Szappanadagolók

Szeretne egy igazán hasznos higiéniai tippet? Válasszon szappanadagolót a mosdófelszereléshez. Ó, ezt már ismeri? Akkor rögtön nekiláthat a kiválasztásnak!

A Szappanadagolók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: CWS, Rubbermaid, AIR-WOLF, TORK, Kimberly-Clark.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
95
95
1351
1351
-
Relevancia szerint
Modell száma: 35

Szappanadagoló: a tökéletesen adagolt higiénia érdekébenA baktériumok és kórokozók bárhol megtelepedhetnek – még a szappanos flakonokon is. A falakra és oszlopokra szerelhető szappanadagolók minimalizálják az érintkezést, és optimális dózisban adagolják a szappanokat, fertőtlenítőszereket és testápolókat. Nagy előnyük: ezek a mosdófelszerelések hosszabb ideig maradnak meg, és könnyen karbantarthatók.
Milyen szappan- vagy tusfürdő-adagolókból lehet választani a műhelybe, irodába és az iparba?Az ipari szappanadagolók számos méretben, anyagváltozatban, szerelési típusban és adagolási módban kaphatók. Nemcsak a megjelenésről vagy a falon rendelkezésre álló helyről van szó, hanem a felhasználható szappanokról és a lehetséges alkalmazásról is:  1. Töltési kapacitás: Az 500 ml-es kis szappanadagolók tökéletesen megfelelnek sok mosdó vagy irodai WC számára. A nagyméretű ipari szappanadagolóknak csak akkor van értelme, ha napi szinten nagy igénybevételnek vannak kitéve. A szappanok és krémek tartósak, de kevés használat mellett egy idő után megváltozik a kémiai összetételük, és eltömíthetik az adagolófejet.

  2. Működés: Az egykezes szappanadagolók praktikusak és kényelmesek, de a karral működő adagolók vagy az érintés nélküli automata szappanadagolók higiénikusabbak. Különösen orvosi és nagy forgalmú környezetben az érintés nélküli működtetésű változatok egyértelműen biztonságosabb választásnak bizonyulnak.

  3. Adagolás: Permetezés, habosítás vagy egyszerű adagolás? Ez a tartalomtól függ. A kézfertőtlenítő és hasonló tisztítószereket széles permetezéssel kell alkalmazni, míg a felületaktív anyagokat tartalmazó szappanok akkor fejtik ki optimálisan mosóhatásukat, ha már habzóan jönnek ki az adagolóból.

  4. Anyag: A nemesacél szappanadagolók bizonyos üzleti területeken kötelezőek, mert könnyebb tisztán tartani őket, mint a műanyagból készülteket. Ezenkívül egyszerűen tartósabbak a műhelyekben és az iparban. A műanyag ipari szappanadagolók azonban kompaktabbak, formásabbak és könnyen elférnek a kis mosdóhelyiségekben vagy helyiségekben.


Tipp: Sok szappanadagoló nemcsak kézápolásra, hanem felületfertőtlenítésre és tisztításra is alkalmas. Különösen a karral felszerelt adagolókkal lehet gyorsan és egyszerűen adagolni mindenféle fertőtlenítőszert. Ebben az esetben is telepítsen melléjük megfelelő papírtörlő-adagolókat.
Melyik szappan- vagy tusfürdő-adagoló a legjobb?Egy szappanadagoló önmagában még nem tökéletes mosdófelszerelés. Ha az adagoló és a szappan vagy mosószer együtt jár, legalább az első lépést megtettük. Fontos azonban a mosdó teljes higiéniai felszerelése. A tusfürdő-adagoló elvileg nem különbözik a szappanadagolótól, eltekintve attól, hogy a zuhanyzóban helyezik el. Törölközőadagolót vagy kézszárítót is biztosítani kell, valamint hulladékgyűjtő dobozokat és gyűjtőkosarakat.Higiéniai utasítások: Mindenekelőtt ügyeljen arra, hogy a kézmosás során a felhasználóknak a lehető legkevesebb dolgot kelljen megérinteniük, és hogy minden elem könnyen és gyorsan elérhető legyen.Szeretne többet megtudni? Szívesen tájékoztatjuk személyesen szappanadagolóink és egyéb termékeink kínálatáról. Vegye fel velünk a kapcsolatot.