Azonnali javítás

Pótalkatrészek és javítások

A KAISER+KRAFT gyors ügyfélszolgálata

Bízni szeretne a berendezések megfelelő működésében? Hívjon minket! Azonnali javítási szolgáltatásunkkal gyorsan dolgozunk, és csak azt javítjuk, ami valóban hibás. Használjon eredeti alkatrészeket. Gyors szállítás és még gyorsabb installációs idő.

Pótalkatrészek beszerzése

Pótalkatrészek és javítások 710

Annak érdekében, hogy az eredeti állapot maradjon

Szilárd, megbízható minőség. És mi ekkor jövünk a képbe. Termékeinkről vásárlás után is gondoskodunk. Az eredeti pótalkatrészeket a legmodernebb gyártási technikákkal gyártatjuk. Kiváló minőség, illesztési pontosság és hosszú távú biztonság a termék teljes élettartama alatt. Tökéletesen összehangolt raktári és logisztikai csapatunk pedig gondoskodik, hogy az alkatrészekhez haladéktalanul hozzájuthasson.

Tovább a pótalkatrészekhez

Ha rendszeresen karbantartja gépeit és munkaanyagait, akkor nem csak a lehető legjobb alapot teremti meg a problémamentes működéshez, hanem biztos lehet, hogy nem kell tartania az értékcsökkenéstől.

Röviden: javítás? Mi gondoskodunk róla.

Javítás

A tönkrement nem feltétlenül ment tönkre

Szakembereink gyorsan dolgoznak. Termékeink magas minősége ellenére sajnos előfordulhatnak hibák, és nehéz előre megjósolni azokat. Mi azonban megígérjük, hogy csak azt fogjuk javítani, ami valójában hibás. Ha a javítás túl költséges lenne, alternatívát kínálunk és természetesen Ön dönthet.

Biztonság, a könnyen áttekinthető költségek a hiba mintája alapján és részletese ismertetés azok javítási lehetőségeiről, mielőtt a javítási munkálatok megkezdődnek. Így nem csak berendezéseit, de költségeit is ellenőrzés alatt tarthatja, így nem kell tartania egy nem tervezett leállástól.

Pótalkatrészek és javítások 704

Több információ

Ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatos további információkat az ügyfélszolgálati oldalon találhat.

Telefonszámunk: