Munkahely rendszerek

Természetesen minden munkahelyet rendszerrel tervezünk – különben nem tudnánk semmit sem előállítani, megjavítani vagy létrehozni. A munkahelyi rendszerek azonban egy lépéssel tovább gondolkodnak. Nevezetesen, az Ön jövőbeli sikere!

A Munkahely rendszerek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Treston, RAU, eurokraft pro, LISTA, eurokraft basic.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Szélesség [mm]
700
700
2000
2000
-
Relevancia szerint
Modell száma: 21

Munkahelyi rendszerek az ipar és az üzleti élet számára: Üdvözöljük álmai munkahelyén!Az élet nem a kívánságok koncertje – a jó munkahely az. A munkaállomás-rendszerek maximális alkalmazkodóképességet és személyre szabhatóságot kínálnak. Találjon igényeinek megfelelő munkapadokat és munkaasztalokat, és tegyen minden munkanapot álmai munkahelyének napjává. De nemcsak az álmokról van szó, hanem az egészségről is: az ergonomikus munkahely azt jelenti, hogy a munkahely optimálisan alkalmazkodik a munkavállaló igényeihez, és a munkavállaló egészségét nem fenyegeti veszély (például a rossz testtartás vagy a rossz megvilágítás miatt) még akkor sem, ha a munka hosszabb ideig és állandóan folyik.
Mi különbözteti meg a munkaállomás-rendszert az egyszerű munkaasztaltól?A munkaállomás-rendszerek olyan adaptálható munkapadok és munkaasztalok, amelyeket könnyen bővíthet, átrendezhet, átrendezhet vagy optimalizálhat. Ez például forgó karokkal, tárolódobozokkal, polcokkal vagy perforált falakkal lehetséges. Így minden szükséges anyag a felhasználó látóterében és elérhető távolságban van. További kiegészítések a munkahelyi lámpák a munkafelület optimális megvilágításához.A karcsú, magasságállítással ellátott munkaasztalok, asztalkocsik vagy moduláris alapasztalok egy mozdulattal összeilleszthetők, hogy olyan műhely- vagy termelési munkaállomást hozzanak létre, ahol gyorsabban és ergonomikusabban dolgozhat.Ha a termék vagy a folyamat megváltozik, azonnal optimalizálhatja ezeket a munkahelyi rendszereket az új folyamatokhoz, hosszú állásidő nélkül. Ezáltal a munkaállomás-rendszerek bútor formájában adnak választ az ipar és a kereskedelem dinamikájára, a változásra és a digitalizációra.Az ipar számára különböző gyártók munkahelyi rendszereit tartjuk raktáron, a munkahelyi rendszerek összeszerelése egyszerű és gyorsan elvégezhető.
Mit kell elérniük a munkaállomás-rendszereknek? A megfelelő munkamagasság döntő fontosságú!A folyamatok rugalmassága mellett a munkavállalók egészsége is kulcsfontosságú a munkahelyi rendszerek szempontjából. A magasság állítása mára az egyik legfontosabb szemponttá vált a bútorgyártásban – legyen szó munkaasztalokról, munkaszékekről vagy akár szállítóeszközökről és kocsikról. A kiválasztás vezérlő mottója: A munkavállalónak képesnek kell lennie arra, hogy minden műveletet egészséges, testbarát testtartásban végezzen.A helyes munkamagasság általában könyökmagasságban vagy valamivel alatta van. A túl magasra állított asztal gyakran okoz fájdalmat a nyak és a váll területén. A túl alacsonyra állított asztal hátfájást okoz. Az elektromosan állítható magasságú munkaasztalok lehetővé teszik a munkamagasság gyors és egyszerű beállítását a különböző feladatokhoz és a különböző felhasználókhoz.Ez a munkavállalói egészségre vonatkozó hitvallás nem öncélú: az ergonómikus termelés és munkahelyek csökkentik a betegszabadság és az egészségügyi költségeket, növelik a termelékenységet és nagyobb hatékonyságot biztosítanak.
Fáradásgátló szőnyegek álló munkahelyekhezA hosszú ideig tartó álló munka túlzottan megterheli a hátat, és fáradtságot is okoz – a koncentráció csökken, és ennek eredménye a magasabb hibaarány. Fáradásgátló szőnyegeink megoldást nyújtanak. Csökkentik a lábra, az ízületekre és a gerincre nehezedő nyomást, és javítják a vérkeringést. Alkalmasak olyan munkahelyeken, ahol nem használnak forgószéket. ESD munkahelyekre is kínálunk megfelelő megoldásokat!
Hol van szükség munkahelyi rendszerekre az iparban és a munkahelyeken?Kiváló minőségű munkaállomás-rendszereinket a vállalat egész területén használják – valójában mindenütt, ahol egynél több feladatot kell egyetlen kézmozdulattal elvégezni. Ezért működnek a munkaasztalaink:  1. Munkapad és munkaasztal

  2. Csomagolóasztal és komissiózó állomás

  3. Azonnali laboratórium a közvetlen minőségellenőrzéshez

  4. Gyártósor

  5. Egyetlen munkaállomás vagy összeszerelősorMunkahelyi rendszerek mint ESD munkahelyekMeg kell védenie az értékes alkatrészeket az elektrosztatikus feltöltődés veszélyeitől? Akkor nem szabad ESD-munkaállomás nélkül tennie. Kínálatunkban szerepelnek egyszerű asztalok kötetvezető munkalapokkal, egészen olyan komplett rendszerekig, ahol minden acél alkatrészt félvezető festékkel vonnak be, és további földelő eszközöket, például földelő kábeleket, csuklópántokat stb. használnak.
Hogyan valósíthatom meg az egyedi megoldásokat a munkahelyi rendszerekkel?A legjobb tanácsunk: mindent, ami nem munkaasztal, görgőkre kell szerelni. A mobil állványok, fiókos kocsik, munkaszékek és társaik egyszerűen a munkahelyi rendszer részét képezik. Az olyan tartozékok, mint a táblagép- és monitortartók forgó karjai szintén növelik a rugalmasságot.A beszerzéssel kapcsolatos legfontosabb kérdésekre az Ön jelenlegi műveletei és gyártási folyamatai, valamint az azokat végző emberek adnak választ. Feltétlenül kérdezzen rá az igényekre és szükségletekre, és végezze el a termelés vagy gyártás jelenlegi állapotának részletes elemzését. Ezek a megfigyelések megmutatják, hogyan optimalizálhatja folyamatait, hol akadnak el a dolgok, és hol jobb, ha nem nyúl a rendszerhez.Általánosságban elmondható, hogy a merev, régi és nem ergonomikus munkaállomásokat fokozatosan le kell cserélni modern munkaállomás-rendszerekre. Még ha a kezdeti befektetés magasnak is tűnik, ez a változás közép- és hosszú távon még jobban megtérül. Ezt szívesen kiszámoljuk Önnek személyesen – csak vegye fel velünk a kapcsolatot!