+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Dobogó hossza
Dobogómagasság
Dobogószélesség
 

Munkaemelvények

Dolgozzon csak nyugodtan. A munkaemelvényekkel biztonságosan állhat és végezhet munkát alacsony magasságban. Vagy esetleg tud még egy ilyen nagyszerű alternatívát a fellépőkhöz?
14 termék található
| | |
Nettó
110.000,- Ft -tól
Nettó
220.000,- Ft -tól
Nettó
170.000,- Ft -tól
Nettó
210.000,- Ft -tól
Új
Guenzburger - Munkapalló FlexxWork
moduláris, dobogó h x szé 1200 x 600 mm
Nettó
125.000,- Ft -tól
Új
KRAUSE - TeleBoard
alumínium teleszkópos palló
Nettó
85.800,- Ft -tól
Új
Ár érdeklődésre
14 termék található

Munkaemelvények – biztonság és stabilitás tériszony nélkül.Ha hosszasan kell a magasban munkát végeznie, fontos, hogy közben biztonságban érezze magát. A munkaemelvényeket ezért szívesen használják ott, ahol gépeket kell kezelni, karbantartani és ellenőrizni. A fellépőkkel ellentétben a munkaemelvények hosszabbak és szélesebbek. Akkor is előnyösebb a széles munkafelület, ha nem tériszonyos magasságban kell munkát végezni: a munkatársak mindkét lábukkal stabilan és kényelmesen állnak a platformon. Ez elsősorban akkor fontos, ha nehéz és terjedelmes tárgyakkal kell dolgozni. Ahhoz, hogy a munkaemelvények bármilyen környezetben stabil állást tegyenek lehetővé, különböző padlóburkolatokkal rendelhetők.Milyen padló megfelelő?A térbeli adottságok a munkaemelvény padlójának kiválasztásánál is fontos szerepet játszanak. Különösen a festési munkáknál vagy a gépgyártásban a különböző folyékony anyagok (pl. festék vagy olaj) fokozott csúszásveszélyhez vezethetnek. Ezért azt javasoljuk, hogy a munkaemelvények padlóburkolatát tudatosan válassza meg. Az alábbiakban bemutatjuk az egyes kivitelek előnyeit.  • Forgácslap: a forgácslap rendkívül masszív, és különböző felhasználási célokra alkalmas a raktárakban és az üzemekben.

  • Abroncsgumi: az abroncsgumival a csúszásmentesség garantált. Ezzel az anyaggal gyors mozgásoknál is biztosított a stabilitás.

  • Rácsrostély: a folyékony anyagok elfolyhatnak, így nem gyűlnek össze a felületen. Ezzel csökken a csúszásveszély.

  • Bordázott alumínium: a felületen lévő bordázott minta csúszásgátló hatással rendelkezik. Az alumíniumból készült munkaemelvények emellett a csekély tömegüknek köszönhetően könnyedén szállíthatók is.


Milyen kivitelek rendelhetők?Mivel ergonómiai igényeknek is eleget kívánunk tenni, EUROKRAFT munkaemelvényeinket állítható magasságú kivitelekben is kínáljuk. A munkatársak magasságkülönbsége így egyszerűen kiegyenlíthető. A QUIPO munkaemelvényekkel ezenkívül lehetőséget biztosítunk a platformmodulok egyedi kombinációjára. A lépcsőfeljárós modulok mellett platformhosszabbítások és sarokmodulok is elérhetők. Így különböző munka- és térkövetelményeknek is gyorsan meg tud felelni. A modulváltozat kifejezetten alkalmas festési munkákhoz és szerelőplatformként, ugyanis különösen nagyfokú stabilitást biztosít. Minden munkaemelvény különböző fix magasságokkal, illetve magasságállítási tartományokkal, szélességekkel és hosszakkal található meg, amelyek szerint itt szűrést is beállíthat.Tipp: mielőtt kiválasztaná a termékeket, hasonlítsa őket össze alaposan. A platformon végzett munka mindig biztonságosabb a létrán végzett munkánál. A nagy magasságban végzett munkához ezenkívül állványok is alkalmasak lehetnek.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás