Ajtótáblák, információs állványok

Hol találjuk Nagy urat a vállalatánál? És melyik szobában van Kovácsné? Nem szabad alábecsülni az információs táblák jelentőségét, hiszen így üzleti partnereinek, ügyfeleinek vagy munkatársainak nem kell zavartan keringenie a folyosókon, hogy eltaláljanak a keresett helyig. Az ajtótáblák pedig mindig pontosan megmutatják, merre van az arra.

A Ajtótáblák, információs állványok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: DURABLE, eurokraft basic, AIR-WOLF.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 119

Ajtótáblák: útbaigazítással a jobb tájékozódásért



Néha éppen az apró részletek azok, amelyek igazán nagy hatással vannak a zökkenőmentes vállalati folyamatokra. Az ajtótáblák vagy információs állványok hiánya megnehezíti a munkahelyi navigálást a kollégáknak: Melyik csarnokban van a raktár? Hogy lehet eljutni a konferenciaterembe? Az időrabló keresgélés helyett mutassa meg a megfelelő információs táblákkal a helyes utat a jobb tájékozódás érdekében!



Milyen szempontok szerint használják az ajtótáblákat?



Az irodaberendezéskor a középpontban a következő áll: a funkcionalitás, az egyértelműség és a rend kötelező!


Az iratok feliratozásához hasonlóan az ajtótábláknak arról kell gondoskodniuk, hogy a látogató minden fontos információt megkapjon, mielőtt kinyitja az ajtót. Ide tartozik az iroda használójának a neve, valamint a részleg, a beosztás és a szobaszám is fontos – az információk elrendezésének pedig logikusnak kell lennie.



Amikor irodai információs táblákat helyez el, ügyeljen például arra, hogy a helyiségek számozása növekvő legyen, és ideális esetben még emelet- vagy részlegmegjelölés is szerepeljen. Ez nemcsak az adott irodai szinten fontos, hanem azokon az információs táblákon, útjelzőkön és útbaigazító táblákon is jó, ha megjelennek ezek az információk, amelyek egyáltalán elvezetik a látogatókat az adott emeletre.



Ezért olyan útbaigazító rendszert javasolt kialakítania, amelynek végén az adott irodákra vonatkozó ajtótáblák állnak, amely mindig kívülről befelé halad, és amely lehetőleg egyértelmű színeket és szimbólumokat használ: piktogramokkal például gyorsan meg lehet találni a mosdót. Egy adott vállalati részlegre vonatkozó színekkel pedig térbeli összefüggéseket teremthet a keresgélők számára.



Ne feledje emellett, hogy az útbaigazító rendszert a látogató szemszögéből kell kialakítani: minden olyan helyen elhelyezett egy megfelelő iránymutató elemet, ajtótáblát vagy információs állványt ahol bizonytalanság merülhet fel az érintettben?



A kaiserkraft ajtótáblái még csak a kezdetet jelentik



A vállalati folyamatokban való tájékozódással kapcsolatos minden igényt és kérdést szem előtt tartunk. Ezért nálunk megfelelő