Kartonvágó kések, fóliavágók

Biztonságos, hatékony, pontos: A kartonvágó kések és fóliavágók praktikus vágóeszközök. Velük pillanatok alatt felnyithatja a csomagolóanyagokat – a modellek gond nélkül vágnak műanyagot vagy bőrt is. A vágókésektől a szőnyegvágó késeken át a biztonsági funkcióval ellátott kartonvágókésekig – fedezze fel a választékot a kaiserkraft webáruházban!

A Kartonvágó kések, fóliavágók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: COBA, MAUL, KS Tools, LISTA.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Tulajdonság
Relevancia szerint
Modell száma: 21

Fóliavágók és kartonvágó kések: hatékony vágóeszközökAkár az áruátvételnél, akár a postázóban: a fóliavágók és a kartonvágó kések nélkülözhetetlen eszközök a logisztikában. Segítségükkel munkatársai pillanatok alatt kinyitják a csomagokat, vagy hatékonyan leválasztják a raklapokról a sztreccsfóliákat. A vágókések a kartondobozok felosztásánál is hasznos segítők. A kínálatunkban szereplő termékekkel gördülékenyebbé teheti a munkafolyamatokat a különböző területeken.A vágókések biztonsági jellemzőiA kartonvágó kések és fóliavágók acélból vagy kerámiából készült éles pengékkel vannak felszerelve. Könnyen átvágják a fóliát, kartont, szőnyeget és bőrt. Az okos biztonsági funkciók viszont csökkentik a sérülésveszélyt. A pengék a vágókés markolatába vannak rögzítve, így védik a kezet vágás közben.A biztonsági késeknél a penge soha nem marad nyitva. Az automatikus pengevisszahúzás ezen kívül minimálisra csökkenti a sérülésveszélyt. Az ergonomikus markolatnak és a csúszásmentes bevonatnak köszönhetően a szőnyegvágó kések és fóliavágók mindig biztonságosan illeszkednek a kezekbe. Ezenkívül a legtöbb modell bal- és jobbkezes felhasználók számára egyaránt alkalmas.Vásároljon kartonvágó késeket a kaiserkraft oldalonA kínálatunkban található vágóeszközök egy része eldobható termék. Mivel a raktárban sokat használják a kartonvágó késeket és fóliavágókat, érdemes ezeket készletben vásárolni. Így mindig elegendő modell áll majd a munkatársak rendelkezésére. Nálunk öt, tíz vagy 25 darabos eldobható vágókés készleteket is kaphat.A kartonvágó késeken kívül más praktikus segítőket is keres a szállításhoz és tároláshoz? Legyen szó zsugorfóliáról vagy más csomagolóanyagról: ügyfélszolgálatunk szívesen ad tanácsot és segít a kiválasztásban. Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Elforgatva egymásra rakható tárolók | Fa raklapok | Enyvezett ragasztószalag | Pántológépek | Ipari raklapok | HSM pántolószalagok