Tisztítókendők

Folyadékok, zsírok, olajok − eltüntetve. Foltok, fröccsenések, lerakódások − volt, nincs. Jól gondolja, egyetlen törléssel… Egyetlen kattintással pedig már el is jut tisztítókendőinkhez. Sokoldalúan felhasználhatók, sokféle szennyeződést eltávolítanak, és mindent tisztává varázsolnak.

A Tisztítókendők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: TORK, Kimberly-Clark, Bio-Circle, Rubbermaid, Unger, Uvex.

Az Ön szűrőjének beállítása
  Márka
  Terméktípus
  Fenntarthatóság
  Szélesség [mm]
  Hossz [mm]
  Szín
  Anyag
  Bruttó ár
  Nettó ár
  Relevancia szerint
  Modell száma: 31

  Tisztítókendők a gyors folteltávolításhoz  Törlés, szárítás, felszívás – tisztítókendőink multifunkciós eszközök a foltok, a szennyeződések vagy a kiömlött folyadékok ellen. Mivel a munka során gyakran történhet szennyeződés, nem csak egy tekerccsel készültünk.  Ipari tisztítókendők felületekhez és a kéznek  Tisztítókendőink nagyszerűsége a sokoldalúságukban rejlik. Legyen szó akár kézről, gépalkatrészekről vagy asztali felületekről, olajról, vízről vagy szennyeződésről – csak egy-két mozdulat, és újra tisztaság uralkodik. Fontos, hogy a tisztításhoz a megfelelő kendőt használja. Enyhébb szennyeződésekhez webáruházunkban praktikus tisztítópapírokat talál. Makacs szennyeződésekhez pedig az alábbi változatok valamelyikét javasoljuk:  • A hibrid minőségű ipari törlőkendők szennyezett felületek nedves letörléséhez, gépalkatrészek és szerszámok tisztításához, valamint a kéz és a gépek zsíroktól és olajoktól való megtisztításához alkalmasak.

  • A TAD minőségű tisztítókendőkre különösen nagy szakítószilárdság és vízfelvevő képesség jellemző.

  • A legnagyobb tisztítási teljesítményt a flíz minőség nyújtja. Fémforgácsokat is képes felvenni, és többször is használható.


  A kaiserkraft webáruházában kifejezetten a szivárgások kezeléséhez itatókendőket talál. GYIK-oldalunkon megismerheti az itatókendők jellemzőit, és megtudhatja, miért ideálisak a veszélyes anyagok kezeléséhez.  Tisztítókendők mindig kéznél – fali tartók és padlóállványok  Búcsút inthet a keresgélésnek: fali tartókkal a törlőkendőtekercseknek fix helyet adhat. Papírtartóállvány-készleteink egy mobil padlóállványt ötvöznek egy szemeteszsáktartóval. Ezzel megszűnnek a felesleges utak, és még nagyobb tisztaság érhető el.  Ahhoz, hogy a munkatársak ne csak a foltok eltávolításához rendelkezzenek az optimális felszereltséggel, a kaiserkraft webáruházában az ipari tisztításhoz és az üzemi felszereléshez is termékek széles skáláját találja. Inspirálódjon oldalainkon, és hozza ki a legjobbat minden munkahelyből.