Szerelőkocsik

A megtérülő befektetés: a szerelőkocsik, amelyek könnyen mozgathatók és helytakarékosak. Ezek a mobil segítők jelentősen megkönnyítik a mindennapi munkát. Aprócikkek, fogyóeszközök és szerszámok biztonságosan tárolhatók bennük, így nem kell feleslegesen szaladgálnia. Nemcsak nagyobb rendet teremthet az üzemben, hanem mindent kéznél is tarthat.

A Szerelőkocsik kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, RAU, Treston.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
500
500
1445
1445
-
Relevancia szerint
Modell száma: 88

Szerelőkocsik – a mobil munkahelyekMinden csavarkulcsért külön el kell menni? Szerelőkocsijainkkal a szerszámok, az alkatrészek és társaik mindig ott lehetnek, ahol szükség van rájuk, egy praktikus munkafelülettel egyetemben. Ebből nem csak szereléskor profitálhat.Három az egyben: így működnek a szerelőkocsikA szerelőkocsik szállítóeszközök, munkahelyek és mobil munkapadok egyben. Klasszikus minimalista kialakításuk görgőkből és egy vagy több szintből áll. Mivel néha ez kevés, a kaiserkraft kínálatában fiókokkal, szekrényekkel, perforált falakkal és más praktikus extrákkal felszerelt szerelőkocsikat is talál.Így találhatja meg a megfelelő anyagszállító kocsitA felhasználási cél döntő jelentőségű a kiválasztásnál:  • Ha a kocsit elsősorban szállítóeszközként, komissiózáshoz és olyan munkákhoz használja, amelyekhez kevés segédeszközre van szükség, az egyszerű modellek javasoltak.

  • A munkafelületből és fiókos szekrényekből álló kombináció kiválóan használható mobil munkahelyként. Ideális olyan munkákhoz, amelyeknél sok szerszámra és/vagy nagyobb mennyiségű kis alkatrészre van szükség.

  • Masszív alkatrészekhez, gépekhez és hasonlókhoz a legjobb, ha nagy teherbírású kocsit választ. Ezek a csekély tömeget nagy teherbírással kombinálják.

  • Emellett speciális felhasználási területekre is találhat kocsikat, például steril helyiségekbe.


Érdemes továbbá az „apróságokra'' is vetni egy pillantást. Az állítható magasságú munkafelületek például hozzájárulnak az ergonomikus munkahelyhez, a felfogótálcák pedig megakadályozzák a folyadék kifolyását. Mindemellett kocsijaink különböző méretekben, valamint különböző anyagokból készült lapokkal rendelhetők – kezdve a kedvező árú MDF-lapoktól a terhelhető műanyag és forgácslap lapokig.Mi a helyzet a görgőkkel?A kínálatunkban megtalálható szerelőkocsik többsége tömörgumi görgőkkel rendelkezik. Ezek csendesek és könnyedén manőverezhetők. Érzékeny, egyenetlen padlókon poliuretán görgők javasoltak. Alternatívát képeznek a műanyag görgők vagy a jó öreg légtömlős abroncsok.Van már szerelőkocsija, de már nem túl gördülékeny vele a munka? Segítünk újra könnyed mozgásba hozni. Tekintse át beálló és fix görgőink széles választékát.A kínálat (még) nem tartalmazza a kívánt szerelőkocsit?Biztosan találunk megoldást. Végtére is a kaiserkraft az egyedi gyártmányok specialistája. Ez természetesen nemcsak a szerelőkocsikra igaz, hanem más szállítóeszközökre és kocsikra, valamint a vállalati berendezés számos további termékére is. Forduljon hozzánk bizalommal! Gondoskodjunk együtt az optimális munkafeltételekről.