Elsősegély

Készüljön fel tökéletesen a vészhelyzetekre – válassza elsősegélynyújtó termékeinket. A szemöblítő flakontól kezdve a kötszeres szekrényig, a gyógyszeres szekrénytől a hordágyig, az elsősegélytáskától a mentőszekrényig… Kínálatunkban mindent megtalál a tökéletes elsősegélynyújtó felszereléshez.

A Elsősegély kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: SÖHNGEN, mauser.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 85

Elsősegély-felszerelés mindig kéznélAz átfogó elsősegély-felszerelés a legalapvetőbb és legfontosabb dolgok közé tartozik, és minden vállalatnál megtalálhatónak kell lennie. Alapvetően az elsősegély-felszereléshez mindig gyorsan és egyszerűen hozzá kell tudni férni, majd használat után pótolni kell az elhasznált tartalmakat. A felszerelés kötelező tartalma a munkatársak számától és a vállalat típusától függ. Az elsősegélyről szóló vásárlási tanácsadónkban részletesebben megismerheti a kötszeres dobozok szükséges számát.A kötszeres dobozokat biztonságosan kell tárolniA vállalatoknál DIN 13157 szerinti kis kötszeres dobozok és DIN 13169 szerinti nagy kötszeres dobozok is előfordulnak. A tartalom kötszeres táskákban vagy kötszeres dobozokban való tárolása mellett a speciális kötszerszekrények biztonságos tárolóhelyet biztosítanak. A különböző méretek, valamint a gyógyszerek és egyéb orvosi felszerelés tárolásának kiegészítő lehetősége mellett megbízhatóan megvédik az elsősegélycsomagot a káros környezeti behatásoktól, például a közvetlen napfénytől vagy a nedvességtől.További hasznos felszereléslehetőségek az elsősegély területénA pihenőágyak a közösségi helyiségek berendezésének hasznos kiegészítői. A legyengült munkatársak pihenhetnek, a sérültek ellátást kaphatnak, vagy várhatják a mentőt. Arra az esetre, ha a páciens nem tud önállóan mozogni, hordággyal szállítható. A szemzuhanyok vagy a vészhelyzeti testzuhanyok a vészhelyzeti felszerelés kiegészítői elsősorban olyan területeken, ahol veszélyes anyagok fordulnak elő. A szemöblítő flakonokról szóló tanácsadónkban hasznos tippeket olvashat a témával kapcsolatban.Ahhoz, hogy az elsősegély-felszerelés a vállalatnál mindenütt gyorsan megtalálható legyen, megfelelő vészhelyzeti táskákat, dobozokat vagy szekrényeket kell jól láthatóan elhelyezni és megjelölni. Legyen szó akár egy fehér keresztről zöld háttéren vagy jelzőpiros jelölésről, a kaiserkraft kínálatában minden területre kiváló minőségű és célzott elsősegély-felszerelést talál! Olvassa el az Elsősegély-útmutató című tanácsadónkat.Tájékoztassa munkatársait, kerülje el a baleseteket!Elsősegélyre általában akkor van szükség, ha a munkavédelemre nem fektetnek elég hangsúlyt. Tájékoztassa munkatársait már a vállalat bejáratánál az összes veszélyről és különösképpen a veszélyek elkerüléséről.
Mikor érdemes biztonsági oktatást tartani?  • Legalább évente egyszer felfrissítésként

  • A vállalathoz való belépéskor

  • Másik munkahelyre való áthelyezéskor

  • Alkalomtól függően

  • Ha bizonytalan helyzetek észlelhetők


Balesetek elkerülése – munkavédelmi ruházattalBalesetek előfordulnak, ugyanakkor a megfelelő munkavédelmi ruházattal elkerülhetők. Webáruházunkban munkavédelmi kesztyűket, munkavédelmi ruházatot, légzés-, szem-, fej- és hallásvédőket, valamint biztonsági cipőket talál.
Hova kerüljenek a régi elsősegélydobozok vagy a lejárt termékek?Természetesen a régi kötszeres dobozokat nem szabad komoly baleseteknél felhasználni, ugyanis a kesztyűk porózussá válhatnak, a géz veszíthet rugalmasságából, a ragtapasz pedig sterilitásából. Ajándékozza inkább el régi elsősegélycsomagjait! A szemetesvödör helyett a kötszeres dobozok így például elsősegély-oktatást végző egyesületekhez kerülhetnek – itt a lejárt termékek jó szolgálatot tehetnek!