Raktári dobozok, raktári tárolók

A raktárberendezések és raktárrendszerek kialakítása általában összetett és aprólékos feladat. Nálunk viszont jó helyen jár! A nyitott tárolódobozoktól, rakásolható tárolóktól és szállítódobozoktól kezdve egészen a tárolók, tartályok és hordók széles választékáig minden szükséges elemet megtalál ehhez. Számunkra az első helyen a biztonság, a funkcionalitás és a minőség áll.

Raktári ládák és raktári tárolók – rend és áttekinthetőség minden helyzetbenAz áttekinthető raktár a zökkenőmentes munkafolyamatok legjobb előfeltétele. A megfelelő raktári ládákkal és raktári tárolókkal szűk helyeken és hektikus időszakokban is mindent kézben tarthat. A kaiserkraft weboldalon mindent megkap, amire ehhez szüksége lehet, az aprócikktároló szekrényektől és a nyitott tárolódobozoktól kezdve a szállítódobozokon és konténereken, valamint az egymásra helyezhető vagy rácsos tárolókon át, a silótárolókig és billenő aljú tárolókig.
Intelligens rakásolás és a meglévő tér kihasználása raktári tárolók segítségévelAz első lépés az állvány. Megfelelő méretű bővíthető csavarkötéses és összedugaszolós állványokkal, nagy fesztávú és nagy teherbírású állványokkal vagy raktári állványokkal kihasználhatja a rendelkezésre álló teret, és mozgásban maradhat. Ezután szükség van még a megfelelő tárolókra az állványok megtöltéséhez, például a következőkre:

Ügyeljen rá a kiválasztásnál, hogy a tároló, a tartalom és az állvány illeszkedjen egymáshoz. Itt fontos szerepet játszik az anyag. A műanyagtípusokról szóló vásárlási tanácsadónkban részletesen megismerheti a különböző műanyagokat és tulajdonságaikat.
Álomcsapat: raktári tárolók biztonságos tárolása raklapokonAkár állványok, akár padlón történő tárolás mellett dönt, a raklapok minden esetben szükségesek a különböző tárolók alá. Raklapra helyezve és biztosítva a tárolók targoncával vagy emelőkocsival egyszerűen és gyorsan az egyik helyről a másikra szállíthatók. Raklapkerettel ráadásul a raklapot egyetlen mozdulattal tárolóvá alakíthatja a kisebb és nagyobb alkatrészek számára. A raklapokkal és tulajdonságaikkal kapcsolatban további információkat az Euro-raklapokról és a műanyag raklapokról szóló vásárlási tanácsadóinkban talál.
Előírások és tippek a biztonságos tároláshoz – a biztonság elsődlegesHa raktárt rendez be, meg kell felelnie bizonyos előírásoknak és törvényeknek. A DGUV 108-007. szabálya rögzíti az alapokat ezzel kapcsolatban. Ugyanígy fontosak az építési szabályok és a tűzvédelemmel kapcsolatos szabályozások is.Könnyen gyúlékony, mérgező vagy másképp veszélyes anyagokat tárol? Ebben az esetben a veszélyes anyagokról szóló rendelet az irányadó. Nálunk a biztonságos tároláshoz megfelelő tárolókat és a szükséges tartozékokat is megtalálja. A veszélyes anyagok kezelésével kapcsolatos termékkínálatunkban például felfogótálcákat talál helyhez között és mobil kivitelekben. Ezek arról gondoskodnak, hogy semmi sem távozhasson, aminek nem szabad. Hordógörgetőkkel vagy hordószállító kocsikkal teljes nyugalomban szállíthatja veszélyes anyagait.A felfogótálcák különböző típusaival kapcsolatban további információkat találhat a GFK-felfogótálcákról szóló vásárlási tanácsadónkban és a felfogótálcák ellenállóságáról szóló vásárlási tanácsadónkban.
A rendszerrel történő berendezés kifizetődikEgy jól működő, raktári ládákból és raktári tárolókból kialakított raktárberendezéssel időt és pénzt takaríthat meg, megelőzheti a baleseteket, valamint jó benyomást kelthet az ügyfeleiben és az üzleti partnereiben. Nem biztos abban, milyen raktárberendezések megfelelők az Ön számára? Vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen adunk Önnek tanácsot!
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Rácsrostélyok | Ipari raklapok | Szállítótáskák | Magas szekrények | Mágnescsíkok | Olajszivattyúk | Heson billenőtároló | Heson raklapok