+36 (23) 507 123 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Anyag
Dobogó hossza
Dobogómagasság
Dobogószélesség
Munkamagasság
 

Munkaemelvények

Dolgozzon csak nyugodtan. A munkaemelvényekkel biztonságosan állhat és végezhet munkát alacsony magasságban. Vagy esetleg tud még egy ilyen nagyszerű alternatívát a fellépőkhöz?
14 termék található
| | |
Új
Nettó
98.500,- Ft
Új
Nettó
21.400,- Ft
Nettó
265.000,- Ft -tól
Alumínium munkaemelvény
összecsukható, biztonsági reteszeléssel
Nettó
59.500,- Ft
Nettó
190.000,- Ft -tól
QUIPO - Elemes dobogórendszer
hosszú emelvényerősítés
Nettó
280.000,- Ft -tól
QUIPO - Elemes dobogórendszer
rövid emelvényerősítés
Nettó
165.000,- Ft -tól
Nettó
185.000,- Ft -tól
14 termék található

Munkaemelvények – biztonság és stabilitás tériszony nélkül.Ha hosszasan kell a magasban munkát végeznie, fontos, hogy közben biztonságban érezze magát. A munkaemelvényeket ezért szívesen használják ott, ahol gépeket kell kezelni, karbantartani és ellenőrizni. A munkaemelvények a fellépők hosszabb és szélesebb változatát képezik. Akkor is előnyös lehet a széles munkafelület, ha nem tériszonyos magasságban kell munkát végezni: a munkatársak mindkét lábukkal stabilan állnak a platformon. Ez elsősorban akkor fontos, ha nehéz és terjedelmes tárgyakkal kell dolgozni. Ahhoz, hogy a munkaemelvények bármilyen környezetben stabil állást tegyenek lehetővé, különböző padlóburkolatokkal rendelhetők.Milyen padló megfelelő?A térbeli adottságok a munkaemelvény padlójának kiválasztásánál is fontos szerepet játszanak. Különösen a festési munkáknál vagy a gépgyártásban a különböző folyékony anyagok (pl. festék vagy olaj) fokozott csúszásveszélyhez vezethetnek. Ezért azt javasoljuk, hogy a munkaemelvények padlóburkolatát tudatosan válassza meg. Az alábbiakban bemutatjuk az egyes kivitelek előnyeit.  • Forgácslap: a forgácslap rendkívül masszív, és különböző felhasználási célokra alkalmas a raktárakban és az üzemekben.

  • Abroncsgumi: az abroncsgumival a csúszásmentesség garantált. Ezzel az anyaggal gyors mozgásoknál is biztosított a stabilitás.

  • Rácsrostély: a folyékony anyagok elfolyhatnak, így nem gyűlnek össze a felületen. Ezzel csökken a csúszásveszély.

  • Bordázott alumínium: a felületen lévő bordázott minta csúszásgátló hatással rendelkezik. Az alumíniumból készült munkaemelvények a csekély tömegüknek köszönhetően könnyedén szállíthatók.


Milyen kivitelek rendelhetők?Mivel ergonómiai igényeknek is eleget kívánunk tenni, EUROKRAFT munkaemelvényeinket állítható magasságú kivitelekben is kínáljuk. A munkatársak magasságkülönbsége így egyszerűen kiegyenlíthető. A QUIPO munkaemelvényekkel ezenkívül lehetőséget biztosítunk a platformmodulok egyedi kombinációjára. A lépcsőfeljárós modulok mellett platformhosszabbítások és sarokmodulok is elérhetők. Így különböző munka- és térkövetelményeknek is meg tud felelni. Minden munkaemelvény különböző fix magasságokkal, illetve magasságállítási tartományokkal, szélességekkel és hosszakkal található meg, amelyek szerint itt szűrést is beállíthat.

Termék-összehasonlítás