VIOLA

Hátfal és feltehető pultelem a VIOLA sorozattal
A Viola irodabútor-sorozat különösen alkalmas nagy ügyfélforgalmú fogadószobákba és előszobákba. A hátfal és a feltehető pultelem privátszférát teremt, és rendezett összképet nyújt.

Az Ön szűrőjének beállítása
Terméktípus
Fenntarthatóság
Magasság [mm]
350
350
2004
2004
-
Relevancia szerint
Modell száma: 24
A Viola irodabútor-sorozattal az íróasztal pulttá változtatható
A Viola irodabútor-sorozat íróasztalokat és ívelt alakú asztalokat kínál összekötő lapokkal és kiegészítő asztalokkal együtt. Az öt különböző változatban rendelhető munkaasztalok bármikor pulttal rendelkező munkaasztallá alakíthatók át. Ezért tartozik ez a sorozat a VARIETY csoportunkhoz, amely sokszínűséget és kombinálhatóságot kínál. A Viola irodabútor-sorozat mindegyik asztalméreténél megfelelő íróasztal-hátfal és megfelelő feltehető pultelem is megtalálható. Az ilyen íróasztali pultok elsősorban nagy ügyfélforgalmú fogadóhelyiségekben ajánlatosak. Így orvosi rendelők, ügyvédi irodák, hivatalok és helyi ügyfélszolgálattal rendelkező vállalatok számára a Viola feltehető pultelemeivel tud szolgálni. A feltehető pultelem a láthatóság elleni védelem és a magánterület biztosítása mellett ezen kívül további tárolóhelyet is nyújt munkatársainak. A tartozékok között opcionálisan megrendelhető kábelvezető tálcát is talál. A Viola irodabútor-sorozat az állítható magasságú íróasztalok mellett természetesen guruló kisszekrényeket és álló kisszekrényeket is kínál, amelyek elhelyezhetők kiegészítésként az asztal mellett vagy felszerelhetők az asztal alá. Az álló kisszekrény kiegészítőleg felszerelve munkaasztal-bővítésként is szolgálhat. A tartozékok alatt opcionális ferde polcokat és elválasztó lemezeket is talál, amelyekkel a kisszekrények fiókjainak jobb beosztása teremthető meg.

Viola irodabútor-sorozat – szekrényelemek hét kivitelben
A Viola irodabútor-sorozat elegendő tárolóhelyet kínál szekrények és polcos szekrények formájában is. A VARIETY sorozat hét különböző szekrényelemet tartalmaz, amelyek révén az iroda berendezése rugalmasan és az egyedi igényeknek megfelelően alakítható ki. A redőnyös szekrények összeköthetők szekrény–polcos szekrény kombinációkkal, szárnyasajtós és harmonikaajtós szekrényekkel, valamint egyszerű polcos szekrényekkel. A szekrényajtók mind elegáns fogantyúkkal vannak ellátva. A Viola sorozatnak köszönhetően irodája igényeivel és ügyfélkörével együtt növekedhet – emellett optimálisan a meglévő körülményekhez illeszkedhet. Komplett berendezés tervezése esetén rendelkezésére áll CAD tervezési szolgáltatásunk. A Viola irodabútorok felelős erdőgazdálkodásokból származnak, és elnyerték az FSC-minősítést is. Az irodabútor-sorozat emellett hosszú élettartamával és kiváló minőségével emelkedik ki. A Viola irodabútorok divatos világosszürke és bükk-dekor színekben rendelhetők. A guruló kisszekrényeket összeszerelve szállítjuk, a fogantyúkat és a görgőket pedig mellékeljük. A többi irodabútort szétszerelve szállítjuk. Szükség esetén professzionális összeszerelési szolgáltatásunkat is megrendelheti.