Ajtótáblák, információs állványok

Hol találjuk Nagy urat a vállalatánál? És melyik szobában van Kovácsné? Nem szabad alábecsülni az információs táblák jelentőségét, hiszen így üzleti partnereinek, ügyfeleinek vagy munkatársainak nem kell zavartan keringenie a folyosókon, hogy eltaláljanak a keresett helyig. Az ajtótáblák pedig mindig pontosan megmutatják, merre van az arra.

A Ajtótáblák, információs állványok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: DURABLE, eurokraft basic, AIR-WOLF.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 96

Ajtótáblák: útbaigazítással a jobb tájékozódásértNéha éppen az apró részletek azok, amelyek igazán nagy hatással vannak a zökkenőmentes vállalati folyamatokra. Az ajtótáblák vagy információs állványok hiánya megnehezíti a munkahelyi navigálást a kollégáknak: Melyik csarnokban van a raktár? Hogy lehet eljutni a konferenciaterembe? Az időrabló keresgélés helyett mutassa meg a megfelelő információs táblákkal a helyes utat a jobb tájékozódás érdekében!Milyen szempontok szerint használják az ajtótáblákat?Az irodaberendezéskor a középpontban a következő áll: a funkcionalitás, az egyértelműség és a rend kötelező!


Az iratok feliratozásához hasonlóan az ajtótábláknak arról kell gondoskodniuk, hogy a látogató minden fontos információt megkapjon, mielőtt kinyitja az ajtót. Ide tartozik az iroda használójának a neve, valamint a részleg, a beosztás és a szobaszám is fontos – az információk elrendezésének pedig logikusnak kell lennie.Amikor irodai információs táblákat helyez el, ügyeljen például arra, hogy a helyiségek számozása növekvő legyen, és ideális esetben még emelet- vagy részlegmegjelölés is szerepeljen. Ez nemcsak az adott irodai szinten fontos, hanem azokon az információs táblákon, útjelzőkön és útbaigazító táblákon is jó, ha megjelennek ezek az információk, amelyek egyáltalán elvezetik a látogatókat az adott emeletre.Ezért olyan útbaigazító rendszert javasolt kialakítania, amelynek végén az adott irodákra vonatkozó ajtótáblák állnak, amely mindig kívülről befelé halad, és amely lehetőleg egyértelmű színeket és szimbólumokat használ: piktogramokkal például gyorsan meg lehet találni a mosdót. Egy adott vállalati részlegre vonatkozó színekkel pedig térbeli összefüggéseket teremthet a keresgélők számára.Ne feledje emellett, hogy az útbaigazító rendszert a látogató szemszögéből kell kialakítani: minden olyan helyen elhelyezett egy megfelelő iránymutató elemet, ajtótáblát vagy információs állványt ahol bizonytalanság merülhet fel az érintettben?A kaiserkraft ajtótáblái még csak a kezdetet jelentikA vállalati folyamatokban való tájékozódással kapcsolatos minden igényt és kérdést szem előtt tartunk. Ezért nálunk megfelelő