Ajtótáblák, információs állványok

Hol találjuk Nagy urat a vállalatánál? És melyik szobában van Kovácsné? Nem szabad alábecsülni a táblák jelentőségét, hiszen így üzleti partnereinek, ügyfeleinek vagy munkatársainak nem kell zavartan keringenie a folyosókon, hogy eltaláljanak a keresett helyig. Az ajtótáblák pedig pontosan megmutatják, merre van az arra.

A Ajtótáblák, információs állványok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: DURABLE, EUROKRAFTbasic, AIR-WOLF, EUROKRAFTpro.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 108

Ajtótáblák: útbaigazítással a jobb tájékozódásértNéha éppen az apró részletek azok, amelyek igazán nagy hatással vannak a zökkenőmentes vállalati folyamatokra. Ajtótáblák nélkül a munkatársak és a látogatók zavartan keringenének a vállalatnál: melyik ajtó mögött ül Molnár úr? Melyik csarnokban van a raktár? Hogy lehet eljutni a konferenciaterembe? Az időrabló keresgélés helyett mutassa meg a megfelelő táblákkal a helyes utat a jobb tájékozódás érdekében!Milyen szempontok szerint használjak ajtótáblákat?Az irodaberendezés minden tényezőjénél a középpontban a következő áll: a funkcionalitás, az egyértelműség és a rend kötelező!Az iratok feliratozásához hasonlóan az ajtótábláknak arról kell gondoskodniuk, hogy a látogató minden fontos információt megkapjon, mielőtt kinyitja az ajtót. Ide tartozik az iroda használójának a neve, valamint a részleg, a beosztás és a szobaszám is fontos – az információk elrendezésének pedig logikusnak kell lennie.Amikor irodatáblákat helyez el, ügyeljen például arra, hogy a helyiségek számozása növekvő legyen, és ideális esetben még emelet- vagy részlegmegjelölés is szerepeljen. Ez nemcsak az adott irodai szinten fontos, hanem azokon az információs táblákon, útjelzőkön és útbaigazító táblákon is jó, ha megjelennek ezek az információk, amelyek egyáltalán elvezetik a látogatókat az adott emeletre.Ezért olyan útbaigazító rendszert javasolt kialakítania, amelynek végén az adott irodákra vonatkozó ajtótáblák állnak, amely mindig kívülről befelé halad, és amely lehetőleg egyértelmű színeket és szimbólumokat használ: piktogramokkal például gyorsan meg lehet találni a mosdót. Egy adott vállalati részlegre vonatkozó színekkel pedig térbeli összefüggéseket teremthet a keresgélők számára.Ne feledje emellett, hogy az útbaigazító rendszert a látogató szemszögéből kell kialakítani: minden olyan helyen elhelyezett egy megfelelő iránymutató elemet, ahol bizonytalanság merülhet fel az érintettben?A KAISER+KRAFT ajtótáblái még csak a kezdetet jelentikA vállalati folyamatokban való tájékozódással kapcsolatos minden igényt és kérdést szem előtt tartunk. Ezért nálunk megfelelő névtáblákat és asztali táblákat is talál a konferenciákon és hasonlókon történő egyértelmű jelölések érdekében. A rendteremtő rendszerek és az íróasztali készüléktartók széles választékával pedig megteremtheti a szükséges áttekinthetőséget az irodában. Ha esetleg segíthetünk Önnek a tájékozódási rendszerrel kapcsolatban, forduljon hozzánk bármikor!