Nagyméretű szeméttárolók

Szemétre vele! De nem akárhová, hanem a hulladékgyűjtőbe vagy az arra kialakított hulladéktárolóba. A kaiserkraft weboldalon kis és nagy hulladékgyűjtőket is talál az ipar, a műhelyek és az üzemek számára – a nagyméretű hulladékgyűjtőktől a szeméttároló rendszereken át az EUROKRAFT hulladékgyűjtőkig, amelyek különösen funkcionálisak, könnyen kezelhetőek és ergonomikusak.

A Nagyméretű szeméttárolók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, Gmöhling, VAR, Kongamek, Rubbermaid, rothopro.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
420
420
1650
1650
-
Relevancia szerint
Modell száma: 63

Strapabíró hulladékgyűjtők és hulladéktárolók a szelektív hulladékgyűjtéshezMinden szürke vagy fekete? Nem csoda, ha összezavarodik a szelektív hulladékgyűjtésnél. Különböző színű szeméttárolóink segítenek Önnek uralni a helyzetet a szelektív hulladékgyűjtők és a szemetesvödrök kiürítése során. Zöld a biológiai hulladékoknak, kék a papírnak, sárga a műanyagnak – így szinte magától megy a szelektálás. Ha ennél is több színt szeretne, akkor nálunk akár antracit színű hulladékgyűjtőket is talál.Hulladékgyűjtőinket és hulladéktárolóinkat minden időjárási körülmény között kültéren hagyhatja, ugyanis hosszú élettartamú, vegyszereknek és a hőmérsékleti hatásoknak ellenálló műanyagból készülnek. Szeméttárolóink ezért könnyűek és akkor is mobilak, ha tele vannak. A fedél visszacsapódás-csillapítója ráadásul kíméli a füleket is.A nagyoktól a kicsikig: hulladékgyűjtők minden célraAz ipari hulladéktárolóktól kezdve a maradékhulladék- és papírhulladék-gyűjtőkig: a megfelelő hulladékgyűjtő mérete a vállalatnál keletkező hulladék mennyiségétől függ. A kaiserkraft webáruházban ezért különböző méretű hulladékgyűjtőket talál. Lehetősége van például 600 vagy 1000 literesnél nagyobb térfogatú hulladékgyűjtők rendelésére is.Zárható hulladékgyűjtők és tűzálló hulladéktárolók kényes feladatokhozA hulladék ártalmatlanítása néha tűzveszélyes. Erre az esetre a tűzihorganyzott acéllemezből készült szeméttárolókat javasoljuk. Ezek az olajtartalmú hulladékok esetében gondoskodnak a biztonságról, ráadásul tetszetősek is.Idegen hulladék a szemét között? A megoldás a zárható hulladékgyűjtő. Egy zárral megakadályozhatja, hogy idegenek szemetet helyezzenek el a hulladéktárolóban. Ezenkívül a tároló tartalma akkor is ott marad, ahová tartozik, ha a tároló felborul. Szeretne dokumentumokat megsemmisíteni úgy, hogy azok ne kerüljenek sem a szomszéd, sem a kollégák szeme elé? Papírhasítékkal rendelkező papírhulladék-gyűjtőink garantálják a kényes hulladék bizalmas kezelését.Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Parkolóhely-jelölések | Teknőbillentők | Szeméttároló konténerek | Padlótisztító porszívók | Iratmegsemmisítők | Fali hamutartók | Hailo szemetesvödrök