Kültéri hulladékgyűjtők

A cégnél mindennek megvan a maga helye, és ez természetesen a hulladékra is igaz. Hogy a kültéri területek is mindig rendezettek és tiszták legyenek, ajánljuk kültéri hulladékgyűjtőinket: nyitott vagy zárt szemetesek hamutartóval, tetővel vagy belső tartállyal, fémből, műanyagból vagy fából. Itt garantáltan megtalálja a megfelelő hulladékgyűjtőt, hogy a kültér tiszta, az üzlethelyiség pedig rendezett legyen – továbbá különböző tippeket és trükköket is talál, melyek hasznosak lehetnek a kinti területek rendben tartásához.

A Kültéri hulladékgyűjtők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: VAR, PROCITY, Rubbermaid.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
340
340
1800
1800
-
Relevancia szerint
Modell száma: 86

Kültéri hulladékgyűjtőkA szemétnek semmi keresnivalója a reprezentatív kültéri területeken, ám hulladéklerakó helyre mindenképpen szükség van. Ha elegendő kültéri szemetest helyez el, azzal jelentősen kellemesebbé teheti a kint tartózkodást, és ez cége arculatára is egyértelműen pozitív hatással van. Válasszon most nagy választékunkból!Miben mások a kültéri hulladékgyűjtők?Szél, időjárás és az idő vasfoga: a kültéri hulladékgyűjtő rendszereknek sok mindent ki kell bírniuk. És nem csak egy szezonon át. A falra szerelhető vagy álló kültéri hulladékgyűjtők azonban minderre fel vannak készülve: • Ellenálló horganyzott acéllemez (legalább a belső tartályban) a tűzveszély elszigetelésére forró/égő cigaretta bedobása esetén

 • Fix rögzítés talplemezeken, vagy falra és oszlopra rögzítési lehetőségekkel

 • Nagy méretű bedobónyílás a legkülönfélébb típusú hulladékokhoz, illetve kis nyílás, amely azt jelzi, hogy ne dobjanak bele nagy méretű hulladékot

 • Fedél a nedvesség elleni védelem érdekében

 • A víz és a nedvesség elvezetése

 • Zárható eltávolítómechanizmus az egyszerű ürítéshez

 • Többféle kialakítás az adott létesítményhez és a kívánt optikai hatás eléréséhez


Hogyan válasszak kültéri hulladékgyűjtőt? 1. Darabszám: minél több szemetes van, annál jobb. Helyezzen el kültéri szemeteseket minden be- és kijáratnál, olyan helyeken, ahol az emberek elidőzhetnek, például padoknál, parkolóknál, valamint a sétálóutakon, egymástól észszerű távolságban.

 2. Méret: minél nagyobb a hulladékgyűjtő, annál kevesebbszer kell üríteni. A szemét azonban szagokat bocsáthat ki, és a nagy méretű hulladékgyűjtő sem vizuálisan, sem funkcióját tekintve nem mindenhol praktikus. Minél közelebb van a kültéri szemetes a reprezentatív területekhez, annál diszkrétebb és kisebb legyen.

 3. Elhelyezés: egy álló szemeteshez nemcsak bizonyos alapterületre van szükség, hanem körülötte is elegendő helyet kell hagyni, hogy könnyen bele lehessen találni, és ki lehessen üríteni. A falra szerelhető kültéri hulladékgyűjtők ilyen szempontból rugalmasabbak – oszlopokra is felszerelhetők. Ez azonban a térfogat rovására megy.

 4. Funkció: ha szeretné optimalizálni a hulladék körforgását, akkor fontos, hogy a szemetes alkalmas legyen a hulladék szelektív gyűjtésére. Ezek azonban a legnagyobb méretűek közé tartoznak. Másfajta kivitelek jól kombinálhatók kiegészítő hamutartóval, noha a külön hamutartó elegánsabb, és gyakran biztonságosabb is.

 5. Megjelenés és kialakítás: a különböző kivitelekből hatalmas választék áll rendelkezésre. Noha a műanyag kültéri szemetesek nem olyan mutatósak, mint a fából vagy nemesacélból készült változatok, élénk színüknek köszönhetően egyből felismerhetők. Egyébként bármilyen hulladékgyűjtő megfelelő lehet, amelyik illik az adott kültéri környezetbe.

 6. Bedobónyílás: a piknikező- vagy pihenőhelyek mellett elhelyezett hulladékgyűjtőkbe sok élelmiszer-csomagolásnak és italosflakonnak bele kell férnie. Egy kis méretű nyílás itt nem lenne célszerű. Azt viszont senki nem szeretné, ha mindenféle karton csomagolóanyagot a cég bejáratánál lévő szemetesbe dobnának.


Az üzlethelyiségét körülvevő tér több puszta nyílt területnél. Ezért szentelünk ennek és a hulladékgyűjtés témájának ekkora figyelmet számos cikkel, tippel és ötlettel:

Várjuk visszajelzését, és bármikor felteheti nekünk kérdéseit. Egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot.