Állványok dobozokhoz, doboztartó állványok

Nyitott tárolódobozai és állványdobozai új otthonra vágynak. Leginkább egy új dobozokhoz való állványt szeretnének! Ezt meg tudjuk érteni, végtére is doboztároló állványaink kiváló minőségűek, funkcionálisak, sokoldalúak és egyszerűen praktikusak. Legyen szíve, és lepje meg dobozait egy nagyszerű új otthonnal.

A Állványok dobozokhoz, doboztartó állványok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: mauser, STEMO, eurokraft pro, hofe, SCHULTE.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Állványtípus
Relevancia szerint
Modell száma: 25

Állványok dobozokhoz, doboztartó állványok: középpontban az apróságok!Az üzemben a legfontosabb gyártási anyagok általában alig nagyobbak egy csavarnál vagy egy alátétnél. Képzelje csak el, hogy rendszeresen keresgélnie kell ezeket a kis segédeszközöket: rendezett munkafolyamat szóba sem jöhetne. Ezért dobozokhoz való állványaink és doboztartó állványaink ideálisak az üzem legfontosabb apróságai számára.Milyen dobozok tárolhatók az állványokban?A kis alkatrészek dobozokban való tárolásához különböző kivitelek széles választékát kínáljuk. Különösen közkedveltek a helyhez kötött, a mobil vagy a falra rögzíthető állványaink, valamint a nyitott tárolódobozokban való tároláshoz készült léceink. Ezekkel a kis és még kisebb alkatrészek áttekinthetően, rendszerezve tárolhatók, és a termékek az okos dobozvájatokkal egyszerűen kivehetők vagy megtölthetők.Ezenkívül guruló tornyokat és guruló tárolókat is talál kínálatunkban a műhelyi, az ipari és az irodai munkahelyek egyedi és rugalmas berendezéséhez. Nagyobb ömlesztett áruhoz, például csőszakaszokhoz vagy tömlőcsatlakozásokhoz huzalrácsos kosaras összedugaszolós állványainkat javasoljuk. A műhelyi falon történő áttekinthető, helyhez kötött megoldásként pedig rekeszsoros doboztartó állványaink kínálkoznak.Mire figyeljek a dobozos állványok kiválasztásánál és megrendelésénél?Kínálatunk nagy része rögtön a megfelelő dobozokat is tartalmazza az azonnali használatba vehetőség érdekében. A tényleges rendhez viszont szükség van még megfelelő címkékre a feliratozáshoz, ezeket a legjobb, ha rögtön megrendeli az állvánnyal együtt.Az, hogy mobil vagy helyhez kötött állványt válasszon, elsősorban a felhasználási helytől és a kisalkatrész-mennyiségtől függ. A mobil modellek optimálisan kiegészítik a műhelyi és a gyártási munkahelyeket, a helyhez kötött változatok pedig átmeneti vagy műhelyi raktárként ideálisak. A fali lécek tökéletesen felszerelhetők munkapadok és munkaasztalok fölé.A dobozszám tekintetében a szabály a következő: legyen olyan sok, amennyi szükséges, és legyen olyan kevés, amennyire csak lehet. Ez elsősorban a műhelyben mindennap használt mobil állványokra érvényes. Ha a kis alkatrészeket pontosan az adott igényhez igazítja, elkerülheti a megfelelő darab hosszas keresgélését, és így optimalizálhatja a munkafolyamatokat.Ha több dobozra, új állványokra vagy szállítóeszközökre és -kocsikra lenne szüksége, bármikor kényelmesen leadhatja rendelését nálunk.