Munkahelyi székek

Nos, megint fáj a hátad a nap végén? Nem a korod és nem is a munkád miatt. Az egész a rossz szék miatt van. Az egészséges ülésnek semmi köze a véletlenhez. A megfelelő székhez van köze.

Ergonómikus munkaszékek az ipar és az üzleti élet számáraA lényeg, hogy ülj, a lényeg, hogy dolgozz – így volt ez egykor! Az ergonómia az egyik legfontosabb téma a munkahelyi egészségügyben. Munkaszékeinkkel gyorstalpaló tanfolyamot tarthat az egészséges ülés, a nyugodt munkavégzés és az elégedett alkalmazottak számára. Üljön le és figyeljen!
Mi a szerepe a modern munkaszékeknek?Bármennyire is szeretjük, az ülés az egyik legtermészetellenesebb és legkárosabb testtartás. A háti csigolyák egészségtelenül görbülnek, a lábak vérkeringése zavart szenved, az izmok és inak az egyik oldalon állandóan feszülnek. Ehhez jönnek még a nehéz munkadarabokkal vagy szerszámokkal való órákon át tartó munka okozta testtartási hibák.A modern munkaszékeknek, zsámolyoknak és állást segítő eszközök nek elő kell segíteniük az egészséges ülést, javítaniuk kell a testtartást bizonyos munkapozíciókban, és arra kell ösztönözniük alkalmazottait, hogy gyakrabban álljanak fel és mozogjanak. Ezért ajánljuk az ergonomikus, állítható magasságú munkaszékeket az ipar és a munkahelyek számára. Munkaszékeink kaphatók karfával vagy anélkül, görgőkkel vagy anélkül, háttámlával vagy anélkül, lábtartóval vagy lábgyűrűvel vagy anélkül, és természetesen magasságállítással.  • A munkaszékek támogatják és tehermentesítik a hátat a gerinc neuralgikus pontjain.

  • A speciálisan kialakított ülésfelületek optimális lábtartást tesznek lehetővé a jobb vérkeringés érdekében.

  • A hintázó és billenő mechanizmusok pihentető mozgást tesznek lehetővé a két ülés között.

  • A magasságban állítható keretek ideálisan alkalmazkodnak a testmérethez és testalkathoz.

  • A kiváló minőségű kárpitok és a speciális tulajdonságokkal rendelkező, tiszta helyiségek és hasonlók számára készült huzatok az ergonómiát minden működési terület alapvető jellemzőjévé teszik.Mi a különbség a munkaszékek és az irodai székek között?Az irodában senkinek sem kell ébernek lennie a futószalagon, vagy elektrosztatikusan érzékeny alkatrészen dolgoznia. Ezért az irodai székek elsősorban a kényelemre, az ergonómiára és az íróasztalnál jellemző testtartás okozta megterhelés enyhítésére törekednek.A munkaszékeket a gyártásban, műhelyekben, laboratóriumokban vagy tiszta helyiségekben is használják. Az ilyen környezetekhez speciális burkolatokkal, ESD- és higiéniai keretekkel, valamint megfelelő ESD-görgőkkel kell felszerelni őket. Sok munkaszék nagyobb teljes magassággal is rendelkezik, ami a gépeknél és az összeszerelősorokon szükséges.
Melyek a legjobb munkaszékek? Hogyan válasszam ki a megfelelő munkaszéket?A vállalat különböző, speciális követelményeket támasztó területein a használatra való felkészültségre vonatkozó előírások léteznek. Az egyes alkalmazottaknak való megfelelő illeszkedés érdekében a legjobb, ha magukat a felhasználókat kérdezi meg.Az optimális munkaszék a munkavállaló súlyától, magasságától, nemétől és alapvető fizikai követelményeitől függ. Ezért nem létezik az egész vállalat és az összes munkavállaló számára egységes megoldás.Általánosságban elmondható, hogy a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosító munkaszékekkel a háttámla, az ülésmagasság, az ülés dőlésszöge és az ülés mozgékonysága tekintetében a biztonságos oldalon jár. Egyébként: ESD munkaszékeket és asztalokat is kínálunk. További részleteket a megfelelő termékoldalon talál. További részletekért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Védőszőnyegek | Kábelcsatornák | Tálcás kocsik | Fiókos szekrények | Elfordítható tartókarok | Öltözőszekrények | bimos munkaszékek