Fitneszfelszerelés

Nincs kedve kocogni? A modern munkahelyi fitneszgépek szórakoztatóak, és mindig megmozgatják munkavállalóit.

Az Ön szűrőjének beállítása
Terméktípus
Tulajdonság
Felhasználási mód

Fitneszeszközök cégek és munkahelyek számára: Edzeni bárhol lehet!Nincs idő, nincs lehetőség, nincs ötlet a gyakorlatokra? Vállalatánál mostantól kezdve a kifogás a múlté. Az egész testet átmozgató fitneszgépek használata már kis mértékben is nagyszerű hatást ér el. Ha az egészséget és a jó közérzetet a vállalati filozófia részévé szeretné tenni, akkor olyan fitneszgépeket szerezzen be, amelyek a legjobban illeszkednek a vállalatához. Vagy akár a homeoffice munkaállomásokhoz – így munkavállalói otthon is fittek és egészségesek maradhatnak.
Melyik fitneszgép edzi az egész testet?A legjobb edzőfelszerelés a fitneszhez maga a test. Az összes testrész egyidejű mozgatása erősíti az izmokat, a keringést és az immunrendszert. Ha azt szeretné, hogy munkavállalói a lehető legjobb hatást érjék el a munkahelyi sportolással, akkor biztosítson a munkahelyi fitneszteremben olyan fitneszeszközöket, mint egy edzőteremben:  • Edzőgépek izomépítéshez

  • Futópad vagy cross tréner állóképességi edzéshez

  • Jógaszőnyegek és hasonló fitneszkiegészítők a szabadon választott gyakorlatokhoz

  • Kisméretű eszközök, például edzőszalagok és step padok a sokoldalú mozgáshoz


Minél változatosabbak a fitneszeszközök, annál valószínűbb, hogy a felhasználók újra és újra eljönnek. Végül is az izmok gyorsan hozzászoknak a mozgássorozatokhoz, ezért mindig más kihívások elé kell őket állítani.
Milyen fitneszeszközök alkalmasak vállalati használatra, illetve közvetlenül a munkaállomásokon?Van néhány egyszerű és közvetlen módja annak, hogy a munkavállalókat testmozgásra ösztönözzük anélkül, hogy meg kellene szakítaniuk a munkájukat. A trükk: a munkavégzés helyét kell fitneszgéppé alakítani:  • Az íróasztal és a futópad innovatív kombinációi egyre inkább a co-working területek új fénypontjává válnak.

  • Az állófunkcióval ellátott, állítható magasságú íróasztalok szinte maguktól felpörgetik a vérkeringést.

  • Az íróasztali székek helyett használható ülőlabdák és az ülő ergométerek mobilizálják a gerincoszlopot, és kiváló hatással vannak a vérkeringésre.

  • Egyre népszerűbbek a vállalati kerékpárok a cég telephelyén vagy a céges autó helyettesítésére.


Mindenekelőtt fontos, hogy a vállalaton belül megteremtse a mozgáskultúrát, és lehetőséget adjon a munkatársaknak az egyoldalú testtartás elkerülésére és a mozgásra. Ezért fontos például, hogy gyalogosbarát és hívogató kültéri területeket alakítson ki, valamint megfelelő világítással és vonzó megjelenéssel optimalizálja az edzőterületeken való tartózkodás minőségét.