Terméktípus
Szerkezet
Rögzítési mód

Terelőoszlopok, lezáró oszlopok

A terelőoszlopok figyelmeztetnek, védenek és rugalmasak. Terelőoszlopaink és lezáróoszlopaink segítenek a közlekedési utak biztonságossá tételében és egyértelmű tájékozódási rendszerek felépítésében.

Legkeresettebb
Modell száma: 124
Nézet:

Lezáróoszlopok és terelőoszlopok bel- és kültérreSzeretné biztosítani a veszélyes területeket, elhatárolni a közlekedési utakat vagy megakadályozni, hogy illetéktelenek elfoglalják a parkolóhelyeket? A KAISER+KRAFT lezáróoszlopai ideális megoldást jelentenek a határok kijelölésére – tartósan vagy átmenetileg. A kivehető, dönthető vagy süllyeszthető oszlopainkkal Ön mindig rugalmas marad. Az elegáns megjelenésű stílusos terelőoszlopaink megőrzik a közterületek reprezentatív megjelenését.
Milyen célokat töltenek be a lezáróoszlopok?A lezáróoszlopok központi funkciója már a nevükben is megnyilvánul. Legyen szó raktárhelyiségekről, kültéri létesítményekről vagy mélygarázsokról, a lezáróoszlopok mindenekelőtt arra szolgálnak, hogy gondoskodjanak a biztonságról, és elválasszák egymástól a magán- és a közterületeket.Annak érdekében, hogy időben szembetűnjenek, a lezáróoszlopok figyelmeztető színűre vannak festve. A piros-fehér szín az ideiglenes, a sárga-fekete szín a tartós lezárást jelöli. Nálunk mindkét színkombinációban és különböző méretekben talál lezáróoszlopokat. Szeretné a gyalogos közlekedésre szolgáló területeket optikailag megfelelő módon lezárni a forgalom elől? A nemesacél terelőoszlopok és a városi terelőoszlopok stílusos és visszafogott kialakításukkal tökéletesen beleilleszkednek a tetszetős külső területbe.
Kivehető, dönthető és süllyeszthető megoldások – mi a különbség az egyes lezáróoszlopok között?Néha egy olyan oszlop a legjobb megoldás, amely minden körülmény között fixen a helyén marad. Más esetekben a rugalmasság a megoldás, például behajtási területeknél, tűzoltóautók kijáratánál vagy parkolókban. A kivehető oszlopok révén mindenki szabadon behajthat a területre, akinek megvan a kulcsa. Egyszerűen csak ki kell nyitni a zárat, kivenni, majd félretenni az oszlopot.Az oszlopok kihúzását és cipelését elkerülheti a billenthető változatokkal. Ezek igény szerint lehajthatók, majd visszaállíthatók – feltéve, ha megvan hozzájuk a kulcs. A süllyeszthető lezáróoszlopok teljesen besüllyednek a talajba anélkül, hogy közlekedési akadályt vagy botlásveszélyt jelentenének. Ezenkívül mindkét változatnak van egy további előnye is: mivel az oszlopok le vannak horgonyozva, nem lehet azokat eltávolítani.Szeretné felhívni a figyelmet az épületen a garázsokra vagy az alacsony mennyezetmagasságra? Mennyezetre és talajra szerelhető lezáróoszlopaink jól rögzíthetők szemmagasságban. Így elkerülhetők a figyelmetlenségből keletkező járműkárok.
Összefoglalás: lezáróoszlopok  • A fix oszlopok ideális megoldást jelentenek a tartós lezárásokhoz.

  • A kivehető oszlopokat az arra feljogosított személyek teljesen el tudják távolítani.

  • A dönthető oszlopok teljesen lehajthatók, miközben fixen a talajhoz vannak rögzítve.

  • A süllyeszthető oszlopok teljesen eltűnnek a talajban.Milyen előnyöket nyújtanak a rugalmas oszlopok és terelőoszlopok?Szűk helyviszonyoknál gyorsan megtörténik. Túl későn fordítja a kormányt, és a jármű a lezáróoszlopnak ütközik. A kárt korlátozhatja a rugalmas, beépített húzórugóval rendelkező lezáróoszlopokkal vagy LeitPin termékekkel. Ezek nekihajtáskor kissé elmozdulnak, majd automatikusan felegyenesednek, hasonlóan a rugalmas ütközésvédelmi termékekhez. Ha ez Önnek túl kevés, akkor a FlexPin termékeket javasoljuk. Ezeknek akár neki is hajthat anélkül, hogy bármi is történne. Vészhelyzet esetén át is hajthat rajtuk – így a tűzoltók és a mentőautók mindig átjutnak.Nem tudja, hogy melyik lezáróoszlop lenne az ideális megoldás az Ön számára? Kérdezzen bennünket. Szívesen állunk tanácsainkkal rendelkezésére a lezárások és jelölések típusaival kapcsolatban.