Zászlórudak

Városi zászlók, rajongói zászlók vagy vállalati zászlók: akinek mondanivalója van, így fejezi ki magát. Annak érdekében pedig, hogy az ügyfelek, a rajongók vagy a látogatók már messziről láthassák zászlónkat, megfelelő zászlórúd és zászlótartó oszlop is szükséges. A mi termékeink például időjárásállók, és eloxált alumíniumból készülnek. Bármely zászlóhoz vagy lobogóhoz tökéletes kiegészítőként szolgálnak.

A Zászlórudak kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Mannus.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Zászlórudak kialakítása

Zászlórudak és zászlótartó oszlopok – mondja el a szél erejével!Mi kelti fel gyorsabban az Ön érdeklődését: egy kétdimenziós hatású statikus tábla vagy a szélben ide-oda lobogó, megfelelően magas zászlórúdra elhelyezett zászló? Pontosan. A zászlók a vállalat arculatának első számú elemei közé tartoznak, és a lehető legjobb első benyomásról gondoskodnak. Azért, hogy stílusosan mutathassa be a zászlóját, épp a megfelelő helyen jár a kaiserkraft webáruházában a zászlótartó oszlopoknál.
A vállalati arculat hordozói több méretbenMiközben a vállalati arculat többi elemének jóval nagyobb fáradság a tekintetek vonzása és a figyelem felkeltése, a zászlók többdimenziós előnnyel járnak: különleges magasságot és különleges formát, valamint a mozgás szabadságát használják. Ezenkívül a lobogó zászlók kellemes zajt keltenek, amely a hallást is megszólítja.Mivel a kiváló minőségű zászlórudakon lobogó zászlók ilyen sok szinten működnek, így Ön a nyomtatott anyagokkal és a reklámszövegekkel lényegesen visszafogottabb lehet – és hosszabb távra tervezhet. Másképp fogalmazva: a zászlótartó oszlopokkal és a zászlókkal trendtől, kampánytól és szezontól függetlenül reprezentálhatja vállalatát.Az egyedi döntés függvénye, hogy Ön zászlósort vagy egyetlen zászlórudat használ a vállalat kültéri területein. Az azonban már nem, hogy ennek során a kaiserkraft kiváló minőségű, hosszú élettartamú és mindenekelőtt biztonságos zászlórudai közül választ-e. Itt az olyan szempontok érvényesek és magától értetődőek, mint a stabilitás, a biztonsági óvintézkedések és a kompromisszumok nélküli minőség.
Ötletek a zászlók alkalmazásához – ezt mondja a biztonságHa a vállalatát tartósan zászlókkal és zászlórudakkal szeretné reprezentálni, akkor javasolunk néhány olyan tényezőt, amelyek mindig fontos szerepet játszanak ebben a tekintetben:  • A zászlórudak felállításának engedélyezése Németországban tartományi hatáskör akkor is, ha ez többnyire a 10 m-nél magasabb oszlopokra vonatkozik. Ennek ellenére a legjobb, ha érdeklődik az illetékes építésügyi hatóságnál.

  • A kaiserkraft különböző padlószint feletti magasságú zászlórudakat kínál. Ha ezeknek nincs gémjük, akkor a szakértők ajánlás alapján két rúd között 1,5-2 m távolság szükséges. Gémes modelleknél a 2 x gémhossz + min. 20 cm ökölszabály az érvényes.

  • Az alapozáshoz és a zászlórúd felállításához általában nincs szükség szakemberre a szereléshez – még ha ez biztonsági és minőségi okokból egyébként adja magát.


A zászlórudak/zászlótartó oszlopok felállításával és a lobogózással kapcsolatos kérdéseihez a kaiserkraft munkatársai szívesen állnak rendelkezésre személyesen is.