Alkatrészmosók, tisztítóasztalok

A kisalkatrész-tisztítók elengedhetetlenek gépalkatrészek zsírtalanításához és tisztításához, és nem csak ipari környezetben. Műhelyekben és beszállítóvállalatoknál is speciális irányelveket kell betartani a kis alkatrészek tisztításánál. Nálunk megtalálja a megfelelő felszerelést.

A Alkatrészmosók, tisztítóasztalok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Bio-Circle, FALCON, IBS Scherer, PRESSOL, Justrite.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 39

Kisalkatrész-tisztítók és tisztítóasztalok: a tökéletes tisztaságért biztonságosan.Ha üzemében gyakran kell megtisztítani kis és gépalkatrészeket, felületeket és szerszámokat, a kaiserkraft kínálatában megtalálható kisalkatrész-tisztítók és tisztítóasztalok bölcs befektetést jelentenek. Segítségükkel nemcsak megszabadíthatja a felületeket a zsíroktól, az olajaktól és a szennyeződésektől, hanem a környezetbarát és biztonsági előírásoknak megfelelő üzemi folyamatokkal kapcsolatos tudatosságát is bizonyíthatja. Itt megtudhatja, hogyan járhat el alaposan és az előírásoknak megfelelően.Melyik kisalkatrész-tisztítót és tisztítóasztalt mire használhatom?A kaiserkraft kínálatában három tisztítókategóriát különböztetünk meg, amelyek különböző üzemi területeknek felelnek meg:  • A biztonsági előírásoknak megfelelő szórófejes tárolókkal szórva vagy pontszerűen adagolhatja a tisztítószert az alkatrészekre és a felületekre – ráadásul mindig takarékosan.

  • A takarékos átitatótartályokkal törlőkendőre adagolhatja a tisztítószert, majd ezzel viheti fel a felületre.

  • A komplett megoldások tisztítóasztalok formájában a közvetkezők zárt körforgását biztosítják: tisztítószer rendelkezésre bocsátása, professzionális tisztítás és használtfolyadék-felfogó rendszer.


A komplett változatú kisalkatrész-tisztítók kis és közepes üzemek igényeit célozzák, ahol a gépalkatrészek és a szerszámok tisztítása mindennapos feladat. Ez feltétlenül szükséges a veszélyes anyagok körültekintő kezeléséhez. Ebben pedig fontos szerepet játszik egy tisztítóasztal.A takarékos átitatótartályok és a szórófejes tárolók kifejezetten veszélyes anyagnak minősülő tisztítószerekkel történő használatra készültek. Ezért mindig jó döntésnek bizonyulnak, ha ilyen termékeket alkalmaz az üzemében – még akkor is, ha csak alkalmanként vagy egyetlen munkahelyre használja is őket. Ez nemcsak a környezetvédelemhez és a munkatársak védelméhez járul hozzá, hanem törvényi előírás is.Mire kell figyelnem a kisalkatrész-tisztítók és a tisztítóasztalok használatánál?A kisalkatrész-tisztítók használatára és kezelésére vonatkozó legfontosabb követelményeket a vonatkozó előírások tartalmazzák, például a következők: német TRGS 510 „Veszélyes anyagok tárolása nem helyhez kötött tárolókban'', német üzembiztonsági rendelet (Betriebssicherheitsverordnung, BetrSichV). Itt megtalálhatók kannaméretekre és a teljes veszélyesanyag-kezelési folyamatra vonatkozó adatok az árufelvételtől az ártalmatlanításig. A szabályok a komplett megoldásokra ugyanúgy vonatkoznak, mint a szórófejes tárolókra és a takarékos átitatótartályokra.A tisztítóasztaloknál ezenkívül fontos, hogy mindig bőségesen túlméretezett felfogótálcákra kell helyezni őket. Még ha a veszélyes anyagok körforgása átgondolt szivattyúrendszerbe is van zárva, mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a spriccelő vagy szivárgó folyadékok ne kerülhessenek a padlóra. Mivel a kínálatunkban található termékek mobilak, könnyedén meglévő szellőzőberendezéshez helyezheti a tisztítóasztalt, így nem szükséges új szellőzőberendezést telepítenie.Ne feledje továbbá, hogy a tisztítóoldatot tartalmazó póthordókat, valamint a tele hordókat is a vonatkozó előírásoknak megfelelően kell tárolnia és szállítania. Ehhez is talál tartozékokat webáruházunkban.Tisztítóasztalok biokivitelben: mit jelent ez?Bio kivitelű tisztítóasztalainkkal rögtön figyelmen kívül hagyhatja a veszélyes anyagok kezelésére vonatkozó előírásokat – legalábbis a kis alkatrészek tisztítása kapcsán. A rendszer mikroorganizmusok tevékenységén alapul, amelyek lebontják az olajokat és a zsírokat.A tisztító nem tartalmaz tehát oldószereket vagy illékony szerves vegyületeket (VOC), így nem minősül veszélyes anyagnak. Ebből elsősorban az átlátható tisztítási igényekkel rendelkező üzemek és azok a vállalatok profitálhatnak, amelyek kifejezetten fenntarthatóan szeretnének eljárni.Szívesen szolgálunk tanácsokkal Önnek a vonatkozó kínálatunkkal és más termékekkel kapcsolatban. Természetesen nálunk utánpótlásként tisztítószerek és az üzemhez illő tartozékok is rendelhetők.