Munkaemelvények

Dolgozzon csak nyugodtan. A munkaemelvényekkel biztonságosan állhat és végezhet munkát alacsony magasságban. Vagy esetleg tud még egy ilyen nagyszerű alternatívát a fellépőkhöz?

A Munkaemelvények kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, MUNK, KRAUSE, Altrex, Layher, Telesteps.

Az Ön szűrőjének beállítása
  Márka
  Terméktípus
  Teherbírás
  Dobogószélesség
  Dobogómagasság
  Dobogó hossza
  Anyag
  Bruttó ár
  Nettó ár
  Relevancia szerint
  Modell száma: 18

  Munkaemelvények – biztonság és stabilitás tériszony nélkül.  Ha hosszasan kell a magasban munkát végeznie, fontos, hogy közben biztonságban érezze magát. A munkaemelvényeket ezért szívesen használják ott, ahol gépeket kell kezelni, karbantartani és ellenőrizni. A fellépőkkel ellentétben a munkaemelvények hosszabbak és szélesebbek. Akkor is előnyösebb a széles munkafelület, ha nem tériszonyos magasságban kell munkát végezni: a munkatársak mindkét lábukkal stabilan és kényelmesen állnak a platformon. Ez elsősorban akkor fontos, ha nehéz és terjedelmes tárgyakkal kell dolgozni. Ahhoz, hogy a munkaemelvények bármilyen környezetben stabil állást tegyenek lehetővé, különböző padlóburkolatokkal rendelhetők.  Milyen padló megfelelő?  A térbeli adottságok a munkaemelvény padlójának kiválasztásánál is fontos szerepet játszanak. Különösen a festési munkáknál vagy a gépgyártásban a különböző folyékony anyagok (pl. festék vagy olaj) fokozott csúszásveszélyhez vezethetnek. Ezért azt javasoljuk, hogy a munkaemelvények padlóburkolatát tudatosan válassza meg. Az alábbiakban bemutatjuk az egyes kivitelek előnyeit.  • Forgácslap: a forgácslap rendkívül masszív, és különböző felhasználási célokra alkalmas a raktárakban és az üzemekben.

  • Abroncsgumi: az abroncsgumival a csúszásmentesség garantált. Ezzel az anyaggal gyors mozgásoknál is biztosított a stabilitás.

  • Rácsrostély: a folyékony anyagok elfolyhatnak, így nem gyűlnek össze a felületen. Ezzel csökken a csúszásveszély.

  • Bordázott alumínium: a felületen lévő bordázott minta csúszásgátló hatással rendelkezik. Az alumíniumból készült munkaemelvények emellett a csekély tömegüknek köszönhetően könnyedén szállíthatók is.


  Milyen kivitelek rendelhetők?  Mivel ergonómiai igényeknek is eleget kívánunk tenni, EUROKRAFT munkaemelvényeinket állítható magasságú kivitelekben is kínáljuk. A munkatársak magasságkülönbsége így egyszerűen kiegyenlíthető. A munkaemelvényekkel ezenkívül lehetőséget biztosítunk a platformmodulok egyedi kombinációjára. A lépcsőfeljárós modulok mellett platformhosszabbítások és sarokmodulok is elérhetők. Így különböző munka- és térkövetelményeknek is gyorsan meg tud felelni. A modulváltozat kifejezetten alkalmas festési munkákhoz és szerelőplatformként, ugyanis különösen nagyfokú stabilitást biztosít. Minden munkaemelvény különböző fix magasságokkal, illetve magasságállítási tartományokkal, szélességekkel és hosszakkal található meg, amelyek szerint itt szűrést is beállíthat.  Tipp: mielőtt kiválasztaná a termékeket, hasonlítsa őket össze alaposan. A platformon végzett munka mindig biztonságosabb a létrán végzett munkánál. A nagy magasságban végzett munkához ezenkívül állványok is alkalmasak lehetnek.