Irodai forgószékek

Ergonomikus, rugalmas és kényelmes: egy jó irodai szék segít, hogy a hát megfelelő támaszt kapjon ülés közben az irodában, így egyúttal munkatársai egészségét is támogatja. A klasszikus irodai széktől a görgős forgószékig: Fedezze fel a különböző igényekre szabott kiváló minőségű modelleket a kaiserkraft oldalán.

A Irodai forgószékek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Topstar, interstuhl, Dauphin, eurokraft pro, TrendOffice, eurokraft basic, Prosedia.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 108

Irodai székek – kényelmes és hátbarát munkavégzés az íróasztalnál
Az ülőmunka számos iparágban meghatározóvá vált – legyen szó termelési, kutatási vagy szolgáltató vállalatokról. A munkavállalók védelme érdekében ezért az irodai székekre vonatkozóan jogszabályi előírásokat fogalmaztak meg. Ezek fő feladata, hogy megőrizzék a hát egészségét. A kaiserkraft weboldalán kizárólag az előírásoknak megfelelő irodai és forgószékeket kínálunk Önnek. Számos vizuálisan is kiemelkedő modell közül választhatja ki a vállalatának megfelelőt.
Az irodai székek specifikációjával kapcsolatos további információkat, valamint a munkahelyek kialakítására vonatkozó fontos tanácsokat az „Irányelvek a munkahelyi berendezésekhez'' című útmutatónkban találja.
Mit tartsunk szem előtt az irodai székek kiválasztásakor?
Az irodai székeket minden egyes munkavállaló számára egyedileg kell kiválasztani. A testalkat és a testsúly különösen befolyásolja a választást. Egy jó irodai szék vagy forgószék mindig rugalmasan alkalmazkodik az egyéni igényekhez és fizikai feltételekhez. A kiválasztáskor figyeljen a következőkre:
  • Minél magasabb a munkatárs, annál magasabbnak kell lennie a forgószék háttámlájának és a gázrugós résznek.

  • Az irodai szék ülésmélységét úgy kell megválasztani, hogy a lábak 90 fokos szöget zárjanak be a padlóval, és a fenék elérje a háttámlát.

  • Minél nehezebb a munkatárs, a forgószék párnájának annál szilárdabbnak kell lennie.
Minél több állítható elemmel rendelkezik egy irodai szék, annál jobban lehet az egyéni igényekre hangolni. A prémium termékek például állítható kartámaszokkal rendelkeznek, amelyek enyhítik a vállakra és a nyaki gerincre nehezedő nyomást. Hasonlóképpen vannak állítható háttámlával és a gerinc alsó részén állítható támasztékkal rendelkező forgószékek. A dönthető, elforgatható és rögzíthető üléscsukló biztosítja a hátradőléskor a megfelelő támaszt.
Az irodai forgószékek anyaga: bőr vagy textil?
Az irodai székek anyagának kiválasztásakor szabadon dönthet, vagy követheti a vállalat dizájnelképzeléseit. Míg az olyan sima anyagok, mint a bőr egyszerűbben tisztíthatók, és elegáns hatást keltenek, a textilborítások légáteresztőbbek. Egy szellős hálós háttámlával ellátott modell vagy egy mikroszálas huzattal ellátott irodai szék kellemes kényelmet biztosít, különösen melegben. Győződjön meg arról is, hogy az irodai székek kerekei kemény vagy puha padlóburkolatokhoz vannak-e tervezve. Így elkerülheti az esetleges karcolásokat a padlón, és biztosíthatja, hogy a forgószék simán gördüljön az adott felületen.Kizárólag olyan márkák kiváló minőségű irodai és forgószékeit tartjuk raktáron, amelyek mögött már bizonyítottan tapasztalt irodai és üzleti bútorgyártók állnak. Ha bármilyen kérdése van kínálatunkkal kapcsolatban, kérjük,forduljon hozzánk bizalommal. Szívesen adunk Önnek tanácsot!Amennyiben másféle irodai ülőalkalmatosságokat keresne munkahelye teljeskörű berendezésére, fedezze fel bárszékeinket, tárgyaló székeinket vagy válasszon komplett irodabútor szetteink közül.