Seprűk, kézi seprűk
Morzsa van a padlón? Leesett egy pohár? Vagy a teljes bejárati területet ellepték a száraz falevelek? Seprűkkel és kézi seprűkkel felszámolhatja a szennyeződéseket. Válassza is ki az új seprűjét!
A Seprűk, kézi seprűk kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: FLORA, Vikan, eurokraft pro, eurokraft basic, Rubbermaid, Unger, Vermop.
Seprűk és kézi seprűk: ennél gyorsabban nem is lehetne tisztaság
Kevés szennyeződéshez és átlátható felületekhez nem kell rögtön a nehéz takarítógéphez nyúlnia. A jó öreg seprűvel a legtöbb esetben gyorsabban, rugalmasabban és könnyedén elérheti a célját. Széles választékot kínálunk mindenféle részlegre és felhasználási célra – még érzékeny területeken is.
Honnan ismerhetők fel a jó kefék és seprűk?
A sörték rögzítése és kialakítása a legfontosabb jellemzője a jó seprűnek – és lehet szó akár klasszikus kézi seprűről vagy a kerek kefékről egy seprőgépen. A természetes anyagok (pl. rizsszalma) ugyanúgy előfordulnak seprűként egy jól felszerelt takarítókocsin, mint az időjárásálló műanyagok.
Fontos, hogy ne csak kültéri vagy beltéri használat szempontjából válassza ki a sörteminőséget, hanem a padlót is vegye figyelembe.
Miből állnak az élelmiszeriparban használható seprűk és kézi seprűk?
Az élelmiszeriparban az egyik legfőbb szabály: a tisztítóeszközöknek és mosdófelszereléseknek is minden esetben meg kell akadályozniuk, hogy a termékek, a nyersanyagok és a gépek szennyeződhessenek.
Seprűként és kézi seprűként ezért csak olyan modellek jöhetnek szóba, amelyek tisztán polipropilénből állnak. Ez az anyag nem kopik, és élelmiszerekhez is alkalmas az 1935/2004/EK rendelet értelmében.
Világos színekkel biztosíthatja, hogy az „A'' termelési terület seprűgarnitúrája ne cserélődjön fel egy kézi seprűvel, amely a „B'' termelési területhez tartozik.
Vannak alapszabályok a seprűk és a kézi seprűk tárolására vonatkozóan?
Egy szokványos utcai seprű gond nélkül tárolható együtt gumikesztyűkkel és enyhe ipari tisztítószerekkel a tisztítószertároló szekrényben. Ahhoz, hogy a sörték hosszú ideig megőrizzék az alakjukat, a legjobb, ha felfüggeszti a seprűt, vagy a fejével felfelé egy sarokba állítja.
Az élelmiszeriparban használható seprűket és kézi seprűket a legjobb, ha külön tárolja a felmosómoptól vagy a porszívótól. Erre az esetre higiénikus nemesacél szekrények javasoltak.
Hogyan érdemes tisztítani a seprűket?
Ebben az esetben is különbséget kell tenni az univerzális modellek és az érzékeny vállalati területekre való termékek között. A mindenkor használható seprűk gond nélkül lemoshatók, vagy akár nagynyomású tisztítóval is megtisztíthatók kis víznyomás használata mellett. Más változatoknál a legjobb, ha megtekinti az érvényben lévő műszaki szabályokat, és figyelembe veszi a higiéniával és a fertőtlenítéssel kapcsolatos igényeket.
Vannak még kérdései a kínálattal kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal!