ANNY

Öt választható ANNY íróasztal az office akktivtól
Az Anny irodabútor-sorozatban nemcsak különböző formájú íróasztalok találhatók, de megfelelő állítható magasságú görgős tárgyalóasztalok is.

A ANNY kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 34
Anny irodabútor-sorozat egyedi SELECT-választékkal
Az Anny irodabútor-sorozat az íróasztal-változatok bőséges kínálatával nyűgöz le. A kisméretű, négyzetes és helytakarékos munkaasztaltól kezdve az ízléses vese alakú asztalon át a bőséges helyet kínáló sarokasztalig minden öt változatban megtalálható a kínálatban. Mindegyik íróasztal állítható magasságú, így a kényelmes munkavégzés mellett ergonómiai előnyöket is biztosítanak. Az Anny irodabútor-sorozattal emellett megfelelő összekötő elemekkel és 90°-os szögű, trapéz alakú támasztólábbal ellátott kiegészítő asztalokat, valamint megbeszéléseket célzó kerek kiegészítő asztalokat is kap. A kínálatunkban megtalálható íróasztalok többségéhez hasonlóan az Anny íróasztalok 25 mm vastag asztallapja melamingyanta bevonatos forgácslapból áll. Az Anny irodabútor-sorozat bútorai rendelhetők világosszürke, juhar-dekor és mogyoró-dekor színváltozatban. Egy további extra, amelyet az Anny irodabútor-sorozat kínál a görgőkkel ellátott kiegészítő tárgyalóasztal. Kerek asztal 800 mm-es átmérővel, amely görgős büféasztal hatását kelti, és ráadásul magassága 720 és 1140 mm között állítható. Ennek köszönhetően az Anny tárgyalóasztal ülve és állva is használható. Itt olyan széles választék várja, amely csak a SELECT csoportban található meg.

Anny irodabútor-sorozat lenyűgöző sokszínűséggel
Nemcsak a munkaasztalok tekintetében kiváló az Anny irodabútor-sorozat nyújtotta választék, hanem szekrények és polcos szekrények is megtalálhatók a legjobb változatokban. Itt a legjobbat kaphatja a SELECT-ből, emellett az Anny szekrényekkel rengeteg tárolóhelyet teremthet az irodájában. Ebben az esetben is választhat szárnyasajtós és redőnyös szekrények közül. Az Anny irodabútorok házai a polcos szekrények és a szekrények esetében is tömören enyvezettek. Mivel a polcos szekrények és a szekrények hátfalai kb. 8 mm vastagok, az Anny szekrényeket nem kell mindenképpen a falhoz állítani, hanem bárhol máshol is helyet kaphatnak a helyiségben. Ennél egyénibb elrendezés alig lehetséges. Az Anny irodabútor-sorozat végül megfelelő álló kisszekrényeket és gurulós kisszekrényeket is kínál tárolófiókokkal, írószertartó fiókokkal és függő irattartókkal. Ez a sorozat is kiváló minőséggel és környezettudatos gyártással büszkélkedhet. Az Anny irodabútor-sorozat nemcsak azért különleges, mert az office akktiv márka bútorait tartalmazza, hanem azért is, mert a termékek FSC-tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a felhasznált faanyag fenntartható erdőgazdálkodásból származik.