UPLINER

Állítható magasságú íróasztal – az UPLINER-rel rugalmas marad!
Állva vagy ülve? Alakítsa irodai munkahelyét ergonomikusabbá, és váltson szabadon ülő íróasztal és állóasztal között. Az UPLINER-modellek jellegzetességeiről és különbségeiről itt tudhat meg többet.

A UPLINER kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 14
Az UPLINER – az íróasztalok gyöngyszeme
Az állítható magasságú íróasztalok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a professzionális és ergonomikus irodai munkahelyek berendezésénél. VARIETY csoportunkban ezért változatos irodabútorokat találhat meg. Az UPLINER-rel webáruházunkban olyan íróasztalt kínálunk Önnek, amely már számos irodában bizonyított. Ezzel a munkaasztallal kényelmesen ülhet és egészségesen állhat. Az UPLINER íróasztal elsősorban ergonómiai előnyeivel emelkedik ki, hiszen azok, akik hosszú ideig ülnek az irodában, pontosan tudják, milyen egészségtelen lehet ez néha a hát számára. Az állítható magasságú íróasztal gondoskodik arról, hogy bizonyos tevékenységeket állva is el lehessen végezni. A magasság változása ellenére minden munkaeszköz továbbra is a helyén marad, és akár ülve, akár állva hatékony munkavégzés lehetséges. Javasoljuk, hogy elsősorban telefonos megbeszéléseket és tárgyalásokat állva, az írással járó munkát pedig ülve végezze, ám természetesen az állítható magasságú íróasztal használata egyénenként eltérő lehet.

Az UPLINER különböző változatokban
Az UPLINER modell, amely FSC-termék, különböző kivitelekben található meg. A munkaasztalt most megrendelheti manuálisan, hajtókarral vagy elektromosan állítható magassággal. Ezenkívül az állítható magasságú modell megtalálható különböző méretekben, különböző teherbírásokkal és különböző magasságállítási tartományokkal. Amikor az Ön vagy a munkatársai számára kiválasztja a megfelelő irodai asztalt, ennél a terméknél arról is dönthet, hogy az asztal a fentieken kívül kerek vagy szögletes legyen-e, és hogy a megfelelő szín a többi irodaberendezéshez illik-e. Az UPLINER asztalok vizuálisan bármely irodai dizájnnal harmonizálnak. A megfelelő guruló kisszekrények online a Kombinációk fül alatt rögtön hozzá is rendelhetők. Nem csak az UPLINER esetében állítható magasságú az íróasztal. Webáruházunkban további állítható magasságú íróasztalokat is talál. Egyszerűbb kivitelben ott van például a FINO modell. Az UPLINER utóda, az UPLINER 2.0 fejlettebb funkciókkal és kiegészítő színváltozatokkal emelkedik ki. Irodabútor-sorozataink segítségével garantáltan megtalálja a megfelelő terméket, amely teljes mértékben eleget tesz igényeinek.