Márka
Magasság [mm]
340
340
1650
1650
-
Szélesség [mm]
302
302
1370
1370
-

Nagyméretű szeméttárolók

Ki vele a szemetesbe. Nem mindegy ám melyikbe, hanem a szeméttárolóba vagy a megfelelő hulladéktárolóba. Itt EUROKRAFT nagyméretű szeméttárolókat, szeméttároló rendszereket és szeméttárolókat talál, amelyek különösen funkcionálisak, könnyen kezelhetők és ergonomikusak.

A Nagyméretű szeméttárolók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTpro, Gmöhling, Kongamek, VAR, rothopro, Rubbermaid.

Legkeresettebb
Modell száma: 61
Nézet:

Robusztus szemét- és hulladéktárolók különböző színekben az egységes szelektív hulladékgyűjtésértMinden szürke vagy fekete? Nem csoda, ha összezavarodik a szelektív hulladékgyűjtésnél. Különböző színű szeméttárolóink segítenek Önnek uralni a helyzetet a szelektív hulladékgyűjtők és a szemetesvödrök kiürítése során. Zöld a biológiai hulladékoknak, kék a papírnak, sárga a műanyagnak… – így szinte magától megy a szelektálás. Ha ennél is több színt szeretne, akkor nálunk akár antracit színű szeméttárolókat is talál.Szeméttárolóinkat minden időjárási körülmény között kint hagyhatja a kültéren. Ugyanis hosszú élettartamú, vegyszereknek és a hőmérsékleti hatásoknak ellenálló műanyagból állnak. Mivel ami szép, az könnyű is, szeméttárolóink akkor is mobilak, ha tele vannak. A fedél visszacsapódás-csillapítója kíméli a füleket.
Zárható és tűzálló hulladéktárolók kényes feladatokhozA hulladék ártalmatlanítása néha tűzveszélyes. Erre az esetre a tűzihorganyzott acéllemezből készült szeméttárolókat javasoljuk. Ezek az olajtartalmú hulladékok esetében gondoskodnak a biztonságról, ráadásul tetszetősek – színek nélkül is.A biztonságot Ön is évezheti, ha lezárja a szeméttárolót. Egy zárral megakadályozhatja, hogy idegenek szemetet helyezzenek el a hulladéktárolóban. Ezenkívül a tároló tartalma akkor is ott marad, ahová tartozik, ha a tároló felborul. Szeretne dokumentumokat megsemmisíteni úgy, hogy azok ne kerüljenek sem a szomszéd, sem a kollégák szeme elé? Papírhasítékkal rendelkező papírhulladék-gyűjtőink garantálják a kényes hulladék bizalmas kezelését.