HANNA

Hanna: a jó ilyen egyszerű is lehet!
Ennél rugalmasabb már nem is lehetne. A Hanna irodabútor-sorozat kiváló minőségű bútorrendszerével éppen úgy rendezheti be irodáját, ahogyan szeretné.

Az Ön szűrőjének beállítása
Terméktípus
Fenntarthatóság
Magasság [mm]
540
540
1133
1133
-
Relevancia szerint
Modell száma: 17
Válassza az alábecsültet: válassza a Hannát!
Ön a lényeget részesíti előnyben? Akkor Hanna irodabútor-sorozatunk a megfelelő az Ön számára. Ahogy a német építész, Heinrich Tessenow is megfogalmazta: nem mindig az egyszerű a legjobb, ám a legjobb mindig egyszerű. Ennek megfelelően a Hanna kifelé egyszerűséget, előkelőséget és hűvös eleganciát sugároz – és ezzel tökéletes irodabútorokat kínál a minimalisták és az esztéták számára. Az egyszerűség benyomása azonban ne tévessze meg. A legapróbb részletekig átgondolt funkcióknak és a számos különböző kivitelnek köszönhetően a Hanna sokkal többet nyújt… Csupán nem nyilvánítja ki magáról olyan egyértelműen: alábecsült kiválóság!

Hanna – egyszerűen jó.
A Hanna például rugalmasságával büszkélkedhet: mindegyik íróasztal kiegészítő asztalokkal és összekötő elemekkel komplex irodai környezetté bővíthető. Legyen szó akár csoportos munkahelyekről vagy tárgyalósarokról, az acél összekötő rendszernek köszönhetően garantáltan kiválóan stabil összeköttetések hozhatók létre az asztalelemek között. A kombinációk ennek ellenére olyan rugalmasak, hogy szükség esetén percek alatt felépíthetők és újra lebonthatók. A Hanna intelligenciájával is lenyűgöz: a szekrények szárnyasajtajai például rendkívül nagy, 110 fokos nyitási szöggel rendelkeznek, így mindig könnyen hozzá lehet férni a szekrényben lévő anyagokhoz. Emellett a Hanna környezetbarát is: a Kék Angyal (Blauer Engel) minősítéssel rendelkezik, amelyet a kiemelten alacsony károsanyag-kibocsátással készült és egészségkímélő termékek nyerhetnek el. Így hát Hanna, ne légy szégyenlős: egyszerűen nagyszerű vagy!