Tisztítókefék

Tisztítókeféket a kínálatunkban kiváló minőségű anyagokból, finom és durva sörtékkel, valamint élelmiszeripari használatra is alkalmas kivitelekben talál. Így megéri a súrolás.

A Tisztítókefék kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Vikan.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Szín
Relevancia szerint
Modell száma: 36

Tisztítókefék – a pornak és a szennyeződésnek esélye sincsA tisztítókefe csak egy tisztítókefe, nem? Nálunk nem. Ügyfeleinktől tudjuk, milyen fontosak a jó kefék az élelmiszeriparban, a gyártás területén és a műhelyekben.Miért kell illenie a tisztítókefének a felhasználási helyhez?Elméletben akár egy cipőkefét is használhatna a munkafelületekhez. A gyakorlatban viszont az eredmény nem lenne túl lenyűgöző. Ugyanez igaz akkor is, amikor padlósúroló kefével szeretne csöveket megszabadítani a szennyeződéstől, vagy akár csak a körmeit megtisztítani.A tisztítókeféknek az élelmiszeriparban meghatározott törvényi előírásoknak kell megfelelniük, hogy biztosítható legyen a tökéletes higiénia. Központi jelentőségű ebből a szempontból az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagokról szóló 1935/2004/EK rendelet.Az optimális eredmények érdekében nem akármilyen kefére, hanem a megfelelő kefére van szükség. A kaiserkraft kínálatában fali és padlókeféket, kézi és körömkeféket, mosogatókeféket, csőkeféket és számos további terméket talál. Így jó feltételeket teremthet ahhoz, hogy a munkatársai sikerrel súrolhassanak.Hogyan találhatja meg a megfelelő kefét?A kefék kiválasztásánál útmutatást nyújtanak elsősorban a nevek. • A kézi és körömkefék kifejezetten ezeknek a testrészeknek a tisztítását szolgálják.

 • A súrolókefék a padlókhoz jelentik a megfelelő választást.

 • Mosogatókefékkel a konyhai segédeszközök és gépek tisztíthatók meg.

 • Szűkös és nehezen hozzáférhető helyeket szeretne megtisztítani? Vessen egy pillantást a csőkeféinkre.

 • Mosókefékkel is elérhetők a nehezen hozzáférhető helyek. Különösen alkalmasak ezek a vágódeszkákhoz, a szállítószalagokhoz, a tálakhoz vagy az asztalokhoz.

 • A gépek és berendezések alatti padlókhoz nem fér hozzá a súrolókefe? Derékszögű súrolókeféink viszont igen.

 • Kerek keféinkkel kényelmesen elvégezheti a tisztítást útközben. Gyűrűs gumilapokba rögzíthetők, és megtisztítják a cipőket bárhol.


Mire kell még ügyelni?A kefeválasztásnál a részletek is fontos szerepet játszanak. Alapvetően a puha sörték kíméletesebbek, a durva sörték pedig alaposabbak. Gyakran az arany középút a nyerő. Ezért kézi keféink sörtéi elég durvák ahhoz, hogy hatékonyan eltávolítsák a szennyeződéseket, mégis elég puhák ahhoz, hogy ne okozzanak sérülést, és bejussanak a körmök alá.A tisztítókefék további, megfontolásra érdemes tulajdonságai: • Anyagok és alkalmasság pl. élelmiszeripari használatra

 • Átmérő a csőkeféknél

 • Adott esetben vízelvezetés

 • Nyél hossza

 • Különböző színek a keresztszennyeződés elkerülése érdekében

 • Lyukak a fogantyúban felakasztáshoz


Ha már a nyélnél tartunk: a súrolókefékhez és társaikhoz külön rendelhet nyelet a webáruházban. Nyissa meg egyszerűen a „Tartozékok'' oldalt, és rendeljen is. Közben vessen egy pillantást a többi ipari tisztításhoz kapcsolódó termékünkre. A kiválasztásnál segítséget nyújt a tájékoztató rendszerünk.Kérdései vannak, vagy olyan kefét keres, amelyet nem talál itt? Kapcsolatfelvételi oldalunkon felveheti velünk közvetlenül a kapcsolatot.