a legrosszabbra is fordul a helyzet, a zuhanás nem opció: Amint a munkahelyen elveszíti a lába alól a talajt, és nem támaszkodhat védőkorlátokra vagy más védőintézkedésekre, a leesésgátló eszközök mint személyes védőfelszerelés lépnek színre. Ha és de nélkül.
Mi számít leesésgátló eszköznek?A leesésgátló eszközt nem véletlenül hívják így: célja annak megakadályozása, hogy az emberek egy bizonyos magasságból leessenek, és eközben megsérüljenek. Ez két irányból lehetséges:  • Az elsődleges leesésgátló eszközökhöz tartoznak a hevederek és a leesésvédelmi készletek mellett a védőkorlátok vagy védőburkolatok is.

  • A másodlagos leesésgátló eszközök magában foglalnak minden olyan felszerelést, amely leesés esetén megakadályozza a személyi sérüléseket. Ide nem csak a biztonsági hálók vagy kötélrendszerek tartoznak, hanem bizonyos mértékig a földön lévő kollégák rögzítése is.Alkalmazási területek és magasságok: Mikor van szükségem leesés elleni védelemre?A leesésgátló eszközök használatát, mint személyes munkavédelmet mindig akkor írják elő, ha a munkavállaló vízen vagy víz felett, valamint víz alá merülő felületek körül dolgozik. Ezenkívül bizonyos magassági korlátok is érvényesek, amelyek felett ilyen védelemre van szükség.Ettől függetlenül a személyi leesés elleni védelem, például a hevederek és a leesés elleni védőeszközök mindig hasznosak, ha például magas létrákon és állványzatokon nagyobb biztonságot szeretne nyújtani az aggódó munkatársaknak, vagy ha kétség esetén (és saját védelmük érdekében) „pórázon'' kell tartani őket.A biztonsági előírások szerint a talaj és a munkahely közötti távolságtól függ, hogy szükség van-e leesés elleni védelemre, ahol a következő három esetet különböztetjük meg:  1. 1 méternél nagyobb esési magasság falnyílásoknál és lépcsőknél védelem nélkül

  2. 2 méternél nagyobb esési magasság minden más munkaterületen

  3. 3 méternél nagyobb esési magasság tetőn végzett munka során


Ezek az értékek azonban nem írhatják felül az Ön egyéni kockázatértékelését. Mint a munkavédelem más területein – a biztonsági cipőtől a hallásvédelemig – mindig jobb félni, mint megijedni.Ezért is foglalkozunk intenzíven a munkavállalók és a szakemberek biztonságának témájával információs portálunkon, valamint számos tippet és tanácsot adunk Önnek:

Ha konkrét kérdései vannak a választással kapcsolatban vagy további információra van szüksége védőfelszereléseinkkel, például a leesésgátló eszközökkel, leesésvédelmi készletekkel vagy felfogóhevederekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.