Utánfutók, nagy teherbírású utánfutók

Olyan utánfutót keres, amellyel egyedül is képes nagy terheket elszállítani? Akkor itt jó helyen jár. Bármely szállítási feladathoz megtalálja nálunk a megfelelő megoldást – a legkülönfélébb terhekhez és rakományméretekhez.

A Utánfutók, nagy teherbírású utánfutók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTpro.

Relevancia szerint
Modell száma: 35

Ipari utánfutók és nagy teherbírású utánfutók: húzóerő a teherszállításhozHa a családi autó nem elég nagy a csomagokhoz, utánfutót használ. És ha a teher túl sok a targoncának vagy az emelőkocsinak? Pontosan. A KAISER+KRAFT kínálatában utánfutók széles választékát találja a nagy és nehéz terhek sikeres szállításához.Milyen ipari utánfutókat talál nálunk?Alapvetően az utánfutók két kategóriára bonthatók:  • Vontató-utánfutók

  • Nagy teherbírású utánfutók


A legfőbb különbség a teherbírásban rejlik. Nagy teherbírású utánfutóval akár 50 tonnát szállíthat.Ezenkívül kínálatunkban találhat forgózsámolyos és tengelycsonk-kormányzású, kis vagy nagy rakfelületű, valamint különböző görgőkkel felszerelt utánfutókat. Emellett igény szerinti utánfutókat is szállítunk oldalfalakkal, rögzítőfékkel és további tartozékokkal. Ékekkel pedig megakadályozható az elgurulás.Hogyan találhatja meg az igényeinek legmegfelelőbb utánfutót?Egyszerűen azt kell tudnia, mire szeretné használni az utánfutót:  • Milyen nagyok és nehezek a terhek, amelyeket szállítani szeretne?

  • Milyen talajon használná az utánfutót?

  • Milyen járművel szeretné használni?


Nehéz terhekhez nagy teherbírású utánfutóra van szükség, érzékeny árukhoz tömörgumi abroncsok javasoltak, szűkös környezetben pedig a kis fordulási sugár segít.Olyan utánfutóra van szüksége, amely kifejezetten az Ön igényeire van szabva? Gond egy szál sem! Forduljon hozzánk bizalommal. A KAISER+KRAFT egyedi gyártmányokat is készít szinte bármilyen igényre.Mire alkalmasak az utánfutók és a nagy teherbírású utánfutók?Egy dolog rögtön nyilvánvaló: családi vakációra nem. Akkor igazi multifunkciós segédeszközök, ha a vállalaton belül terheket kell szállítani az egyik helyről a másikra. Legyen szó akár konténerekről, gépekről vagy dobozokról, utánfutóinkon sok minden talál helyet. Egyszerűen akassza rá az utánfutót a vontatóra vagy a targoncára, és indulhat is.Egy nem elég? Akkor csatlakoztasson többet egymás után. Ez akkor ideális, amikor a terheket különböző helyeken kell lerakodni. Még akár az utcán is lehet vele rövid szakaszon közlekedni. Erre az esetre nálunk STVO-csomagokat is rendelhet, amelyekkel alkalmassá teheti az utánfutóját a közúti forgalomra.Még néhány tipp záráskéntLassan járj, tovább érsz! Ez az utánfutóval való közlekedésre is igaz. Ha az utánfutóval 6 km/h-nál gyorsabban halad, a teherbírás csökken, és ezzel a biztonság is. Ezért inkább legyen elővigyázatos, és ügyeljen a teher megfelelő biztosítására, például feszítőhevederekkel vagy rögzítőhálókkal.Mindkettőt megtalálja webáruházunkban szállítóeszközök és tartozékok széles választéka mellett, kezdve a villás emelőkocsiktól a raklapokig.